Graviditeten

Jag är i vecka 22 + 3 nu. Man är gravid i 40 veckor. Jag gick över tiden fullt med Folke vilket betyder 42 veckor. Har det gått så långt blir det disskusion om igånsättning, vilket inte är att föredra, och jag hann precis undan det sist. Min beräknade förlossning är 31 mars. Men jag räknar med att få i mitten av april. Då är Folke 17,5 månader alltså nästan 1 1/2 år. Hoppas ni fått lite svar ;)

Snö

Var bara tvungen att lägga upp den här roliga bilden! Jag kan ha världens fulaste min på kortet haha!

Just nu sover Folke. Den här veckan jobbar Martin eftermiddag. Det betyder kort vecka, men också ensamna kvällar för min del :/ MEN! Ikväll kommer Lisa hit. Det var evigheter sen sist typ. Det blir en kortis men kul endå:)
Jag vill jätte gärna gå ut i solen, men min överbeskyddande far har varnat mig att det är svinhalt ute. Jag tror honom ioförsig, men jag måste handla sen...ev skulle Lisa hjälpa mig. Bära kassarna. Vi skullle gjort vår obligatoriska söndagshandling igår men vi var ju och åt söndagsstek och marängsviss hemma hos pappa och hade inte tid  med det. Om snön ligger kvar på det här viset hela vintern så kommer det bli en VÄÄldigt lång graviditet för mig...och Martin, som får bära alla saker fram och tillbaka från bilen hela tiden...
Återkommer ikväll kanske! Nu ska jag lära mig att internet shoppa! Antar att det får bli min nys grej nu när jag är inlåst i hemmmet pga snön....


Helt otippat!







Vi tog en helt otippad utflykt till ågelsjön. Fick klappa oss på axeln som gick säkert 3-4 km i pulssnö bitvis bärandes på pulka+bäbis, och jag bärandes på hunden haha! Det måste sett rätt kul ut! Mysigt va de allafall. Dock är man en aning trött i svanken och ryggen nu. Men de va så jävla värt det! Jättefint därute! Va säkert mycket mer snö än i stan. Imorn blir de bara att chilla hemma förmodligen. Har suttit och svurit över att jag inte fick i ljusen i adventsljusstake. Varför gör dom så små hål och så stora ljus? Och what about mossan lixom?


Pulka inköpt!

Åkte och köpte en jävla pulka. Folk hade kört av vägen överallt! Förut stod vi och glodde på några idioter som hade fastnat i backen härutanför. Dom försökte dra upp en stor färdtjänstbuss med en mindre bil, som även den fastnade så att en tredje fick dra upp den haha. Dom måste hatat sig själva för sin idioti!

Imorn ska jag banne mig ut och dra Folke i pulkan. Vi testade den från bilen och han älskade det! När vi kom hem hitta vi honom i hallen och han hade krupit upp själv i pulkan och satt och höll fram snöret åt mig så att jag skulle dra honom. Han är även väldigt förtjust i min gamla dockvagn och vill helst bli runt körd i lägenheten i den hela tiden. Får han inte som han vill blir han självdestruktiv och viker sig dubbel och slår pannan i golvet och gråter.
Varför gör dom så??

Får lite kramp på hans "matvägran" också..börjar blir lite småstressad av att han faktiskt inte väger så mycket nu när han inte vill ha det som erbjuds heller. Han får mestadels samma mat som vi nu och en burk ibland. Men det är skitsvårt...han bara vänder bort huvudet och sätter upp handen bestämt. Är det nån som har ett bra tips på vad man kan göra?

nä nu jävlar....

Jag MÅSTE ta mig ut idag...för Folkes skull han har inte vart utomhus på tre dar stackarn..eftersom det inte händer nått speciellt här har jag inte heller nått att skriva om. Man lite självömkan kan ju alltid sitta på sin plats. Jag kan inte sova om nätterna. Ligger och stirrar i taket. Piss när man faktiskt får sova. Känns ju faktiskt lite träligt. Folke har för övrigt fått dagis plats. Vi fick vårt sista alternativ. Som jag trodde från början. Man fick inte ens en dag på sig att svara, var tvungen att skicka tillbaka svarsalternativet samma dag man fick pappret. Kan va så att jag visste att det skulle strula och att man inte skulle få som man ville när de handla om kommunen.

Nu ska jag göra nått så intresant som att vika tvätt. FAN va kul!

vill väldigt gärna vara positiv.....

..MEN! Det snöar ute... Jätte fint med snö när den väl ligger på marken och vägarna är plogade. Men nu är jag och Folke mest isolerade inne i lägenheten. Det gör ioförsig inte så mycket det är endå ganska rent och städat (blir ju de när man är inne hela tiden) men de börjar bli lite långtråkigt att bara sitta i Folkes rum och leka. Ska ge mig på laxen här såsmåningom. Jag hade tänkt att vi skulle åka till erikshjälpen och röda korset idag med bussen men jag vågar fan mig inte ut i det här ovädret. Inget jätte spännande att berätta mer än att Folke går omkring mer och mer nu. När han märker att han går själv blir han så uppspelt att han ramlar omkull haha!

"ny" barnvakt....

Tove kommer hit på torsdag och hjälper lite med Folke förhoppningsvis. Jag ska även hjälpa henne med ett träningprogram hon kan göra hemma. Kännermig lite smickarad att nån frågar :P

För övrigt behöver jag VERKLIGEN GÖRA EN NY HEADER! Någon som känner sig manad att hjälpa? Vilken tur att det inte är headern som gör bloggen ;)

olydiga jag, borde lyssnat på barnmorskan....

Ja, vi var ju och träna igår. Jag var ytterst försiktig verkligen var knappt en lite svett. Kan väll säga som så att om man vill kunna gå normalt ska man lyssna på vad barnmorskan säger; det blir inte bättre av att träna för din del Sara. Nej, precis. Det blir INTE bättre...Skit...

På tal om inget, är det nån som har lust och komma och leka med Folke torsdag morgon? Har lyckats boka en morgon tvätttid fast Martin jobbar. NU vet jag att vissa tänker typ att det bara är och ta med sig ungen ner till källaren. Men när man har satt sig i en sån sits som jag gjort och typ som mest orkar bära Folke upp för trappen är det inte lätt att få med sig tvätten också dessutom. Det skulle hjälpa bara om man ville komma runt halv tio snåret lixom ? Någon ? Typ SYSTER?

Idag är det verkligen ruttet väder ute. Jag hade tänkt gå en långsam promenad. Typiskt mig att ge mig ut endå för att jag är så jävla envis. Men jag skippar nog det. Har ingen lust att så och svära och svettas i barnvagns förrådet och komma hem och va ennu tröttare än innan..


Såhär glad var liten INNAN han kräktes upp frukosten. Stackars. Nu ligger han nyduschad i rena kläder och lakan och sussar. Jag ska passa på att äta gårdagens lunch ifred!

kusinpussar



Kusin Ella var  på besök idag. Det bjöds på dilikatess i form av ungsstekt falukorv. Det blev en hel del pussar kusinerna emellan. Men Folke lyckades även bita Ella några gånger vilket inte var jätte populärt! Idag var första dagen förmiddag för martin han gick upp straxt efter fyra imorse. Vi sov som SKIT båda två. Nu ska vi iväg till Tjalve och träna i träningssalen (läs; dra lite i gummiband och sen basta bastu för min del) Medans Folkes mormor nattar honom.

Vi är på jakt efter bilbarnstol till nyfödd förövrigt, så om de är nån som har en beg till salu (självklart inte krockad) så kan ni väll hojta till! Inte så att vi har ett överflöd av kontakter som har bilbarnstolar att sälja. Eftersom de flesta vi känner inte har barn....


vilket underbart väder vi har! inte

Igår gick vi promenad i vrinneviskogen, vi gick fem km!! kände mig dönöjd. Ska väll tilläggas att det tog runt två timmar. Jag var ju på vattenjumpa i fredags. Det var jätte skönt och kul! Att kunna röra sig lite fritt lixom. Däremot fick man sammandragningar med jämmna mellanrum när man började röra på sig. Vi var bara fyra st, två saknades som hade anmält sig. Men vi var två omföderskor och två förstföderskor så de kändes skönt att det var blandat!

Har ju inte hänt nånting i helgen faktiskt. Nu ljög jag. I fredags var ja ju som sagt på VG först och sen direkt till bion för att se Harry Potter med Martin. Vilket var topp. Jag var jätte nöjd med filmen. Sen på kvällen hämtade vi ett stort linne skåp som vi köpt via blocket. Martin och pappa baxade upp det på taket. Sen fastnade vi med bilen så att vi fick putta som fan. Jag vågade ju inte köra bilen för jag vet inte riktigt hur man gör för att köra loss sig när man fastnat så pappa fick burna. Hahaha! Han blev helt galen och uppe i varv efteråt för att han tycket att de va kul att gasa och göra spår i marken hehe. Ska tilläggas för er som inte vet att han är rally galen. Idag ska vi bara chilla. Nästa vecka börjar Martin förmiddagsvecka minsann.


Korvsäljaren



När vi var i Italien, våren -09, passade jag på att göra ett korv-reportage.


"Du såg så stilren ut i övrigt"

Har idag fått den skönaste kommentaren på länge! Var på ICA förut och det brukar sitta söta glada blonda tjejer i kassan, och en av dem komenterade att mina glasögon och tyckte att dom var cola för att ;"du såg så stilren ut i övrigt". HAHAHA måste jag säga jag och Martin garvade högt när vi kom ut. Hon skulle bara veta!
Glasögonen här nedan hade jag...






En anna rolig kommentar jag fick igår lyder;

Anonym
om Bättre idag.:

Det ät så lustigt, ja kommer i håg för några år sedan du och Ussa var radarparet! Ni var coola men också ganska läskiga men ville inte bråka med er! :) Och nu bara några år senare ska du bli två barns mamma! Coolt jag önskar dig all lycka :)

Det skulle vara extremt kul att veta vem det är som har skrivit den här kommentaren! Kan ju svara, jag och Ussan är stil going strong! Vi är fortfarande radarpar fast vi inte träffas så ofta som vi skulle vilja. En annan konstig sak är varför man ens hade funderingar på att bråka med oss, vi var ju jätte snälla? Eller?


Idag var jag på barnmorske besök. Satt och skämdes, glömde lappen man skriver in alla värden i och fick lite skäll, kändes som att hon var lite trött på mig och tyckte att jag faktiskt kan det här nu, och borde skärpa mig när jag sa att jag hade ont. Och frågar om jag hade något stödbälte till magen. Vilket jag har, men inte använder, men ja, då fick jag lite skäll till :S JAg fick lite lappar om vattengymnastik för gravida. Dom var otäckt dyra, men jag fick ett infall och anmälde mig endå. Den börjar redan imorgon! Tänkte också att jag faktiskt att jag kan ha nytta av det om jag ska forsätta instruera i vattengymnastik efter graviditeten...så imorn blir det vattenjumpa först, sen ska jag och Martin se Harry Potter!!! Och efter det ska vi hämta ett linneskåp jag hittade på blocket. Blir fullspäckad dag....


Bättre idag.

Nu är Folke ute och åker vagn med sin mormor. Rätt skönt att få chilla lite. Jag började nämligen dagen underbart med att drömma att jag fick en elchock. Sen vaknade jag i samma sekund av att väckar klockan ringde. Härligt med första tiden i tvättstugan! Jag har agerat mamma åt två pojkar idag, Martin har vart jätte trött av att inte kunnat äta nått. Jag mår bättre sjukdommsmässigt men min foglossning har brakat loss rejält nu. Blir ju inte bättre av att släpa upp och ner till tvättstugan..Martin skulle hjälp mig idag men han fick ju gå till vårdcentralen mitt i allihop.

Imorgon är det dags för barnmorskebesök nr 2! Ska bli kul, hoppas vi får lyssna på hjärtat och att Folke sköter sig rellativt så Martin kan va med och lyssna.

Ikväll ska jag nörda lite med bonde söker fru. Blir väll glögg och juleskum på det skulle jag tro. Börjar få tillbaka aptiten lite nu! Inte världens roligast inlägg idag men ibland har man mindre lust..

bröstmjölk

Är ganska äckligt. Alltså förstå mig rätt. Jag tycker att det är mysigt att amma (gör inte det nu alltså!) men det är inte mysigt att det helt plötsligt börjar läcka bara sådär. Har inte gjort de tidigare, det är säkert för att jag är sjuk. Men när jag tänker efter så blev de så när jag vöntade Folke också. Gick upp och pinka på natten och undra om det var kondence vatten som droppade från taket, tände lampan och upptäckte att det var mina bröst som droppade hahaha! Det är ett rätt roligt minne faktiskt....

Allafall, här kommer en liten mysbild på mina små projekt som fick stå i hallen. Det betyder att Folkis har en möbel mindre i sitt rum som nu består av en säng och en fotölj. Förstå att jag inte har jätte lust att visa lägenhetsbilder för tillfället haha! Det är så TOMT här! Blir besök på second hand ställen i stan SNARAST! Vill ha typ ett lilleskåp eller skänk eller nått till FOlkes rum där man kan mosa in leksaker och sen låsa :)



super mörk men bättre än att ta med blix då försvinner de mysiga! Martin hann aldrig till jobbet på väg dit fick han blixtsnabbt svänga in till pappa i smedby som förövrigt har avrt sjuk i en vecka, och ja, besöka honom. Martin har nog magsjuka. Behöver jag säga mer?


inte sugen på nått...

För tillfället mår inte vallner/dahlbergs familjen så där jätte super... Martin har fått tillbaka sitt "magproblem" och jag har svårt att avgöra vad som är sparkar eller annat knöl. Apont i halsen också :( Idag är det ju förträffligt väder dessutom så man vill ju gå ut, men inte när man mår såhär.

Blir mer blogg till kvällen kanske. Nu ska jag fixa matlåda till Martin, om han vill ha nått dvs...

Jag mår apa



Jag och Folke lekte lite förut. Han klättrade upp i min gamla dockvagn sen körde vi race här runt i lägenheten.
Just nu mår jag jätte konstigt i magen :S Hoppas jag inte får de Martin haft, börjar få ont när jag sväljer oxå ...han har ju haft nån form av magsjuka/halsont/feber och hosta...inte världens roligaste.

MEN EN SAK SOM ÄR ROLIG! MARTIN HAR FÅTT FÖRLÄNGT PÅ JOBBET TILL SISTA FEBRUARI!
YEHAAAA!

Jävligt skönt måste jag säga. Folke har knatat runt lite här idag. Står lite själv när han inte märker av det och så. Tar några steg här och där, så det är på gång nu! Kul kul!


hemmafixardag

Jag har fått förfrågan om att visa lite bilder på lägenheten och passade på att ta kort på köket och hallen när de såg "beboligt" ut och inte som det brukar, dvs, leksaker, köksredskap diverse plastburkar och en jävla massa disk överallt.





suddiga bilder men så går det när displyen är trasig och man tar på måfå. Lägenheten är under uppbyggnad, men dom här snygga iläggskivorna kommer nog förbli svarta ett tag till haha



Lite snyggsnygga bilder på hallen (OCH min ommålade lilla projekt pallen står där och glänser)



Mitt andra "lilla" projekt som jag hållt på med hela dan, gissar att grannarna tyckte om mej när jag körde med slipmaskinen på balkongen....
Tyvärr vill inte tröjor stanna kvar ÖVER magen längre av nån konstig anledning.


vinna eller försvinna

På helgmornarna pågår en tyst tävling mellan mig och Martin. Idag förlorade jag. Priset jag betalade för att förlora var att möta en otrolig stank och en rellativt glad bäbis. Det gjorde inte så mycket. Bara man slipper förlora 7 av 7 dagar i veckan. Imorn ska jag fan vinna låssassova tävlingen, för att sen när den ena satt sig på kanten säga; du behöver inte stänga dörrn för jag kommer snart och hjälper dig. Sen en halvtimme senare och lite dragandes i sängen gå upp "utvilad". Jappp!

Idag har varit en väldigt blöt dag. Det var inte rätt dag för bilstolskrånglande. Jag har migrän, och borde verkligen inte sitta här....

morgon blogg




såhär kul har vi på morgonen....

folke med sin favvo leksak damsugaren! dressen är förövrigt från röda korset, och var från nån nedlagd gammal barnaffär i stan. med prislapp och allt . känns väldigt nittiotal!



bodysarna köpte jag till folke igår börjar bli tomt i låderna, pjamasen är från hans farmor, det tackar vi för! J'tte fin! NU blir de frulle!


mästerfotografen

Jag ska be mästerfotografen (min sambo) att knäppa lite kort med vår kamera som inte har fungerande display. De har efterfrågats lite kort på lägenheten. Den är ju verkligen inte klar på långa vägar, undrar om de nånsinn blir klart. Jag tror inte man ska bli klar. Det är liksom inte meningen.

Idag har jag, syrran och FOlke shoppat lite julklappar alleredan. Vi var på Hageby centrum och åkte faktiskt spårvagn dit för första gången. Det gör man ju inte gärna om kan jag säga. På vägen hem var de en som luktade så mycket svett så att jag fick en högljudd kväljning. Inte bra! Hade ju vart fint om man lagt en på golvet när de stod tre barnvagnar till där haha! Allafall så träffade jag Felicia som jag jobbademed på Grännäs, och frågade om hon visste nått om Turism utbildningen i Sörping eftersom hon gick gymnasiet där. Hon trodde att den var bra. Det tål att tänkas på faktiskt..
Imorn ska Folke va med sin moster. Jag och Martin ska på stan och leta julklappar har vi tänkt.

På tal om inget, HUR ÄCKLIGT är de inte att det stinker rök in i vårt sovrum genom ventilen när vår granne röker på balkongen ?! Det luktar till ochmed ut ända till vardagsrummet nu. Borde förbjudas. ÄCKLIGT!!!!!!! När man typ precis ska blunda och sova så börjar de lukta cigg i hela rummet, FREEEEESH!

Igår hade jag så ont att jag grät högt här på kvällen. Helt ensam i lägenheten. Urk. Jag har ingen lust att ta värktabletter så fort man får ont i kroppen liksom. Jag vet ju va de beror på.



En gång i tiden var Folke såhär liten


arg och trött

kan tyvärr inte känna mig nått posetiv idag. Vi har strul som fan med dagis till folke vilket jag förstod att de skulle bli.. dessutom hände en sjuk grej på spårvagnen idag för att en gubbe vägrade flytta på sig när vi kom med två vagnar. De sluta med att jag inte hade nån stans att hålla mig i mer än i vagnen. Helt plötsligt nitar spårvagnen jag flyger som en vante och vagnen börjar välta men terese hann att ta tag i den. Jag däremot ramla in i en stolpe med bröstet och blev både arg ledssen och chokad! Fick hålla mig för att inte börja tjuta. Hade ju faktist både Folke och barnet i magen de hade kunnat gå riktigt illa! Och cauffören bara åker vidare utan och fråga något hur nån mådde eller hur det hade gått..
jävla piss dag

MORR!

Dom ringde från kommunen idag och sa att den utbildningen jag sökt inte finns kvar längre. Såklart. Min vanligt tur...piss. Jag blev skitsur och bitter och tog ut det på han som ringde. Haha! Så nu är det väll bara att börja leta igen. Piss!

Badhuset blev allafall en hit! Kul att träffa alla gamla jobbarkompisar igen! Saknar att instruera;( Men det kanske får bli till nästa höst. Matilda och jag bestämde allafall att vi kanske skulle träffas nästa vecka, vi har ju massa och snacka om nu :P 
 Nu sitter jag här igen och suktar efter chips. Dum som jag var köpte jag inte det på vägen hem. Piss....Fick gå typ 1,5 km säkert till bussen från badhuset i den här jävla snöjävelskiten. Lagom pigg jag känner mig nu då. Imorgon blir det andra äventyr. Jag och Terese (från gymnasiet) ska med våra småttingar till öppna förskolan i klocket. Det blir spännande. Folke behöver verkligen träffa lite andra barn.

Slänger upp en ful random bild på lägenheten här eftersom det verkar som att jag helt plötsligt (eller kanske alltid haft) nya läsare som inte är från stan eller ens känner mig! Men trevligt allafall! Välkomna!


snökaos är en passade överskrift

Just nu rådder det snökaos. Vi ska snart åka till badhuset och hoppas att Folke tycker att de är kul!
Sitter och bläddrar på ams efter jobb. Det är ju trots allt så att jag MÅSTE skriva in mig när min ledighet tra slut i månadskiftet jan-feb. Härligt att årterigen gå dit höggravid och i toppform för att jobba! Men kan väll inte säga att de är nån upplyftande syn som möter en när man besöker ams hemsida.....

Om de ä'r n¨ån som har ett tips om nån som söker en höggravid kvinna som kanske inte kan jobba heltid och max jobba i två månader så kan ni ju säga till!!

välkommen till det micrade-kaffets-värld!

gott kaffe är ett minne blott. det ska man veta...har man tur får man ta två klunkar av rellativt varmt kaffe och värre lär det bli. Men det var inte de jag skulle skriva såhär på kvällskvisten, nej. Utan jag ville tacka för ALLA JÄTTE ROLIGA/FINA/SNÄLLA kommentarer!! Det gör så att jag kommer känna mer lust att vara aktiv här påå bloggen, så sluta nu för tusan inte kommentera!

Kör även en liten frågelåda här tänkte jag, det var ju länge sen sist och kanske lite nya läsare, och nya frågor nu när jag berättat att jag är gravid igen. Så, kom igen och fråga massa roliga, och tråkiga frågor så ska jag försöka svara så gott jag kan!

förmidddagsmys..



I förmiddags kom Folkes farfar förbi. Det blev förmiddagskaffe, och köttfärsås efter det. När vi var klara hann vi med en fika på sockerbagarn i vilbergen innan Martin åkte till jobbet! Det är bra förmiddag när man hinner sånt! Jag Håkan och Folke tog en promenad i solen i vrinnevi efteråt. Det går i myrfart men det går nästa allafall.

Förra gången jag var gravid hade jag inga cravings alls och trodde bara att det var strunt. Men tyävrr har jag drabbats av extremt mycket konstiga cravings den här gången! Igår skulle jag bara ha sån här gruka i picklesform. Tyävrr fanns inte de så jag fick nöja mig med att äta smörgåsgurka direkt ur burken. Just nu är jag sugen på nått obestämbart men tyävrr sitter man ju fast lite nu när Folke sover. Det är träligt. Jag vill tvinga min syster att ¨gå och köpa chips åt mig men det känns ju so en omöjligthet så jag tänker inte ens fråga. Med tanke på att idoten trodde att de var fredag och frågade om Martin jobbade över idag. Man blir ju bra bäng av att jobba skift. Fast hon är ju bäng endå hahahahaha! (hoppas hon läser)

Jag tror det får bli det gamla vanliga och hämta en grapefrukt från mitt lilla grapefruktförråd i kylskåpet. Nu blir det halv åtta hos mig. Oh man blir så sugen när man tittar på det. Varför har vi inget gott hemma?!

Imorn ska Folke och hans mormor och jag till badhuset för första gången för focca!


Big mama bloggar...



Här kommer dagens magbild. Kände mig extremt huslig när jag stod och gjorde potatisgratäng och fläskfile till karln jag har medans han var manlig och spelade badminton med sin polare. Det gjorde inget. Att jag kände mig huslig alltså.
Idag har vi vart på stan. Gick dit och åkte buss hem. Folke sket på sig två gånger och var väll inte på sitt bästa stan humör direkt. Vi var dumma og att klämma in oss på ett fullsatt Kuriosa. (jävligt naivt jag vet) Men tyvärr hann jag bara dricka en klunk kaffe och en halv hallonpaj. Vilken tur att jag älskar Folkis endå. Fast han skiter på sig två gånger på stan.
Känns förövrigt skönt att va lite öppen med graviditeten nu så man kan prata fritt om det. Anledningen till att vi, som många andra tror jag inte berättar direkt är väll att man är rädd att det ska hända nått eller att nått ska gå fel. Vilket kan va jävligt jobbigt att behöva möta folks blickar om det skulle hända nått. Då är det lättare att folk inget vet liksom. Det är för att skydda sig själv på nått sätt.

Nog om det. Kan stolt berätta attt jag tagit tag i min kreativitet och sandpapprat och målat om en pall till hallen, dessutom att jag köpt nya knoppar till en byrå i Folkes rum som också ska målas om så småningom. (Till de kan jag tillägga att jag igår promenerade ca 3 km för att köpa färg och sandpapper alldeles själv!)

Nu, pepparkakor glögg och juleskum!


dagens bild...

Nu när jag släppt bomben så släpper jag även en bild på härligheten. Magen blir ju något mer uttöjd när det är andra gången. bjuder även på bristningarna på höfterna som jag fick när jag väntade Folke ;)

 


Nu ni!

Härmed erkänner jag för er som inte vet ännu, det är ett syskon på G till Folke! Idag var vi på ultraljud för första gången som gick bra, allt såg helt ut så att säga... Jag är i vecka 18 + 5 alltså inne i vecka 19 kan man säga. Vardagen med en bångstyrig ettåring tillsammans med det extrema illamåendet jag dras med. Jag har fått löp-förbud alltså ingen löpträning för mig. Jag ska helst inte bära tyngre än Folkis heller. Men de går utöver förväntat. Det är rätt skönt att inte behöva tänka så mycket på graviditeten, när man har Folke och tänka på. Så nu vet ni det, och nu kan jag skriva på riktigt hur jag faktiskt har mått under dagarna!


Folke sjuk sjuk!

Stackars lilla lilla, har feber och mår allmänt bajs. Därav blev det inget ettårs vaccin idag. Men vi vägde och mätte honom och det stod på hele 75,5 cm och 9045gram. Inte konstigt att man har ont i ryggen. Den lilla har börjat gå och hålla bara i en hand nu. Och på sin ettårsdag tog han sina första två steg! Idag var vi ju som sagt på "nya" BVC i vilbergen. Det var bra och personalen verkar bra. Men Folkis skulle få komma tillbaka om en månad och få vaccin när han var frisk. Jag hittade dessutom en lapp om träffar för unga mammor som sensu håller i så imorn ska jag ringa och anmäla mig hoppas de inte bara är 16 åringar där...men det stod att det var upp till 25 år så de finns ju hopp :)

Imorgon ska vi på en spännande sak....berättar då!



RSS 2.0