skrivet i pannan

ibland vill jag ha en lapp i pannan, typ "hej , jag lider av kronisk värk och är inte så JÄTTE glad idag om det är ok ?!!!"

the voice!

vilket underbart program! Äntligen har tv4 slutat med mobbtv. Även om jag inte håller med artisterna jämt..dock är det ju nästan bara bra artister med!!

Nu sitter jag och skickar in cv till massa olika ställen! Går ganska bra faktiskt har flyttat runt lite i det personliga brevet, tyvärr är det ju inte alltid en fördel att ha barn när man söker jobb kan man säga..
Idag har vi vart och firat mamma hon fyllde år i måndags men firade idag. De är alltid kul att träffa mostrarna eftersom det inte blir så ofta. Imorgon blir det mer kalas då fyller stora tjejen Ella två år! Tänk vad fort det går. Fina Ella! Ska bli kul att träffa dom det blir inte så ofta. Vi har ju knappt träffat ellas lillasyster Vega nått sen hon föddes så henne känner man ju inte ens än!

Jag hoppas även på att klämma in träning nån gång under helgen!

nya bud

idag har jag vart på läkarbesök igen...ja, är halvnöjd med besöket. Kan väll säga som så att jag kommer behöva ge det här lite tid. Ev trodde läkaren att det kunde vara något med en muskel i magen som gjorde ont. Men vi ska allafall testa att ta bort mensen helt i tre månader, sedan trodde han att om jag inte hade mens så behövde jag inte äta värktabletter, vilket gjorde att jag får mindre ont i magen. Ev kommer jag äta ppiller konstant utan att ha mens alls. Han sa att det inte vart något man rekomenderade, eller som var normalt, men att de kanske kunde funka för mig. Fast han vet inte vad konsekvenserna för att äta ppiller konstant är. Känns lite bekymmersamt i sig. Har även fått ny ordination på smärtstillande. Tyvärr så hånade han mig när jag frågade om alternativa metoder som tens och akupuntur. Så de kanske man kan söka på annat håll. Har fått tid till dietisten i februari så även det kan hjälpa mig kanske...

Idag var jag med barnen på sensus, vi har börjat en ny aktivitet för terminen, nämligen matlagning! Folke ÅT som en galning och tycket att det var jätte roligt och grät som tusan när vi skulle hem haha! Imorn ska jag ut och power walka med lillgrisen när jag lämnat folke på dagis. Skönt att bestämma det idag för då är man inställd på det liksom.

kram på er

träna

ikväll har jag skaffat barnvakt. jag och syrran ska träna med klubben!

roligt med lite feedback :)

Svar till amanda kommer direkt här på bloggen; Jag minns också utflykter till skogen, dock var jag lat när jag var liten och ville aldrig gå haha! Vi har insett att man är lite begränsad när man behöver vagn och de är svårt att ta sig fram i skogen men man behöver inte gå så långt från parkeringen för att få känna lite skogsluft! På bilderna är vi i lilla älgsjön i kålmårdsskogarna, bästa skogarna förövrigt!!

Nu till inlägget...

Jag känner att det känns bra, jag behöver bara träna upp min inställning lite..har haft mer ont nu några dagar och de är svårt att hitta motivation till träning (vilket är något som får mig att må bra)
De är besvärligt när jag inte vet hur jag ska smärtbehandla..igår blev de fel. Men har läkarbesök den 16de att se fram emot...hoppas på lite svar då.
blev ett vimsigt kvällinlägg men antar att ni tycker att de är kul att jag skriver nått :)


ett svårt och stort beslut...

jag har av många och olika andledningar bestämt mig för att inte börja utbildningen.
kommer nog såsmåningom kännas bra, och som rätt beslut.

nu sitter jag här med en annan magvärk än innan...ja de är ju bara att välja lixom. förut gjorde ja fel beslut och tog maxdosav värktabletter vilket som ni förstår medförde en annan värk. ja de är inte lätt att veta hur man ska göra..

pojkarna vaknar om varandra nu så de blir liksom ingen kväll alls känns de som (martin jobbar och kommer hem tolv inatt typ) får väll ta min kompis vetekudden och hoppas på en "bra" natt....

min lilla ren



oh vad jobbigt det känns ibland...min sjukdom syns inte på mig, men känns, jätte mycket vissa dagar. de skulle va så skönt om mina nära allafall skulle förstå vad det faktiskt är jag lider av. men det blir nog svårt eftersom jag själv knappt vet...jag har en diagnos och ett namn på en sjukdom men de liksom hjälper inte..


nu blire fika!

idag har varit en omtumlande dag...
men nu blire kaffe och bulle. min komis gabbe kommer med sin hund

myspys





under julledigheten passade vi på att grilla i lilla älgsjön


RSS 2.0