OlL

Har inte en aning om varför det blev den rubriken mer än att datorn hade damp just när jag skrev det. Idag har jag sökt ca 13 jobb. Får se om det blir nått. Snart ska jag till munken med lisa.


En gång bodde jag i viken.

arbetslös med jobb

jag är arbetslös med jobb. nu ska jag till mitt gammla underbara jobb badhuset. ska ha danspass.. får se hur det går :P min nya chef på korpen ringde förut. hon fråga om jag kunde ta ett pass ikväll. då sa jag att det går bestämt inte. men jag fick ett imorn ist. sen ringde jenna och fråga om jag ville jobba på halloween på palace. det ville jag. 500 spenn i handen är rätt najs. så på den här veckan har jag då tjänat 800 spenn sammanlagt och sökt 4 jobb.
det är rätt bra att va arbetslös om man heter sara dahlberg. :)

Idag;

Ska jag:
Åka till arbetsförmedlingen. Inte för att dom är till mycket hjälp direkt men..
sen ska jag göra f´ärdigt danspasset tills imorn då ska jag vikariera för Adam. Adam dansar i singing bee på lördagar i trean. Folk tycker det är väldigt häftigt.
Nu ska jag gå och frescha upp.

Hugos

Ikväll ska vi till hugos. Får se hur det blir vågar inte ha några förhoppningar då´kan man bli beskviken. Så jag har alltså inga förhoppningar. Jag ska hämta Sofie sen. I min bil. Jag har en bil. Egentligen vill jag inte skryta på nått sätt med det. Det är mindre än jag förtjänar. Det är mer än jag förtjänar menar jag. Jag och Sofie ska vara här innan och dricka och fixa oss. Sofie undrade om hon fick ta med sej sina kompisar hit. Det fick hon inte. För jag vill inte det. dom kanske spiller i soffan. Det skulle vara disastaaa! Helt enkelt. Jag gillar inte att ha folk jag  inte känner hemma. Men jag har inget emot att pka hem till någon annan, som inte jag känner. Jag vet att det låter segt men nu är jag bara ärlig. Jag är dum. Dum och vuxet tråkig. Nu är jag mest kissnödig för jag har druckit en halvliter lättrdryck. Skitgod. Jag tänkte att jag skulle slå till och skriva ett långt inlägg. Det händer ju inte jätte ofta. Ibland. På måndag ska jag till arbetsförmedlingen och va lite tjenis tjenis med dom. Deras hemsida (och Liu:s hemsida) suger. Jag hatar dom två hemsidorna. Webbdesignern till dom sidorna kan skita på sej. Bajs bajs. Nu ska jag kissa för jag är kissnödig.
Blev öväntat mycket kiss och bajs där på slutet.

Håkan!

Min pojkvänn vet vad jag behöver.
Idag kom han hem med en klase nya alla Håkan Hellström skivor.
Jag blev lycklig.

fint!

NU är min blogg fin igen:) Tack min lilla datornörd till vän, lisa.

Min header är ful. Lixom min blogg överhuvuftaget.

Men det finns ju fulare ioförsej. Jag vill inte gå min utbildning. Jag vill skita i det. Just nu har jag ingen motivation överhuvudtaget. piss. Jag vill ha ett jobb.

jag ville bara...

oh..jag vill bara säga.. jag hatar min klass. inte tove då. men dom andra. jag vill bara vara tonnåring och typ skrika åt dom att "bara för att du var ful och äcklig och mobbad när du gick i skolan, och bara för att du har blivit vuxen betyder det inte att du inte är en tönt längre, ditt jävla äckel!" men det gör jag inte.. jag är tyst jag biter ihop..men hur mycket ska man orka ta..?


Dräpt. Av alla.

Idag var alla elaka mot mej kändes det som. Jag kände mej utanför och ensam. TOVE, VAR VAR DU?!!!!!

RSS 2.0