....

känner mej utanför och ensam. och äcklig.

459an. livsstil?

Sitter på 459:an. Folk pratar. Busschaffisen verkar full. Jag mår lite illa. Folk luktar. Mycket. Idag köpte vi skärmväggar. Ska ha dom i nya lägenheten. Inne. Eller på balkongen. Nu åker vi in mot Ringarum. Jag lyssnar på Bo caspers..

Det var bro öppning i Söderköping. Segt. Jag kommer komma försent till jobbet. Fast chaffisen kör väldigt snabbt. Jag är trött. Jätte trött. Det är billigt att bo i Ringarum. Några pojkar cyklar förbi Ica. Äntligen stannade bussen en stund. Passade på att andas lite. Pojkar förresten... hur ofta kallar man nån för pojke? Kille är ju snarare rätt. Johan och Linus jobbade på kyrkogården. Jag såg dom. Nu byter dom chaffis. Skönt. Hoppas han är nykter. Fast jag vet ju ioförsej inte om den andra var full. Jag är jätte trött. Bajs mega trött. Om jag får säga så. Förut satt det en man brevid mej. Jag tittade på Farväl Falkenberg. Man orkar aldrig se hela den. Den är för bitig. Han satt alla fall och smygtittade över axeln på mej. Sen när de två killarna i filmen tog av sej nakna så tittade han bort. Han trodde väll typ att jag kollade på porr. Typiskt. Jag tror dom pratar om mej nu. Jag förstår inte vad dom säger, de skulle inte föstå om jag sa åt att de skulle hålla käften. Håll käften för fan. Sluta lek med mobilerna.

när ska jag passa in?
känner mej sjukt...ensam..


minigolf&yxbacken

Idag hängde jag med mormor. Vi spelade minigolf. Mormor var bättre än ja trodde. Fast jag vann endå. faktis.
          

Sen var vi vid yngves grav. Det är elva år sen han dog. Jag vattnade två kannor. och tog ett kort. yngve var min bästis.

Sen övningskörde jag till yxbacken. Där trälade vi upp och ner i en timma. Mamma vann. Mamma är trälig och seg på det viset att hon orkar gå uppochner för yxbacken på de sättet.

Jag vill ha en hund.

23:51

Klockan är 23:51.
Jag väntar på min pojkvänn.
Han är på jobbet.
Min pojkvänn jobbar dåliga arbetstider.
Jag jobbar dåliga arbetstider.
Mitt OB tillägg ligger på 15 kr.
Ursäkta mej men jag tänker jämt på tamponger när ja säger OB tillägg.
Jag lyssnar på KENT på youtube.
Klockan är 23:54 nu.
Så nära får ingen gå sjunger dom.
Jag tänker på framtiden.

Nu är framtiden nu i den här sekunden kom framtiden ifatt mej.
Vad är framtiden då?
Jag har en bärbar dator.
Det är mjuka och sköna tangenter på den.
Sånna man alltid velat ha, vet ni?
Jag ska bli trädgårsdesigner.
 Visst låter det flashigt?
Men just nu sitter jag bara här i min turkosa baghera dress soom ja köpt för 45 kr på Erikshjälpen.
Och tiden går.

Nu är framtiden.


Lisa & Jag


gillart


gillar frisyren här.


FRUSTRERAD!!

Jävla bajs ledighet. jag jobbade hela jävla helgen + måndag. då alla andra var lediga. Jag är ledig NU . känns som om ja lika gärna kunde jobba . de ger inte nått och va ledig nu.

arsleeehål.
jaja, jag får väll va med mej själv då.


btw (jävligt kul att man använder den förkortningen, sjukt nördigt.) Äre nån som har lust att följa med och campa på stegeborgs camping och hyra vedeldad tunna för 1000 spenn? privat brygga,bastu och dusch ingår i priset. en natt på campingen kostar 100 spenn utan el. 10 pers får plats i tunnan. Vecka 29 pratar jag om.

Duktiga!



Vi är uppe i 3 dar nu!

Midsommarafton - Kväll

Ja. inte så mycket att säga igentligen. Sjukt vanlig svensk midsommarafton. Tills nåra singelkillar "fixa brudar" till festen.

STÖRIGT!


 

  Söt Martin

Misommarafton=Jobb

Ja, så var det. men jag hann faktist med lite firande så det var väll inte så jävla synd om mej endå.

Skulle visserligen upp och jobba halv åtta dagen efter. Men skit samma. Jag var nykter. Och så kul vare med det. 
Gjort det här till en av morronrutinerna.
JÄVLIGT mint condition om ja får sägat.




















Den här sjuka bilden får avsluta-

Ky trädgård - Odling/Anläggning

HALLELUJA!!!!!

Jag kom in!!!!!!

Nu blire Dockner & Dahlberg i samma klass för tove kom oxå in :D


hihiihihihohohohohhoho!

Kattfaan

Gick ner i källarn. Skulle tvätta. Som alltid när jag går ner i tvättstugan är jag på min vakt, töntig nog som jag är tycker jag att det är lite läskigt att gå ner i källarn, men skitsamma ja var på spänn allafall. Kommer ner går in i tvättstugan vänder ryggen från torkrummen och visst faan blir jag livrädd när en kattjävel otippat börjar jama som fan. Då sitter det en liten jävla äcklig katt på mangeln. Stackars kattjävel säkert suttit inlåst i källarn hela natten. Räddaren sara kommer tar motvilligt tag i fanskapet blir jävligt smutsig (av katten) bär upp den i den andra trappuppgången medans den skriker som fan plingar på lite överallt ingen öppnar. Skulle inte ja heller göra ioförsej om nån stod med en katt under armen utanför. Nehe tänkte ja ja släpper väll ut den då. så ja släppte ut den och stängde källardörren bakom mej så den inte skulle smita in igen. Problemet var att jag då stod i trappuppgången. Utan nycklar. Bajs skit jävla helvete oxå. så jag går tillbaka utevägen till vår ing¨ång. och tur hade jag lämnat källardörren i vår trappuppgång öppen. Jaha , då vare väll bara att börja tvätta då. Antar att ingen fattar inlägget om dörrar och trappuppgångar och katter. men skit samma jobbig vare allfall. Nu går Regina Spektor , begin to hope i spelarn. hon är knölig.
Typ såhär skitnödig blev jag.

I better get my as off this-

over and out

Jobba Jobba Jobba

Igår började jag knega på grännäs igen. Det kändes hemma och familjärt förutom att ja inte fått dit min husvagn än och fick sova i personalhusvagnen inatt sjuk kallt utan värmefläkt! Jag och Martin och pappa åker ner på torsdag kväll med husvagenen. Sen ska martin va hos mej hela helgen hoppas jag! jag ska jobba fredag - måndag. fast jag har pass två pass på torsdag oxå. segt så jävla opeppad att ha pass nuförtiden.


Imorse satt jag och fikade själv och tittade ut över det här. helt okej arbetsmiljö:P dock är ergonimin sjukt dålig!

 

Felica blev skiträdd när den här äckel bolgetingen kom. jag dödade den med en plastskärbräda hårt och skoningslöst.



The resturang vettni.


Söndag. Rally och Magsjuka

I söndags åkte jag sofie rory och Martin till Motala och sofie och jag skulle tävla. Det var skitnödigt på många sätt och vis. Martin hade magsjuka redan innan vi åkte men han ville inte göra mej besviken och därför följde med utan att säga nått. Han mådde skit hela dagen det första han fick göra när kom in var och spy flera liter. Stackarn. Längtar tills vi ska flytta...!
den här veckan  ska jag förhoppningsvis få reda på om ja kommit in eller inte på trädgård alltså. Hoppas. Men de är nog inte troligt. Med mina sega betyg. bajs. Här kommer lite bilder från rallyt allafall!




Avslutar med den här slöbilden.


 

Pizzabak och Linköping



Igår fick vi låna våran granne carinas bil. Carina är snäll. Ibland passar hon sin sons hund det gjorde hon igår, då passade den på att smyga in i vår lägenhet hihi jätte söt! jag vill ha en hund jätte mycket! sen gjorde vi sex plåtar pizza, nu är hela frysen full!  idag var jag och martin i linköping med hans föräldrar och syster. det var trevligt, vi tittade och planerade massa till nya lägenheten :D jag vill flytta in nu!!


Städning i stjärteberg.

Jag överlevde natten trots att lisa smackar när hon sover(?!) väcktes av nettan. busade med hundarna och sen bar det av på städning så här snygga var vi!






Sen gjorde vi i ordning oss helt i onödan. och kollade på vikens utspring. gabbe krama mej och lisa först.

RESPEKT! HÖ!

Stjärteberg.

Jag och lisa kom underfund med idag när vi satt på 46.an mot vika att vi är lixom inte bästisar lr nått men vi är med varran jätte ofta endå. för att vi inte har nåra andra att va med. kan tyckas lite sorligt. inatt ska vi sova i samma säng. jag kommer slå ihjäl henne. men skit samma. lisa håller på att färga håret nu, så jag passa på att lä'gga in ett inlägg. undra hur lång tid jag kommer orka va seriös med det här.
snart ska vi bada i vattnet som luktar ko. fast vi ska bada i deras badkar alltså. det är ett sånt man kan få bubbler i. men sätter man på bubblerna kommer de massa hudavlagringar för dom har inte fattat hur man städar i bubbelgrejet, så vi brukar sturunta i bubblorna.



Vad jobbar du med då?

Korpen barngymnastik


Vad jobbar du med då/ vad gör du nuförtiden?
Frågan kommer alltförofta.
Va fan ska man svara? Arbetslös? nä, de är ja ju inte så det brukar låta ungfär såhär;
- Jag är instruktör, (Orkar inte rabbla upp de sjuttitusen andra jobben, som: Demostratör,servitris,receptionist osv..)
- Jaha va spännande! Var då nånstans?
- På badhuset.
- Jaha, siminstruktör alltså?
- Nä...Dans, vattengymnastik (btw,varför tror alla att man är i vattnet när man är vattengymnastikledare?hur fan har dom då tänkt sej att rörelserna syns?!) styrketräning, barndans, barngymnasik (bilden), och tonnårsdans (vafan?)


Aja skitsamma hur dialogen fortsätter den är jobbig och krävande. Skulle vara lättare att säga en titel som tex, bonde eller socialarbetare. Hursomhelst, jag var på studentskiva hos min barndomsvän lollo. Lollos släkt känner inte mej så situationen tedde sej en aning ansträngande, skit i det nu poängen och slutsatsen ja ville dra av det här var att folk definierar en efter vilket jobb man har. Man är det man jobbar med. Skitsnack. Inte fan är lisa tex en telefonist. Bara det att hon faktist just råkade jobba med det just en gång. FÖRSTÅR ni vad jag menar? det här med vilket jobb man har ger extrema förutfattade meningar. det är så tråkigt att det är på de viset.

skit


möyskväll hos mej



Lisas hörn: Cola+chirre
Mitt hörn: Gurka+loka

Men skit samma

maginfluensa

låt mej dö av värme

Ja, då var jag igång då. Ringde Susanna, fuktansvärt uttråkad efter tredje dagen att vara sjuk med 30 graders värme ute. Kämpigt. Kommer ta en jävla tid innan jag äter tacos igen. Om jag ska vara brutal, vilket jag är, så ni vet, det smakar ju typ lika dant att spy upp mat som man ätit dagen innan, jaja skitsamma. Susannna och Elisabeth solade toppless o parken, det gör dom rätt i. Va fan ska man skyla sej för?

Skit i det nu. Ska fixa outloken på den här skiten nu kommer sluta med att jag får damp och slänger datorn i väggen. Men det är ett senare problem.

Later.

RSS 2.0