Full vecka...

därav uppdateringen, och lite jag-tänker-inte-uppdatera-förs-ni-kommenterar-sur oxå! hehe. Allafall så har jenny och oliver vart här hela dagen. Folke var på sexmånader kontroll och därmed blev hans matschema lite uppfuckaat. aldrig bra. det slutade med att han sommnade 16.30 (!!!) det här kan aldrig gå väl. MEN Martin ska ju faktiskt inte till jobbet imorn så vi får väll se! Helgen ser full ut. Imorgon ska jag äntligen och titta på Johans Utdömd Egendom (sista föreställningen alltid bäst) på Arbis. Ska bli jätte spännande att se! Framförallt Kalle och EVelina i de rollerna kommer bli intressant :) På lördag blir det iväg till Finspång, Folke ska nämligen få titta på sin allra första orienteringstävling! Från början var det tänkt (mamma hade tänkt) att jag skulle springa i sista laget, MEn jag avstyrde det hela haha.


Folke var lite hektisk på Oliver skojjiga tofflor och ville gärna äta upp dom haha



Nu orkar jag inte skriva mer idag. Folke vaknade precis igen och var hungrig men somnade om lika snabbt. Ska döda flugjäveln här nu innan jag duschar. gonatt

[inlägget skulle påplicerats igår kväll, datorn vägra så här kommer det idag ist]


SEX MÅNADER!

Ja må han leva...! Bilden här är den sista på magen innan förlossningen...










































Några minuter gammal!




Sex månader! Jippie! Fan va fort tiden går!

För övrigt har Folke hjälpt mig rensa rabatten härutanför vilket jag tyckte var väldigt snällt, jag tackade den personen som uppfann knäskydd och sen tackade jag mig själv för att jag hoppade av trädgårdsutbildningen som förmodligen hade fördärvarat min stackars rygg for life. Nu efter ca fyra timmars pysslande i rabatten sitter jag har och lyssnar på gamla brända skivor. Just nu snurrar zeplin song med Cortney Love. Tänkt vilken rolig musiksmak jag hade förr.

Mamma kom hit och skämde bort sin favorit förut, han fick bad massage matning och lite allmänt gos. Jag borstade han lilla tand för första gången idag så det blödde, sen spydde han. Trevligt trevligt.
Sen hjälpte mamma stackars stackars ynkliga mig att tvätta håret så det inte skulle bli blött på mina sju stygn.

Imorgon är det min tur att springa på morgonen! Kanske får ta det lugnt med tanke på styngnen..Sen tar jag bussen in till stan för att hänga med två av dom bästa, sofy syster och ussan bussan. Kanske jag hinner träffa lite lite också? På vägen hem hoppas jag på ett besök på blomsterlandet innan jag hoppar på bussen igen. Så jag har nått att sätta i rabatt skrället. På torsdag får jag besök av Jenny och hennes lilla Oliver. Det blir spännande.






mot en ny vecka...

går och knyter mig för att möte en ny vecka. liten har en tand som börjar sticka fram därav sömbrist och en liten spindelgris fastklistrad på ryggen inatt. hoppas hoppas på en lugn natt inatt. MÅSTE hitta på något skoj i veckan så det känns lite mindre som ett fängelse här. jepp. var ute och sprang ett varsitt varv när vi höll på att nappa liten körde tempo i terrängen så att säga. och lite styrka på det sen. nu äre ducha.

Dagen bra början :)

Inatt hade Martin Folke, kan väll inte säga att jag sov hela natten för det. MEN jag fick sova på morgonen och det är sån HIMLA stor skillnad! Sov till åtta! Värsta lyxen. Känner mig utvilad för hela veckan frammåt! Igår var jag lite deppig men nu känns allt bättre, tänk va lite sömn kan göra! Mot en toppad frukost! Vi var och dunder super storhandla igår. Undra va vi kan tänkas hitta på idag...

morr...

tänkte trotsa vädret, skulle BARA fixa lite musik i mobilen så skulle allt var lungt. bara fixa lite musik...mm visst. ALL musik försvann??! wtf?!! grrrr stod helt underställs svettig med bäbis klar i vagnen och allt, så det var bara gå ut, ut i piss piss piss vädret. med radio..oh jag hatar sanning eller bullshit! som om nån skulle kunna svara rätt på alla påståenden lixom !? händer väll typ en gång på hundra. fattar inte att man får ha kvar ett sånt program! och musiken som spelas på radio?! ärligt tarlat jag blir arg. stänger av för att det är så jävla mycket SKIIIIIIT!!!!

morrrrrrrrrrr

alla borde ha en vän som du



Med smått panikartad röst ringer jag till ussa som jag vet är på jobbet, och frågar om hon snälla snälla kan komma och hjälpa mig med Folke eftersom jag inatt fick mördarmensvärken. Däckad av receptmedecin dessutom. Utan att tveka kommer hon direkt efter jobbet fortfarande iförd stöduniform och ställer upp. Bästaste vän! Finns där när man som mest behöver. Dock fruktar jag för morgon dagen eftersom jag hade mycket ondare sist jag hade mens andra dagen. Nån som har en aning om varför varför man får typ "magsjuka" när man har mens? Helt onödigt om ni frågar mig.



Pappa mms;a den här söta bilden på balta som är nyklippt idag! Ska hämta upp honom på fredag för i helgen ska Balta spendera i Östra stenby :)

Gonatt! Nu ska jag gå och älska min vetekudde.


så himla söt asså!

Jag fick stjuss in till stan av Martin när han skulle till jobbet idag och hängde lite i smedby mest för att det finns mer tv kanaler att titta på där än hemma. Sofie hade massage kund så hon kom dit lite innan och jollra med Folkis. Sen kom pappa hem och så käka vi mellis sen däcka vi lite i soffan. Folke bokstavligen däcka på pappas mage hur söt som helst!
 

Tog en kvart med bussen hem och alllttsomallt 20  minuter med promenaden från busshållplatsen. Helt ok. Dock fattade jag inte hur man betalade :S synd att Folke rivit söder brochyren om hur man gjorde..

Orkar verklgen inte blogga mer nu, dusch sen natti natti!


Pepp?!

Pratade med Martins syster Hanna idag en stund (nu har vi ju hemtelefon och allt, vilket förmodligen kommer innebära fler långa samtal med Hanna :P) Vi var överrens om att vi inte riktigt kände igen våra kroppar sen innan förlossningen, mest fysiskt sett. Har ju tränat ett tag nu och båda kände väll som om man är typ tio år äldre...

...först tänkte jag att det var träligt och blev lite depp eftersom jag har tappat bort mina små styrkeövningar som jag körde nästan varje dag efter förlossningen, men sen blev jag pepp istället! TOPP! Så när Folke efter våran lilla kvällsrutin somnat in körde jag lite övningar igen. Dessutom läste jag Amandas blogg och och ser hur hon kämpar på tillbaka till orienteringen (vi hade våra glansdagar :P) och blev döpepp! Nu ska jag fan komma igång. Trots att jag får ont i knäna när jag springer och trots att det tar emot att börja gå så fort man får ont, för jag HATAR att börja gå när jag är ute och springer. Men, man får lyssna på kroppen helt enkelt. Ja, nog om det!

Jag ska försöka ta mig in till stan nån gång i veckan med bussen. Men är väldigt skeptisk...Känns så otryggt att åka buss med vagnen. När man gått på och ska fram och betala kommer säkert föraren börja åka och så tänker jag att vagnen välter lixom...men, om jag tar mod till mig är jag öppen för förslag, om det är nån som vill träffas?

Nu ska jag ta itu med bomben som sprängts i lägenheten, vi håller på att sturukturera upp i vårt förråd och det är inte särskilt kul kan jag säga..men det blir bra så småningom!

Detta fält måste fyllas i (tydligen)



Liten sover nu. Han är så mysig på kvällen när han däckar när han dricker flaska:) (lägg märke till min tan i ansiktet!)



Idag har vi vart på babyland. Folke fick den här fina av sin snälla mamma. Han sa nämligen att han ville ha en sån. Sen har vi även beställt en bilstol nu. 3500 riksdaler. Ska tydligen räcka tills han är sju år, så det var det väll värt tror jag. Köpte på oss lite annat bra också, myggnät till vagnen och ett parasoll till vagnen. Så att han kan sova ute själv. Naturligtvis under uppsikt! Nu är det staxt dax för Jakten på Julia, princip det enda program jag följer. Sitter och blir deppi för att jag inte har tagit en danslektion på alldels för länge...



Martin tyckte också att Folkes leksak var skoj :)


mosig

precis så man känner sig när man sovit nåra timmar mitt på dagen men det var det trots allt värt.. jag har ju vart mammaledig på riktigt den här veckan alltså, tagit alla nätter själv gått upp alla mornar osv...ni vet. Jag hade ju lyx förut när martin plugga hemma :) men nu är det helg. Skönt. Vi ska till smedby snart och dumpa plutten hos sin morfar, sen ska vi springa rabodalsspåret ihop. Ett sätt att få lite egen tid ihop trots att det handlar om max 40 minuter. Sen kommer syrran och så ska vi ha traditionell smedbykväll. Med andra ord vi ska åka och pusta lite. Sånt man gör där! Nä, nu ska jag packa ihop allt!

hej så länge

Back to bloggen!

Hej där läsare!
Nu är jag tillbaka på blogga. Efter mycket strul fixade vi tillslut återigen trådlöst...bara att hänga ut rautern med andra ord! Det fick bli den lösningen, annars tror jag att Martin hade fått magsår eller nått liknade. Men det är ju så när man dealar med telia...

...hursomhelst så har Martin börjat på sitt "sommarjobb" nu. Fast han fick en visstidsanställning till sista agusti så han kan söka andra jobb under tiden vilket är bra! Det negativa är att jag sitter fast fyra dagar i veckan härute utan bil. Jag har förvissa skaffat (med stor rädsla) ett busskort. Jag vet inte hur man gör när man åker buss lägre. Han jobbar ständig eftermiddag 14.00 - 23.20 i Söderköping måndag till torsdag. Vilket gör att vi får långhelg och det är ju bra. Nått som inte är lika kul är att jag ska jobba när han är ledig. Fast det är ju bra på sitt sätt eftersom vi får in lite mer pengar så att man kan lägga undan plus att jag kan dryga ut mammaledigheten lite :)

Idag har jag rensat blan barnkläder. Märkte att jag lagt undan allt hullerombuller och inte sorterat ut sånt med fläckar och hål. Så nu är allt sorterat i storleksordning. Hur bra som helts. Förådet är mitt lilla projelt nu när jag är hemma. Vi har märkt att vi har alldeles för mycket skit som bara ligger. OCH man mår sjukt bra av att rensa lite! Jag tänkte ju att jag skulle va lite duktig och inte be Martin om hjälp med allt och gick ut i förrådet och plockade fram tre kartonger (Iförd mina gummistövlar, dom var ju lättast att få på sig lat som jag är) Glad i hågen ska jag gå in igen släpandes på en alldels för tung kartong för mig och på nått sätt snubblar och slår i knät i cement trappen i entren. Bra jobbat idiot liksom. Så jag fick ropa på martin allafall, och halta in med mitt skrapsår och knävärk.

Nu har jag kollat på vardagsfavorit serien Seinfelt och druckit te. Det som återstår nu är slösurfande! Yippeiiiii

Har, snäll som jag är, lånat ut mitt nya läppsyl till Martin (ja, han är lite gay) så att jag får gå runt här på landet med läppglas som om det inte vore nått. Aldrig fel med lite vardagslyx. På tal om det kom nya (och sista) nr av min Mama-prenumeration idag, tack igen Eva!



Såhär söt var mr dahlberg när han sommnade i vagnen förut. (iklädd min gamla p&p overol och solhatt, vi MÅSTE köpa en ny vindoverol till honom.) Den här är lite för rosa, trots att jag tycker att han är fin i rosa :P

faaan

hej vänner.
sitter hemma hos pappa, vårt internet har stängts av nu och vi kan inte få nytt förs om tidigast 4 veckor..martin börjar jobba eftermiddagsskift nästa vecka och jag kommer sitta utan bil och internet och en telefon som inte funkar...ja, ni får ju gärna hälsa på. Det är ju bara att testa om jag är hemma. Vilket jag troligast är.

röv..

Vart tog den vägen??









Ut ut ut!

Nu ska vi på en promenad i solen, sen blir det att damma av grillen och utemöblerna för första gången för säsongen :)

Igår var Folke påsk-fin! Jag hade för engångskull handlat lite trasor åt honom på Sis & Bro :P




Fick en ny jätte bra pip mugg av mamma och pappa som jag drack morots jos i ! Wihuuuu


RSS 2.0