hej jag heter folke


Jag fyller snart två år! Som ni ser på bilden håller jag på att få tänder. Fyra st nya. Det gör ont i munnen, speciellt när man äter. Så det brukar jag strunta i när mamma och pappa ser. Jag är stundvis galen i hela huvudet och hittar på tokigheter mest hela tiden. Jag vaknar om nätterna för att jag exempelvis har aj i foten, eller försöker lura mamma att jag har bajsat så jag ska få gå upp och leka mitt i natten. Det finns mycket att berätta om mig.


slagen dinusauriehjälte

det har vart en tuff helg för alla inblandade, inte minst för den minsta som dessutom dragit på sig en föklylning! nu går vi ut hårt inför kommande vecka genom att gå och lägga oss alltförsent.

playdejt!

har äntligen fått till en playdejt med amanda och hennes små söta barn:) de tog tid, men nu passade det idag. var på öppna förskolan och kollade läget lite. blir väll på tisdag nästa gång? ska bara komma på hur vi gör med logistiken..nu ska vi ner på marknaden en sväng med syrran.

rullning på ingång


botvid har rullat från rygg till mage två gånger idag. här är han på gång men fastnar i babygymmet. (och blir förbannad) känns som att de är väldigt tidigt. folke rullade inte ens från mage till rygg (vilket är lättare) förs han var sex månader...


såhär såg min förklädnad ut idag! visst lyckades jag bra att dölja min brutala trötthet!?



såhär ser min vardag ut...om vi inte är ute och leker!!


bota atackerar! (ser rätt in i näsan förövrigt) imorn ska vi på playdejt! det bär av till öppna förskolan


surmjölk

jag luktar kräks. jätte mycket! idag blir det ingen träning. har överansträngt mej. benen. ajaj. Vi har vart ute ända sen jag hämta folke på dagis kl två till läggdags vid sex. bra skit. toppat väder! jag har även handlat på apoteket för 500 kr. sånt gör man nog bara när man har barn. eller är mycket sjuk. imorgon ska bli en bra dag. hoppas jag. om natten blir bra. nu ska jag duscha och hoppas på att inte bota börjar vråla under tiden.

förbannade tröga internet!





har ingen som helst lust att lägga en halvtimme på att lägga upp ett inlägg! vårt internet är fruktansvärt långsamt!
dom här fina bilderna har håkan tagit förra helgen. min pojkar är såååå söta!folke ser ut som en liten dröm! idag har jag vart på willys o handlat lite, fruktansvärt skönt att åka själv. martin brukar alltid åka själv, men hädanefter kan jag lova att jag tjingar det! sen har vi vart ute och lekt,städat fått lite utbrott (pga tröttheten för er som inte förstod) oh lite andra saker som man gör på söndagar. nu ska jag sova som fan. till jag vaknar av botvid.


felåt...

men datorn har vat ocuperad i typ en vecka, pga av att martin bestämde sig för att sälja typ hundra av sina sjuhundra vinylskivor. det har tagit bara liite av mitt tålamod att han har slängt sig vid datorn så fort han kommit innanför dörren för att se hur det går för auktionerna. MEN. det var ju värt det. Idag fik jag nya höstskor av honom fast han fyllde år, för , det drog ju in en del cash kan man säga.

Jag är äntligen färdig med mitt mammabarn jumpa pass jag ska börja hålla om två veckor på sensus. Nu ska jag bara öva in det lite...

annat för oss






Blåbärspussar utdelades kan jag lova. Folke var i extas. Sista semesterdagen imorn...
Nu ska vi fira Martin!
Hörs


barnfri helg







Bastubad,bad i spöregn,bad isol. Grillning och ormar. Det va faktiskt topp!


RSS 2.0