Roligaste grejen på länge!

Idag när jag och Sofie var på Willys parkeringen kom det ut en tjej från affären och kollade jätte mycket på mig och sa hej. Jag kunde verkligen inte placera henne, kände inte ens igen henne..så hon försöker bättra på mitt minne lite genom att säga; du känner nog inte igen mig men, du är ju syster med Susanna, jag dansar med henne på Arbis. Och jag ba: Ja, visst alla tror jag att vi är syskon men det är vi inte.. sen var konversationen slut och jag höll verkligen på att garva ihjäl mig. Så jag ringde Ussa och ba garvade haha. 

JAG OCH SUSANNA KARLSSON ÄR INTE SYSTRAR. 
Så nu har vi rett ut det en gång för alla. 

Tack för mig jag fick ett jävligt gott garv allafall. HAHAHAHAAAA 

I dont care.

Fuk it. Jag blir så jävla trött. Moget.

Jag vet inte.

Min vän och jag sitter på det andra cafeet för dagen och tittar ut genom fönstret. Konversationen har stannat upp efter att min vän gått igenom sitt "schema" för nästa dag. Igentilgen är det ganska ointresant för mej (no fence) men jag lyssnar endå. Kanske behöver hon ventilera, eller så pratar hon bara för att det inte ska vara tyst. Men vi är åandrasidan inte rädda för att det ska bli tyst. Vi kramas inte när vi träffas, vi gör inte sånt. Det ligger inte för oss att på nått sätt "oh herregud hej jobbigt oh nu måste vi kramas , fast vi sågs igår, för att man gör sånt" grejen..Ibland..kramas vi. Då är vi fulla. Det här är på nått sätt inte för att vi inte tycker om varrandra utan för att vi inte gör sånt.
- Måste man bestämma sej vad man vill utbilda sej till nu ?
- Vet inte
- Kan man inte bara leva för dagen?
- Vet inte
- Man kan ju bestämma sej sen..
- Vet inte

- Vet inte


Min vän är bra.


Här är mitt liv

Äntligen har jag  börjat känna mej som en riktigt männsika igen. Igår skrattade jag på riktigt för första gången på länge. Jag erkänner att jag har saknat det. Jättemycket.


Lisa Miskowsky

Jag gillar Lisa Miskowsky. Först tyckte jag inte alls om henne. Men hon är bra. Nu sitter jag här och njuter av min arbetslöshet.  Det känns bra. Jag dricker kaffe och laddar upp kort. Datorn är v'ädigt varm att ha i knäet. Senare idag ska jag träffa Lisa. Jag vet inte vad när hur.. Men jag vet att jag har en stor disk och klädhög att ta hand om innan dess. Det 'r typ mina mål idag.

Hicka.

Idag har jag haft hicka. När man fått hicka en gång under en dag får man det gärna flera gånger. Nu har jag hicka, det gör mej trött i bröstet, eftersom jag haft hicka en sådär tre gånger till idag. På senste tiden har jag gjort saker jag inte brukar..jag har tex filat naglarna och målat dom. Helt plötsligt började jag tänka på en bokserie jag tyckte om när jag var liten. Miranda och havet hette en utav böckerna. Det kändes drömskt och fint på nått sätt.

ja..såhär är det.

Jag fick jobbet. Det var 130 sökande och 20 som gick vidare till intervju. Och jag fick jobbet. Jag är glad för det. Jag har fått ett till jobb som jag inte tackat ja till än...Funderar på om det går att ombinera dom här två. I fredags var jag i skolan och skrev på papper och tömmde skåpet. Stackars Tove... Jag passade mej noga så ingen skulle se mej. Ville helst inte prata med min "brokiga skara till klass" som min lärare utttryckte det. Hon också något om att jag var mer färg och form och göra växtförslag. Sen nämnde hon nått om nån skola nere i malmö eller något sådant..Men inte fan flyttar jag till ett ställe där ALLA pratar skånska heller. Så det som återstår nu är att sätta på det nya skattemärket på bilen ringa det andra jobbet och ge besked , vad vet jag inte än, ringa csn, ringa den tänkta praktikplatsen och säga hejjagkommerinte. Och sen ska jag köpa lite fler julklappar till Martin. Det här var det längsta blogg inlägget jag gjort på länge. Det är för att det är Lördagskväll och jag är sjuk och har mens och kan knappt sitta för att att det känns som en jävla kniv i röven. Kanske borde söka hjälp för min mensvärk..Nej juste! Det har jag ju redan gjort och "det finns ju tyvärr inget hjälpmedel för dej Sara".

Piss.

Här är jag.

Jag har fått en jobbintervju!! Amasing! Tror jag ... allafall. Nu är jag fast här med tvättkläder och sumpingt kaffe..men vad gör det. Skulle vilja skriva så mycket mer men just nu är jag för extas för det. Ska göra av med min energi på träningen sen ist..Det här firas med en gammal bild!


Nä den gammla bilden ville inte men skit samma. Hallalulja!

RSS 2.0