tjejkväll i singularis

här sitter jag själv, på skarphagsgatam 29 F och dricker likör. chokladlikör. jag har tjejkväll och det är ett jävla härj här förstår ni. det är jag och jakob hellman (även kallad sveriges bästa artist) men skit i det. jag har färgat håret. badat l'nge och gjort benen lena. komigenlena. jag äter naturcrisps. det är svingott. fast igentligen är jag hungrig. jag borde gå och lägga mej. jag ska ju trots allt till scotland imorn. det blir spännande. segt bara att det nyligen har hänt en flygolycka. ja menar det är ju inte direkt ofta jag flyger så jag medger att jag är nervös. lixom. jag har ont i fingret. jag klippte håret med kökssaxen idag. det är det billiga alternativet. eftersom jag spenderat idag. först gick lönen på räkningar sissådär 4000 drog iväg då. mindre kul. skitsamma. jag gick på stan och gjorde av med ytterligare 1000 eftersom jag endå var igån¨g.
*En stycke dörrmatta
*En stycke turkos mascara från make up store
*En stycke plastsopptunna
*En stycke duschdraperi
*En stycke tunika på indiska
*En stycke grej att ha schampoo och tvål i
*En stycke förpackning med turkosa fiskar att ha i badkaret så man inte halkar.

Det var den dagen. Först hade jag den ena karlsson sen den andra. visst vettu


Summering av sommaren -08

YES! här kommer en summering av alla dessa dar jag inte hunnit blogga. det kan nog tyckas se ut som jag gjort en himla massa skoj. Men sanningen är att jag faktist endast vart ledig en enda helg på hela sommaren(!) Låt bilderna tala.

                                     det här var sjukt jobbigt att l'ägga upp såhär många bilder!

fingerhelvete

en gubbe på hela människan har klämt mitt finger på höger handen nått brutalt. mamma körde mej till akuten. mamma har oxå klämt fingert för inte så länge sen och tänkkte nu jävlar ska vi kolla så det inte är nått brutet. det var det iinte. som tur var. ni f¨år ha överseende med eventuella felskrivningar har lixom inte så bra fingersättning  med väsnter handen. jag har inte haft internet på en vecka däfr´förhar inte hänt nått här. vi har flyttat, vi har köppt en soffa  för tiotusenfemhundra den är skön, anledningen att jag inte skriver tiotusenfemghundra med siffror är för att jag äräligt talat är lite osäker på hur pass många siffror mean ska hha med. ni får gärna tycka att ja är en idiot men jag har nått som kallas dyskalkyli. det är en slagsa mattesjukdom. typ jag har svårt att uppskatta hur mycket pengar det handlar om när det går över tiotusem. jag typker ioförsej att det är svårare att r'kna ut vad 12 plus 5 är. då måste jag känra vänner räkna på fingrarna. men jag kan äandra skaer. tex ; jag klarade körkorts provet på första dförsöket och uppköringen på första försöket . det tycker jag är bra gjort. jag ska till scottland på fredag. det här med fingret kom därför sjukt olägligt. nu har jag typ nån slags silikonplåster och en "strumpa" på fingret. det är svårare än man tror att torka sej i röver med vänster hand. soffan vi köpte gjorde ett litet hål i vår ekonomi. jag skulle fått lön idag vet ej vad som händt med den. jag och martin hade ungifär 250 kr kvar och skapligt med mat i kylskåpet. vi har inte 250 kr kvar längre. därför dom tog dom på akuten. baj.s

ni som förstår nått av det här är bra. jag är trött av choket och har glömt bort hur man stavar.

fladdermöss

Idag är den alldeles sista dagen här, for ever! Känns sjukt skönt men oxå lite tråkigt..fast det ska bli himla kul att komma hem och göra färdigt allt och så kanske vi kommer att kunna flytta redan i helgen :D Ja har kokat kaffe, hällde upp  en kopp till mej. sen när jag väl skuklle dricka såg ja att de va typ dyngsvagt och grädden ja hällde i va fan klumpig.kändes sådär..blev inget kaffe helt enkelt. Björks släktnamn heter btw (sjukt segt o skriva btw fortfarande) Betula. Japp då va det sagt. Jag har redan vart här i typ en och en halv timma och är uttråkad. men det är nog för att jag är själv. ska träna lite mer på alla träd namn visste ni att hästkastanjs artnamn är hippokastanjum sjukt sött! Igår åkte micha till stan han hade städat färdigt allt här, jag min underbara människa gav bort mitt helläns busskort till honom. Visserligen går det ut den 8:de. Jag undar vem de kändes bäst för..mej; som fick känna mej lite bättre som människa eller honom som fick et dyrt busskort. allafall så lovede jag nästan att vi skulle festa innan han åkte till skåne. hoppas ja hinner och orkar med det. sist ja festade med micha blev ja jätte full och jätte bakis. det var hemskt. hu rmånga gånger har ni sagt aldrig mer lixom? aja kommer en bild på min enorma näsa här snart. men skit samma nu måste ja borsta tänderna. '
over and out

skönt och tråkigt

Lite vemodigt var det igår när operan hade sin sista föreställning...På ett sånt härnt ställe speglas semestertider något brutalt. det har vart två sjuka veckor här med opera föreställningar beställningar sura och glada gäster. En dag kom en gubbe in (som jag tror hade bråkat med carro kvällen innan om att han inte ville köäpa campingkort som kostar 125, man måste ha det för våran camping)och typ skrek åt mej på skånska när han hade checkat ut att allt var dyrt och dåligt och att servicen var skit, sen sprang han typ ut så att ja inte hann försvara mej. Sjukt lessen och arg man blir då. Står och gör ditt bästa så får man bara skit... jaja. Mycket att se fram emot jag har endast två pass kvar här !!! :D Vi håller på att flytta för fullt. Vi  har köpt en asskön dyr soffa. Ett minus är att jag är sjukt skitnödigt och jagf är själv här fram tills 10 ..klockan är kvart i nio...jag har vart bajsnödig i typ 1 timma och 18 minuter nu och lägnre lär det bli. Sen kommer ussa !
puss i armvecket


RSS 2.0