vi tar en sjukhustripp

Japp. Imorgon är första stoppet vrinnevisjukhuset, martin ska röntgas och dricka sånt där äckligt jox innan. Sedan bär det iväg till såpkullens vårdcentral där han ska ta prover. (dom kan ju givetvis inte vara lite smidiga och låta honom ta prover på sjukan , nejdå) och sist men inte minst ska vi till lovisamottagningen och barnmrskan med mej!

sounds like a fun day!

förvärkar?

Inatt/tidig morgon har jag haft så jävla ont i magen! Magen blev stenhård och jag fick typ kramp och värk från svanken och fram ner längst ner i magen. det kom med jämmna mellanrum och höll i sig i någon minut sen försvann det och kom tillbaka. Är det någon som vet hur förvärkar känns får dom gärna dela med sig av sina erfarenheter...
Nu sitter jag på order från Martin i soffan med vetekudden bakom ryggen. Vi ska ut och kolla på nya lyan tillsammans med Martins mor Eva. Efteråt blir det väll förmodligen fika (för mej blir de väll lunch).

Jag efterlyser namnförslag på killnamn!!! Både för och mellannamn...det ska vara "svensk-klingande" namn och det måste flyta bra med mitt efternamn. Det är bara sju veckor kvar och vi börjar få lite panik :p

overandout.

Lördag

Idag ska vi ner på stan och äta lunch med martins pappa. Det blir nog trevligt. Det är augustifesten i stan. Ussa ska uppträda ikväll så jag ska ner och titta på det sen ska jag nog fly så fort jag kan därifrån. tycker det är lite jobbigt med mycket folk och när det är trångt och sådär. Imorn ska vi ut med martins mamma och kolla på nya lägenheten (alltså vi ska inte bo i hela skolan) det är 8 lägenheter sammanlagt. Nu ska jag äta min andra frukost, brukar inte kunna äta så mycket på en gång så jag delar upp det lite. Ok. blir kanske en uppdatering sen.

navelludd

jag är gravid. det vet antagligen dem flesta (typ fem besökarna) som kontenuerligt läser min blogg. jag tänkte levevrera lite rolig, förhoppningsvis, fakta om graviditeten  som den ser ut nu.
Jag har gått upp runt 7 kg sedan invägningen (förmodligen nått kilo till sen jag var ho BM senast), jag är i vecka 32 + 5 dagar alltså är jag inne i vecka 33 nu. Jag har svårt för att sitta/ligga/stå/sova dels för att bääbisen har typ konstant hicka och dels för att han/hon sparkar hela tiden. Jag har foglossning och är sjukskriven ( foglossningn betyder att skelettet mjukas upp och man får ont i bäcken och höfter. Magen sitter väldigt långt ner och därmed har jag konstant ont i ryggen eftersom det blir så tungt. På mornarna (runt 5 snåret) vaknar jag av att bäbben busar i magen, då brukar jag titta på den för nu syns det jätte tydligt när det kommer upp en fot eller ett ben..Jag är livrädd förförlossningen, dels för smärtan och dels för att spricka och för sprutor, men mest för att bäbisen ska må dåligt om det drar ut på tiden. Jag har fått diverse gravid-besvär som hemmoröjder,halsbränna, njursten/grus osv. Men det är skog att vara gravid också. förutom allt det där.
Såhär fin var jag efter att barnmorskan gjorde ett blodprov som gick lite snett.


Bilden är tagen för typ tre veckor sen så jag är lite tjockare nu.

Flytt.

Nu kan jag meddela att vi ska ska flytta. mitt i allt ska vi flytta. jag har packat en kartong. martin har packat två. min vän ringde förut. jag kom på att jag saknade henne. mitt uppe i mitt själviska- jag är gravid det är synd om mej- beteende kom jag på att jag saknade min vän . jätte mycket. vi ska flytta till en skola. en gammal skola. östra stenby skola heter den. nu ska jag lägga upp två bilder. jag skriver extremt osammanhängande känner jag. snart ska jag martin och ussan till hem till pappa och göra hembakad pizza och ha fredagsmys. det är topp.


Ussan och Martin i gammla lägenheten på dagsbergsvägen.

Östra stenby skola.
Här ska vi bo.

ok

jag höll på att greja med bloggen i typ tre timmar tills mitt tålamod tog slut och mini kollaget blev resultatet.
jag blev arg.

Kämpar med frukosten

Japp. Bara för att jag inte spyr längre betyder det inte att jag mår apbra. Jag har fortfarande issues med frukosten och måste lägga mig på soffan mellan varven. Dessutom sparkar bäbben på tarmen hela tiden och det gör ju typ rätt så ont. Jag har även börjat få sammandragningar tror jag. Vet inte riktigt skillnaden mellan förvärkar och sammandragningar. Snart ska jag hem till pappen och leta igenom källarförråden efter potentiella bäbbekläder som mamma sparat. Nu ska jag dricka lite kaffe för att få fart på trögmagen. (Gör sjukt ont att ha vanligt ont i magen när man har en 40 cm bäbis i magen som sparkar på tarmen lixom)

Jaja slut på gnället. Hur har er dag varit?

Under konstruktion


KULTUR!

Oh vad jag är sugen att gå på en föreställning....vilken som helst. Möta upp den man stämt träff med utanför östgötateatern gå in, känna sig lagom lyxig...sitta avundas...titta njuta..bli trött.. eftersom de alltid är minst tre timmar...hålla upp ögonlocken så man inte missar de där sista spännande..gå därifrån 300 kr fattigare och full av kultur.
Det. Det saknar jag.

RSS 2.0