bad

idag har vi vart och badat , jag bota fokka och sofy. det var rejält knöligt må ja säga. sen klöv vi dans i en oh en halv timme, mamma var barnvakt ,stakars. bota har ju skrikit hela dagen typ han har ju faktiskt jävligt mycket kolik tror jag..

är man storebror så är man...


...ovavsett hur liten man är. Och folke tar det på största allvar. Han är så mysig och snäll mot sin lillebror!


storhelg








Här följde lite bilder från vår midsommar som hade mindre höga ambitoner i år kan man säga. Lunch i parken utanför mammma, sen käk på balkongen när barnen somnat. Oh hör oh häpna, vi delade på en flaska vin! Det har ju faktiskt inte hänt på ja säg, två år kanske? mer...




Även lite bilder från idag. Folke är så extremt gosig med sin lillebror oh vill hålla hela tiden och klappa oh styra. Däremot vill han verkligen inte gosa med mamma hahaha


blääää

blä va träligt väder. jätte trist att skirva känner jag! urk
idag har vi gjort en runda på second hand affärerna i stan. hittade massa! Imorn ska jag nog hänga med gabbe. vi måste hänga med varran för att vi inte har nån annan att va med. han är arbetslös och jag är föräldrarledig. så jävla tragiska vi är haha

syster 25


vi var på kalas i lördags.


 Kalas i tält. Mygg som fan. Och lite duggregn, men de gjorde inte så mycket.
Alex va där med sina två små också så vi inte var helt ensamma med barn allafall.

Martin söver barnen, som hade sköna åkpåsar att sova i.



Colin var där med mamma och pappa såklart såhär glad blev han när jag skulle ta kort på honom haha! Han kallade Folke för Polken och dom var kompisar för de mesta även fast inte Folke fattade va han sa ;)


poppis



Babysittern blev väligt populär igen när den välbekanta mobilen dök upp.
Skoj! Säger Folke.
Idag ska vi på 25årskalas


Hej jag heter Botvid





Ni kanske inte har hört så mycket om mig, det är för att storebror får gå lite i förhand. Men det gör oftast inte så mycket för jag får så mycket pussar och kramar av honom. Jag gillar att ligga i min babysitter på köksbordet och titta på lampan där. Jag väger straxt över 5 kg och är ca 60 cm lång. Och i denna hisnande fart så kommer brosrsan få akta sig, för snart växer jag ikapp honom.
Jag brukar gå och lägga mig runt 21 tiden på kvällen. Då är mamma jätte trött. Jag gillar att bli buren och titta på saker i förbifarten. Jag har ett hemskt temprerament och helt plötsligt brister jag ut i ett illvrål när saker inte är som jag vill att dom ska vara. Jag äter med exakt 4 timmars mellanrum, och har glömt bort att jag ätit från tutten nu. Flaskan är god!! Jag kräks JÄTTE mycket och kan inte svälja normalt utan sväljer massor luft. Jag längtar tills jag får börja äta lite gröt. Det var lite om mig, tack och hej!


insperationslös...

så himla trist att min granne Elin börjat jobba nu igen. Har vart topp att ha nån att gå med att hämta/lämmna på dagis, och typ göra spontan-utflykter till olika lekparker efter dagis. Känns jätte tråkigt nu. Helt plötsligt känner jag mig sådär ensam igen...som när vi bodde på landet typ. Den här veckan har syrran förvisso semester vilket gör att man får lite sällskap, men hon har ju inte det för evigt direkt. Blääää.

Idag har nattningen gått betydligt bättre än igår. Var klar kl 21 ca. Folke somnade runt 19 snåret. Sen hade jag full upp med nr två. Han har ju till allas stora förtjusning börjat att spy. (Med börja menar jag kaskader mängdvis..sådär så man kan smörja in hela kroppen om man känner fört) När jag gick hem från Sofie och in till affären var de så att jag va rädd att folk skulle känna hur det stank spya om mej typ. Folke kräktes också JÄTTE MYCKET när han var liten. Han gör de fortfarande ibland när vi åkt bil och han ätit nått typ surt. Kan säga att jag inte är överförtjust i det där. Man blir ju även orolig om dom får behålla tillräckligt med mat när dom spyr sådär förbannat mycket..

Vilket fall som helst så känns de som om sommaren kommer bli lite ensam..tur att Martin ska ha semester 29-32. Första gången nånsinn vi har ledigt tillsammans på sommaren(!)

tvättvikarhög




Igår följde Folke med pappa till bauhaus, här sitter han och ropar , pappa?! Så fort Martin går utom synhåll för honom. Så söt :) Nu ska vi sova jätte mycket


ensam med kidzen

...och de är ett mindre kaosområde.....

cirkustältet dahlberg


Igår var folke klädd som ett cirkustält. Byxorna hade jag när jag var liten. Sjukt söta haha! Här är han tillsammans med min gamla kassaapparat som är en av favvoleksakerna för tillfället.



typ såhär kaos brukar de va när vi ska iväg...folke snor nappen för sin bror för att sedan trycka in den i munnen på honom igen...



Vi var även med hund hela dagen igår. Men de gick rätt bra förutom att Folke jogade Balta hela tiden som inte tyckte att de var så kul. Vi var och bada en sväng i Jursla vid ok kolmårdens klubbstuga igår. Mycket drägg där tyvärr, och grodyngel. Men Folke tyckte det var JÄTTE roligt! Här har han hela munnen full med falukorv..




Botvid fick också bada lite för han var svettig.
Idag är e bara chilla som gäller. Kanske nån lekpark till kvällen.


sova sova sova vagn...

Idag har vi hunnit med en hel del.
Vi har:
*Ätit frukost. Ingen kaviar idag.
*Badat båda pojkarna
*Gjort vår träningrutin
*Lekt med penga-maskinen
*Lekt med diskmaskinen (stort aja baja förövrigt!)
*Lekt i lekparken
*Ätit fiskbullar med händerna
*Hävt i mig kaffe
*Kollat på youtube
*Haft fruktstund
*Lyssnat på moraträsk

Nu sover pojkarna middag (sammtidigt!) LYX
Sen ska vi till pappa och grilla


Igår kväll tog vi en promenad Folke fick pjamas på sig så han kunde gå direkt till sängen sen. Dom var fruktansvärt söta i vagnen när dom låg och sov :)


chipsbråket....


långledigt

började med att jag fick "sova" betyder att Martin tog natten och låg på Botvids sida. Men det är svårt att sova när nån skriker. Det är svårt att sova när det känns som personen i fråga skriker rätt in i örat på en. det är ju som om ungen har kolik eller nått. de känns som att mina öron ska gå sönder. Det skulle ju va rätt skönt ioförsej då skulle jag slippa höra skiten. Förlåt, men idag är en sån dag (jag har dessutom en vagel i ögat) som jag inte riktigt kan ha medkänsla när mina små änglar gråter för INGENTING (läs folke där) Botvid har ju faktist ont i magen. Folke vill ju bara hoppa på min mage så mina inälvor går sönder och hålla sig i håret näär jag hjälper honom med skorna så jag blir flintskallig.

Idag är inte min dag. Förlåt alla som har de värre än mig, för att jag klagar, men idag behövde jag det. För jag är SÅ FÖRBANNAT JÄVLA SKIT TRÖTT!!!

RSS 2.0