Varning! Känsliga läsare avrådes!

Jag satt i min lungt och ro och  åt frukost. Kände att jag behövde gå och göra nr 2. Satte mej på toan kände mej jävligt lustig. Och då kom det. Den första underbara största graviditets spyan!! Mitt på badrumsgolvet. Det var mindre fräscht att städa upp spyan från golvet. Men vad skulle jag göra? Jag satt ju mitt uppe i att göra nr 2.

jag säger bara, jävla skit. Nu är jag jätte svag och seg som man blir när man spytt massor.

Uttråkad

Jag har hormonrubbningar. Börjar gråta för att dom två kompisar jag har som man kan ringa till när som, inte kan när jag vill. Nu sitter jag ensam hemma och kollar på en av dom tre kanaler jag har där dom försöker hittta sveriges sämsta bilförare. Jag skulle väl säga att programmideen suger rätt mycket. På tv 4 har dom i varje program en overvocie som försöker vara rolig. Det är inte kul. Jag vill bara tjuta. Jag väntar på att jag ska bli trött. Hoppas det inträffar snart. Imorn ska vi hämta valpen Balthasar. Balthasar är extremt söt. Det kommer bli kul.
En av sakerna som ledde till att jag mådde skit idag var att vi räknade ihop mina kvitton för månaden. Jag hade förbrukat 8000 kr. Jag tänkte att jag hade spenderat för mycket pengar men trodde inte att det var så illa. Så nu har martin hjälpt mej med en budget för den här månaden som är jävligt tajt. Såhär ser den ut.
FIKA         
200 KR
BENSIN
800 KR
MAT
1000 KR
HYRA
1800 KR
KLÄDER
300 KR
OFÖRUTSEDDA RÄKNINGAR
800 KR

Kvar att spendera (om budget hålls)
200 hela kr

Den här månaden kommer helt enkelt bli superb rolig. Och snål.

Tipps till er alla. Testa att spara alla era kvitton från den 25 till 25 nästa månad och ni kommer bli förvånade lovar jag!


helvete

NU SKITER JAG I DET HÄR JÄVLA SKITEN HADE SKRIVIT VÄRLDENS JÄVLA INLÄGG OCH SÅ BAR FÖRSVANN DET
AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Solsken

Idag har det vart vädligt underbart solsken. Jag har städat hela lägenheten med äppelblomm! Sen var jag och lisa och ussa och fika. Det var bra. Sen gick vi till fritidsgårn på vattengatan och fick fiskpinnar och potatismos. japp. Idag har jag ätit: Fil med havrepuffar och en knäcke och en macka, Krispiga fiskar och potatismos och blåbärspaj och kaffe och fiskpinnar och potatismos och kaffe och två korv med bröd med mycket gurkmojs. Japp. Jag är fortfarande lite sugen på nått.

Rubrik.

Jag skulle vilja vara sådär finurlig och rolig och intressant, skriva så att folk skrattar. Men det gör jag inte. Aldrig. jag känner mej deppig trots det nyklippta håret. Skit också.

Trots det fina vädret
Trots glassen och
Trots att jag inte behövde laga egen mat.
Trots att jag ska på tjejkväll på orienteringsklubben imorn (!)
Och trots att jag har en underbar pojkvänn
och trots att jag faktiskt lever även om de på aftonbladet kallar sånna som mej för fattiga människor
och ska undersöka hur det är att leva som en som jag.

Ja, trots detta känner jag mej lite nere.

Tosdag.

Det är torsdag. Min ställning är just nu, dator på magen i en alldeles för ful pottfrisyr och feministiska glasögon. På tv är det efter tio med Malou. Jag tittar inte. Jag ligger bara här och känner mig ful. igår försökte jag göra nått åt det och köpte för första gången i mitt liv dyrt smink. 350 kr. Grejen är väll den att det inte var så dyrt igentligen. Jag har nyligen fått nya ELLE. Och som vanligt när jag får den känner jag mej ful och blir köptokig. Jag undrar om det här beror på att jag är lite nojjig för graviditeten.

Sen ska jag till pappa och hämta hem lite kvistar från äppleträden att ha härinne. Ta in våren lixom.

Long horn.

Long horn ligger på kungsgatan. Där åt jag och Martin lunch idag. Mysigt med utelunch! Dessvärre luktar mina händer lök för resten av dagen med det kan jag ta lixom. Dagen idag började med Simon & Tomas på web teve, kan väll säga att det är ett av mina favoritprogram. Sen gjorde jag iordning mej för att träffa Martin utanför universitetet och äta på Long horn som sagt. efter det bar det ner på stan för att göra några ärenden. Gå till telia-butiken, bli sur för att det var långt kö, gå till Kjell och company för att köpa en mojäng, sedan för att lyfta upp besöket på stan i två oerhört tråkiga butiker gick jag in på Indiska (favorit) och impulsköpte i svart bommulskjol som jag kan använda på jobbet i sommar. Det där blev en skitlång mening men så är det. Efter indiska besöket var det bara att cykla hem igen. Uppför uppför uppför. När jag kom hem hade jag fått ett brev från nykerhetsförbundet och tänkte ...jaha..det var ju intresant. I brevet fann jag en oerhört fin NBV-smörkniv som tack för att jag deltagit i studiecirkel (revyn alltså). Ja, så var det med det. Sen var jag bara tvungen att packa färdigt. Och nu ligger jag här och lyssnar på Regina Spector och för över musik till mobilen.
Imorn bär det iväg till Sälen i fyra dar. WEHEYY!

Nude

Nu ligger  jag naken i min säng med datorn på magen. Det är skönt att va naken. Jag har haft två pass på morronen. Jag är polare med alla pensionerer på badet. They just lööööw me. En annan rolig sak är att jag har fått jobb som personalchef WÖHÖÖÖW! Sjukt bra att ha på cv:t. Jag ska helt plötsligt följa med på vinterkonferens till Sälen på torsdag till söndag. Rätt slönt att dom betalar liftkort och grejer! Jag får förhoppningsvis börja i maj redan. Igår firade vi mej igen. jag har ju fyllt 21 lixom. När man fyller över 20 inser man att det var ett tag sen man var 18 lixom. Det finns otäckt mycket sötsaker kvar sen igår, tårta, kakor och bullar:S Idag fick martin det orangea pension kuvertet. SEGT!  jag har inte råd att böja spara än allafall.
Mamma åkte wasaloppet (länk till folkbladets repotage om mamma) igår.  Det var duktigt gjort. 10 timmar tog det. Jag och martin undrade om mamma skulle orka hålla i styrketräningen idag och  gissade på att hon inte skulle men det är väll klart att mammsen ska träna idag igen. Återhämtning är inget att tala om.

Nu ska jag läsa igenom min utvärdering jag skickade till jobbet och börja fundera på lite förbättringar till den här säsongen.


RSS 2.0