fy fan

Jag har tre kanaler på min tv. Idag sänder dom hela dagen om Daniel och Viktorias förlovning på tv 4. Jag spyr på det alltså. Vem fan bryr sej så mycket att dom slaviskt tittar på 4an hela dagen för att se om dom får förlova sej eller inte. På torsdag fyller jag år. Jag har lite 21 års kris. På fredag ska jag jobba i vika sen ska jag åka till stjärteberg och sova och hälsa på liiisssa :D Det ska bli skoj.
Nu sitte jag och väntar på att gå på intervju på Halvars. Jag är sur för att internet har bestämt sej för att vara segt och jag vill ligga och titta på web tv men treans webb tv vill inte funka. Jag har inte druckigt kaffe sen i Fredags vilket känns ganska konstigt. Sen den morgonen när jag nästan spydde av lukten av kaffe så känns det rätt motbjudande. På söndag ska vi fira min födelsedag. Därför har jag börjat att städa brutalt redan nu. Idag städade jag bakom spisen. Rätt äckligt. Min mat verkar inte vilja stanna kvar i magen. Igår fyllde mormor år. Mormor blev jätte glad när jag berättade att jag var gravid :)

Tack

För alla fina kommentarer! Det var så, för er som undrar..att när jag och martin var hos läkaren så fick vi rådet ,om vi ville ha barn så var det bäst att försöka så snart som möjligt eftersom martin har haft tesikel canser. Läkaren sa också att om fem år så kanske inte det fungerar längre, så vi bästämde oss att strunta i p piller osv så fick det bli ifall det blev. Och så blev det!
Nog om det..sen ska jag träffa Johan för en sen lunch. Efter det ska jag på löpträningen, och sen ska vi ha lite insperationskväll för alla vatttengymnastik ledare från badet på vrinnevi sjukhuset. Det blir nog kul. Sist när vi var på esyline utbildning med badet hade vi skitkul :) Nu sitter jag och dricker kaffe och väntar på bättre tider.

Ok.

Har smått börjat vänja mej vid tanken att det växer nått inne i mej. Känns fortfaraande overkligt och konstig. Igår när jag var ute och sprang mådde jag illa hela tiden. Men det gjorde inte så mycket. Jag är konstant medveten om mina tuttar eftersom mina bröstvårtor är styva och ömma hela tiden. Det går nog över. Kankse. Nu är jag mest orolig för det ekonomiska. Man får nån slags föräldrarpeng när man är mammaledig baserad på hur mycket man tjänat de sista två åren. Grattis till mej lixom. Kommer inte blir mycket timmar. Martin ska gå ett år till i skolan. Vi kommer ha det ganska knapert. Förmodligen värre än det redan är... Det är det som oroar mej nu. Annars ska det bli spännande och konstigt.


Något stort!

Något stort och spännande och otroligt roligt har hänt!!!!!!

Något stort!

Något stort och spännande och otroligt roligt har hänt!!!!!!

Hundra kronor


Skor; 10Kr Örhängen; 10 Kr Hela Människan. Färgglatt skärp; 20 Kr Stor Åttitalskavaj 40 Kr Bra & Begagnat.


Skorna är helt makalöst härliga!

När jag är hemma själv och rosorna har vissnat och plånboken är tunn, så får man hitta på tillfälliga lösningar till rosor.

Har upptäckt den sent jag vet...men man kan låta bli att bli lite förälskad i Håkan..han är ju genial. Skivan är helt underbar. 


LördagsLyx !
Ikväll ska jag ut och dansa med soffy, jossa och sarah.

Walk-in-closethen lixom!



Här har ni den. De två sista bilderna är på Mormors bröllopsklänning. Sjukt topp!

tjugoett

Snart fyller jag tjugoett år. För er som tänkt köpa en present till mej får ni lite förslag här:


En jävligt schysst 80-tals Walkman som jag kan ha på mej när jag är ute och går och lyssnar på svingelskogen.. (Vilket jag aldrig är eftersom jag inte har den här Ûberschöna gula faran.) Min syster hade en sådan när vi var i de yngre åren som jag tror är förbrukad nu.




Eller ett par efterlängtade billjetter + resa till Bonce nya show.

Då ve ni det !

Dagen är räddad!!

Nya Elle damp ner i brevlådan! Och inte bara det ! TRENDBIBELN oxå :D Yippy! Alla borde prenumerera på Elle!
Nu ska jag låta den ligga här och vara oemotsåndlig medans jag lagar den oehört lyxiga lunchen fiskbullar i dillsås till mig själv. Sedan ska jag ha min lilla lässtund. jag har en hat-kärlek till tidningen, känner ni igen er när jag säger att man kan må skit av att läsa en sådan tidning. Speciellt eftersom man ofta sitte utan bh med sega femmenistglasögon spretig morgon frisyr som gått över till hela-dagen-frisyr, dålig kaffeandedräkt och fula mjukisbyxor? Man känner sig jävligt ful och seg. Men man blir också väldigt peppad till att noppa ögonbryn fila tånaglarna och tvätta håret i ägggula.
Kort på min nystädade walk-in garderob kommer snart.
Mot fiskbullarna!


Ensam kvar.

Ja...i höst kommer jag förmodligen bli ensam kvar. Jag är ju såklart jätte glad för lisas skull att on kommit på vad hon vill göra. Jag väntar också med spänning på vad som kommer hända med robins och mitt projekt. Får väll se.. jag träffade Ylva igår ! Jag blev glad. Ylva är glad och bra. Min mage mår dåligt. Jag åt sån här tjock ost igår. Kex och ost. Min dator går ner på nått slags viloläge nu. Skitstörigt. Bildskärmen blir typ grå.
Min tå gör ont. Den är typ överansträngd efter de tre passen igår.

Jag förstår verkligen inte...kändes som om jag inte fanns ens.

RSS 2.0