för amanda och syrran ;)

kommer jag nog fortsätta blogga! Hoppas jag kan få ordning på telefon så jag kan blogga via mobilen. Mycket mer är anpassat för iphone och mindre för android...(som jag har)

Kommer ett inlägg om Folkes operationsdag som efterfrågats. Nu bloggar jag från frukost bordet. Folke sitter brevid mig och äter upp min macka och lyssnar på kamomilla stad på miott gamla band. Martin och Botvid sover. Fast botta har ju vart uppe en gång redan.

Lite kort från veckan!



Hur går det med träningen inför beach 2012 ;) ?
Vi tränar allafall hela familjen höhö


PLÖTSLIGT HÄNDER DET!!!!

Botvid har för första gången i sitt lite mer än 10 månaders liv sovit en HEL natt (18.00-05.50)!!!!
Helt otroligt skönt! Fattade inte ens att de hände!

Hörrni läsare...är de nån vitts med att jag fortsätter med bloggen?

läkarbesöket

gick ganska bra igår, det var en ung läkare (oftast positivt!) han trodde att smärtorna ev kunde bero på att när dom gick in med kameran under operationen i höstas,så ´kan de skrapa mot väggen på bukhinnan tror jag han sa...och då blir de ärrbildning som kan strama och göra ont. För säkerhetsskull utan att misstanke fanns skulle diverse prover tas för njursten tumörmarkörer och sänkan. Typiskt att dom inte kan ta sånt samtidigt. Väntade i en halvtimme däruppe på labb förra veckan. Lite oeffektivt kan jag tycka. Skulle gått upp idag med båda barnen. Men det snöade ju så mycket och dom hade inte hunnit ploga så jag kunde inte gå ut med vagnen. Blir för tungt!



Vi ska sälja vårat vrålåk till syskonvagn om det är nån som är intreserad?!


operation på torsdag

Martin har tagit ledigt torsdag fredag och på måndag är det stängt på hans jobb. Så vi är lediga länge. På onsdag blir det lite förberedelser inför operationen. Vi ska handla mat så han har typ glass och kanske nån fruktsoppa och saft och massa skit...sen måste vi ju tvätta honom nogrannt och ha rena lakan och så.
Jag är jätte nervös! Han är hemma från förskolan den här veckan så han inte ska bli sjuk. Vi ska va där kl halv åtta på morgonen, vilket betyder att vi kommer få släpa upp honom ur sängen. Han får inte äta nått heller. Ska ta med datorn tänkte jag så han kan kolla på bollibompa under väntetiden.

Det har också hänt grejer här hemmra kan jag lova! Folke har gjort på nr ett och två på pottan flera gånger! Jag är döstolt och han med! haha! Botvid har gått flera steg på raken!! Stora killarna! Idag var det några som fråga om dom var tvillingar. När dom sitter i vagnen med åkpåsarna så ser det ibland ut så tycker folk haha!
Nu sover småskitarna och jag chillar i soffan.

Har fått platserbjudande till förskola till Botvid idag. Han kommer inte att få plats på Folkes dagis tyvärr än. Men tanken är att han ska gå i baracker som står på gården på folkes dagis. Där är ett annat dagis medans dom renoverar där. Så de blir nästan som att gå på en annan avdelning bara kan man säga. Jätte krångligt att förstå kanske haha!

Idag ska jag till läkaren. blääää. Känns skit faktiskt ..undrar va de är för jävla knöligt skit i magen...

Vi har vart ovh fikat på förmiddagen med moster. Och vi fick göra en jävligt diskret bajsbytning inne på fiket då de saknar toalett hahaha tur att ingen såg! fick gå ut med den suspecta påsen och slänga utanför. Tror att syrran nästan spydde av lukten haha!


Den här snygga vårjackan vill jag köpa till Folke! Problemet är att den är dyr. Får se när barnbidraget kommer haha 430 kr kostar den på smartkid.se!

Tyvärr har dom stängt butikén som sålde Me too kläder här i stan. Så nu får man beställa ist. Hade en underbar jacka därifrån två vårar i rad till Folke som Botvid ska få nu. Den kostade 400 kr och var verkligen värd det!





visst är den fin!?


RSS 2.0