orkar inte..

Vi h¨¨ller på med inskolningen den här kommande veckan också..har haft en bra helg. Orkar inte uppdatera just nu livet är för fullt igång har inte riktigt tid /lust med datorn just nu. Har två kalas på ingång också. Fredag med tjejorna, och lördag med släkt. Fyller nämligen hela 23 år. ojojoj

blåbär





Dagisinskolnings-veckan började med fiskgratäng och blåbär. Bålbär är inget man får varje dag. Fråga vilken förälder som helst...de ser liksom inte roligt ut när de kommer ut om man säger så. men det gott tycker Folke!
Idag tog moster sofie hand om inskolningen. Jag har damsugat och nu ska jag ta en dusch. I eftermidddag ska jag till jobbcoachen. Känns otroligt peppande...inte. Igår förstörde jag min kväll genom att prata med försäkringskassan två gånger och svära åt deras JÄVLA hemsida som fan aldrig fungerar.


fotoschuuuut



En gång blev jag lurad att jag vunnit en tävling gratis fotografering och make, de slutade med att jag gick därifrån 1500 spenn fattigare och en bränd skiva med kort på. Det visade sig senare att de lurat rätt många fler tjejer i Norrköping på samma sätt. Jag får väll ta och skicka in korten någon dag. Nu har de ju faktist gått ett bra tag sen jag tog korten.

Idag har vi bara chillat hemma, gått en promenad, vilket gjorde att jag har haft lite samandragningar under kvällen...och sen hade vi lite barnvakt när vi åkte och storhandla. Vi storhandlade verkligen, gick på 2500 typ. Ojojoj. Men de är kul när kylen är full sen!
Nu sitter vi och däser efter tacco måltiden tillsamans med Martins pappa Håkan. Snart börjar melodifestivalen.


tack ussa


Idag var det fint väder ute. Barnvakten i form av Ussa blev lite svettig när hennes telefon ringde samtidigt som hon försökte hålla en ål i handen. Jag förstår henne..Jag rymde hemmifrån tillsammans med Elin ( min granne och nya vän, som också skulle på föräldrarmötet på dagis) vid 17.15. Blev faktiskt lite besviken på föräldrarmötet. Hade förutfattade meningar om att man skulle bjudas på kaffe och äckliga bullar, i bästa fall macka. Men så fel jag hade! Vi erbjöds ett äpple och ett glas vatten! VILKEN lyx! Snacka om att de inte finns några pengar över nuförtiden. Ser inte jätte mycket fram emot de två inskolningsveckorna som kommer nu. Tror att jag kommer tycka att det blir skitjobbigt faktiskt.




Det var fint väder idag. Vi tyckte även att det var dax att faktiskt skita ner overolen lite nu. Kan ju inte bara sitta i vagnen!


män som hatar kvinnor

Jag har i ca 1 månads tid försökt att få våra fastighetssköter hit för att dra vatten och el till diskmaskinen. VI provade igår en ny teknik för att få dem hit. Och titt på fan de funkade! Dom var här redan idag! Tekniken: Martin ringde och pratade med dem. Precis som jag trodde så lyssnade dem endast när killlar pratade med dem.

Tack för alla roliga fina kommentarer! Dock k'änner jag mig inte särskilt avslappnad, som amanda tyckte att de såg ut som på bilden. Kan ju meddela att jag max kan sitta i samma ställning i soffan i 15 minuter kanske. Så de är ett helvete att titta på film med mig.

Idag har jag varit på den första infoträffen i grupp hos min jobbcoach. Han fråga om jag var i femte månaden HAHAHA! När jag berättade att det var 8 veckor kvar till BF så undrade han vad jag gjorde där. Det undrade jag också. Hela grejen känns bara jobbig och onödig. Men skit samma...Allafall,
Idag har vi hängt hos grannarna från att Martin gick till jobbet. Chill! Imorgon ska jag till barnmorskan kl 10. Sen är de barnsång 14.30 på sensus..men känner inte att jag orkar gå på de när Jag ska på föräldrarmöte 17.30. Eftersom barnvakt Ussa kommer kl 17 så... idag känner jag mig jätte trött så vi ska nog ta de lugnt imorn.

långa hornet



Såhär underbart snygg var jag igår när vi var barnlediga och bestämde oss för att åka till Texas long horn och äta. Vi förstod att det kunde bli vår sista chans på länga att gå dit och äta i lungt och ro. Sen tog vi en liten sväng på stan för att inhandla två pyttesmå byxor till den lilla i magen (lite kul måste jag ju få ha även om jag redan har kläder sparade) och en havandeskapsolja till mig. Den jag hade va slut pga att jag måste smörja hela tiden eftersom de klias så förbannat på magen..och de vet vi ju alla vilka underbart fina slutsatser de kommer få sen.

Nu ska jag hänga tvätt, sminka mig, dricka mer kaffe, vattna blommorna, förbereda lunchen och packa tills vi ska till Senssus, unga föräldrar. Idag är de färg och form på schemat.


barnlediga

pju idag är vi barnlediga. Folkes mormor hämtade honom precis och han ska va där till fem sex tiden...Martin gav sig ut och sprang. Jag ska piffa mig lite nu. Får se vad som händer och sker...

Mage











Lördag.

Började med mjukischill. Eller ja, ok, jag drömmer sjukt mycket konstiga drömmar. Ska jag vara ärlig så började dagen med att jag väckte med själv, och Martin, genom att stor-tjuta. Kunde inte sluta fast jag vaknade. Nu förstår jag hur Folke känner när han drömmer konstiga drömmar. Vi var JÄTTE trötta men bestämde oss för att trotsa äckel-vädret och rasta lilleman lite. Jag trotsade även vad läkaren på förlossningen sagt och gick nästan en km idag. Sen fick jag värkar endå, men inte så farliga. För er som inte vet fick jag ju åka in lite halvsnabbt till förlossningen i måndags. Skämdes som fan när värkarna bara slutade när jag väl kom upp. Dock var det nått med vita blodkroppar och så fick jag med mig tabletter som stoppar värkarna om de skulle komma igen. Måste däremot ta det jävigt lugnt nu. Försökte förklara att de var svårt att ta de lugnt med en springade 15 månaders hemma som dessutom ska skolas in i två veckor nu snart. Ångest. Dessutom ligger allt ansvar på mig med inskolningen eftersom Martin antingen är på jobbet eller behöver sova den tiden de pågår. Vilket känns jobbigt eftersom jag har separationsångest nu som fan. Den här veckan som kommer är sista veckan jag är hemma med Folke på heltid :(

Nu ska vi nog sova lite. Imorngon kommer Folkes mormor och rövar med honom hem, så jag och martin får lite välbehövlig vila.

P.s som ni ser har Folkis börjat gå i skor utomhus nu!


RSS 2.0