Molly är död.

Min tjocka knäppa kanin Molly dog igår. Hon blev tio år. TIO ÅR!!! det är mycket för att vara en tjock kanin. Pappa ringde mej på eftermiddagen igår och och sa att det var bäst att jag kom dit och sa hej då. När jag kom dit låg hon helt utmattad och flåsade längst in i buren. Pälsen var helt tovig...Jag tog upp henne innanför jackan och värmde henne hon vägde typ ingenting emot förr. Pappa var jätte ledsen för han ville inte döda henne själv så jag bestämmde att hon skulle få dö i buren av sej själv. Sen var jag tvungen att åka iväg ett tag och ha dans på tjalve. Sen när jag kom tillbaka hade pappa och sofie begravt henne brevid hennes bror som dom för tre år sedan. Det kommer kännas tomt när man inte kan gå upp och mata henne när man hälsar på :(
Jag kommer sakna min knäppa kanin.

FOR FUN!


Sista föreställningen som sagt.







När den sista föreställningen är slut vill jag ha den här klänningen med mej hem så att jag kan dansa swing i den när jag vill. DEN ÄR SÅÅÅ FIN!

Sista föreställningen.

Hej. Eller nått.
Sista tiden har jag funderat massa. I onsdags var jag på intervju som gick bra tror jag. Det var ett demostratis jobb fast de jobbade bara med Loreall och Garnier. Lät skitkul! Hoppas dom ringer tillbaka idag! Igår ringde ett till demoföretag och fråga om jag ville jobba för dom...och jag sa att jag skulle höra av mej när jag hört ifrån det andra företaget. Knöligt. Isåfall kommer jag vara anställd på tre olika demobolag.
I helgen har vi dom två sista föreställningarna. det ska bli roligt och tråkigt..Ska prata med Robin om arbisprojektet på söndag oxå :) Hoppas det blir nått..Som ni märker är det mycket på gång nu. Dans på Djäkne, tre demobolag, badhuset, och kanske arbisprojekt...Men det är kul. ja gillar att ha oregelbunda arbetstider faktiskt. Det kan va jätte skönt att vara ledig mitt i veckan ibland.
Igår träffa jag Tove folkesson. Vi var först på badet och tränade och solade sen åkte vi hem till mej och åt wook :) Det var mysigt! Var skitlänge sen vi träffades! Hängde med lisa onsdags..vi var på stan och hela människan och på världens och hemma hos mej och hemma hos henne och kolla på top model som avslut. Det var en bra dag. Jag har inte trean så det kändes lyxigt :P Nått som är mindre kul är att jag har en tele räkning på 500 spenn :( segt. Jag vill gå på stan och shoppa en liten svart och vagabond dojjer.
Nästa vecka ska jag till Model house och fottograferas. Jag typ vann en fottografering när jag sökte jobb hos dom lite naivt kanske men skitsamma:P

sista bilden togs innan mammas fördelsdag förra veckan. jag var nöjd med outfitten så jag tyckte den platsade här.

Ikväll ska vi till mamma och äta hoppas det blir nått gott! jag har haft två pass imorse så jag är rätt seg.

Today-must-have-it!



VILL HA!

Jobb

Idag ringde dom från ett ställe och fråga om jag ville komma på intervju på onsdag. Det ville jag. Hoppas det går bra.

Velig

Just nu är jag sjukt velig,,,vad fan man vill göra..orkar inte tänka på det jämt..har sökt apmånga jobb men inte fått nått svar än. Nästa vecka ska jag på utbildning på badhuset i finspång. Och så ska jag ha en klass på djäkneparksskolan. Är skeptisk till det sist gick det sådär..

det här inlägget är till Lisa.

Ive been there!




Du kommer bli snygg efter operationen! Men man får ju tyärr stå ut med diverse olika utseenden innan ;)

Candyman

Just nu lyssnar jag på Akon!! Och tänker på ussa anton och bruna när jag hör det.. Hahahaha jag har världens konstigaste musik i men media player. Jag tänker mycket på saker..jag tänker på vad som ska hända nu ..snart ..jag vill veta nu lixom. Jag har sökt typ 10 jobb på två dar lixom...Nu har jag ont i kroppen. Jag med på Djupvattenträningen körde stenhårt i vattnet höll på att krivera typ.

to do to day

Snart åker jag mot badet för Vattengymnstik bas. Det är sjukt segt att jag inte gjort nått nytt pass än.. men det kommer. Ska ha vatten gymnastiken på söndagar hädanefter. Så är det. Ikväll ska jag äntligen till träningen med tjalve igen! Har inte hunnit vara med på träningen på hela december typ för att vi repat massa.. Igår hade vi föreställning och tyckte att det gick jätte bra för att publiken tyckte om oss..men sen efteråt så kom mattias och ba ni är osynkade i danserna ..så jävla segt.. det förstörde det roliga att det hade gått bra lixom..Sen nör jag kom hem skulle jag göra färdigt min ansökningar på post så skrev jag fel på adressen och avverkade tre kuvert. Så jävla störande! fan .. Till hösten ska jag söka lärarprogrammet i link. Musiskt lärande heter den. Det är typ teater musik bild och idrott i samma programm. Perfekt lixom! Sen ska jag söka vuxen utbildning florist ettårigt oxå men den är det typ apmånga som söker och dom tar med de älsta haggerna först så det blir nog inget.. MÅSTE storhandla idag det är sjukt ryskt i kylskåpet.
Såg en jätte bra film igår en filmatisering av Jonny Cash liv , Walk the line hette den sjukt värd att se !

Här borde jag avsluta med något

AUKTION!



Rensade garderoben, (eller gabberorben som ussa skulle sagt ;) nån som är sugen på nått annars slänger jag skiten..tänkte mest på mucken som hade en förälskelse i dom röda miss sixty...

Nähe..

Politik gick inte hem alltså...idag var vår revy ensemble i tidningen, kul:) Jag började med att gå upp kl sex imorse. Sjukt segt! Sen hade jag två pass på raken på badet. Jag tror inte att det är bra för människan att motionera så pass tidigt på morgonen. Imorn har vi andra föreställningen..hoppas på att det inte går skit därför.

Jag har en ide....

RSS 2.0