ingen vila ingen ro.

Just nu ska jag börja traggla mej igenom ytterligare en listjävel men växter. Bara 3 kvar nu. Känns tungt. Jävligt tungt. Nu har kärringjäveln gjort lite sport utöver det hela och struntat i att sätta upp skyltar vid varje träd och buske som förövrigt är utspridda över hela skolområdet (det är ganska stort). Så, ja, nu får man dessutom gissa sig till vad trädet/busken står och vad den heter. Otroligt spännande!


Its short. And I LIKE!


Vad tycks?

TILL ISABELLE!

Hej isabelle! Jag har ju letat efter dej på facebook. Men jag kommer ju fan inte ihåg varken ditt efternamn (sjukt dåligt av mej) eller din blogg! Jag ska jobba på grännäs nästa sommar oxå! Men bara i Juli.. eventullt typ lidholm cup (även om jag hatar lidholm cup!) MEN, skulle vara kul om du jobbade nästa sommar oxå! Hoppas du läser det här...kommer inte ihåg när exakt du kommer hem. Jag har inte tantrött hår lä'ngre! Jag har blont jätte kort hår!

HATAR MSN!

Jag hatar msn. Jag hatar skolan. Jag hatar växtlistor. Jag hatar mitt tant-röda hår.

hejjaghartagigtonödigakortpåmejsjälv

istället för att plugga. jag är trött jag har ingen lust. imorn ska jag och tove skolka.

bara för att jag ska byta header


Long live performence!

Jag är sjukt sugen på att börja dansa igen! Det firar ´vi med en bild från mina glansdagar som musikal artist!
(Ja, jag vet att det var lite att ta med musikalartist men skitsamma:P)

Allergichock

Igår fick Sofie en allergichock. Hon var i Stockholm alldeles själv. Tog sin spruta och ringde ambulansen. Ambulansen kom och hämtade henne. Idag mår hon bra. Eller ja, bra och bra, skapligt. Imorgon ska jag inga till frisören och boka tid. Det har jag tänkt görai minst en månad nu bara. Så brukar det va. Att det tar lång tid. Att boka klipptid, alltså, från det att man kommer på att man ska klippa sig. Nu dricker jag Earl grey luxury the. Det är gott. Smakar faktist riktigt lyxigt. Jag klarade växtprovet. Det firar vi med en Blåsvingel - Festuca glauca. God I love när man kan mixa bloggskrivandet med plugg. Se ya!

Hellre en nörd i skogen än ett äckel på krogen!

Jag vill bara nita vissa i min klass! Låt mej bara få slå dom!

Jag är ett mens offer förresten.

Aquiligea cultorum - Pasellakleja

Jäpp! Det visste ni inte va? Segt att det första som händer när jag börjar skriva är att jag blir skitnödig. Segt. Vädret är sjukt segt och tungt ute. Verkligen. Jag skulle vilja ha orken att ta tag i designen på bloggen men har ärligt inte tid med sånt så vi får väll stå ut med den sega hedern där det ser ut som jag döda nån. Jaja skitsamma här kommer lite bilder från när jag var i scotland. Jag har ju faktist vart där..men nu var det ett tag sen.
















JAG GÅR I SKOLAN MED TOVE DOCKNER!

Vi dör. Här finns exempel på det .








Vi har varit på öland på studieresa i tre dagar.
Då tittade vi tex på kålflugor i de här kålhuvudena.

RSS 2.0