Positiviteten spirar!

Hej Hej!
Hej alla glada (alla haha) läsare!
Idag ska jag äntligen få umgås med min vän susanna.
Det var nämligen alldeles för länge sedan jag träffade henne!
Vi ska till badhuset. Vi ska göra sådanna saker som inte kostar.
Som att åka till badhuset. Eftersom jag är skriven som "mammaledig" därifrån och därmed inte jobbar just för tillfället så får jag gå dit gratis och allt. (Slut på onödigt vetande) Det har jag unyttjat den här veckan. Eftersom det står på min sjukskrivning att jag ska ha kontakt med sjukgymnast tyckte min barnmorska att jag skulle göra ett eget träningsschema för "det där, det kan jag redan" . Jäpp, jag vet allt om hur man ska träna när man är gravid. ...öhh....
Allafall så har jag tagit mitt uppdrag på fullaste allvar och lämmnade äver jobbet till min mor, som blev överlycklig över att få knåpa på ett litet schema. Så i måndags var jag och pumpade kanonerna som Karlsson sister skulle sagt och körde lite på en kilosvikterna på gymmet. kände mej lite lagom utmattad efter 20 minuters träning och fick lägga ner. Dessutom spelades det fruktansvärt dålig musik. I tisdags simmade jag och körde lite egen vattengymnasik. Igår var vilodag så jag tog bara en liten kort promenad och avslutade kvällen med popcorn och cola hemma hos lisa.

För närvarande så vet jag att jag är i vecka 29 av (högst) 42 veckor, därmed i början av månad sju. Jag har gått upp minst 5 kilo och kan längre inte se min (ja, men kära sak därnere) och inte heller mina tår. Bäbben är det just nu väldigt bra med mej är det sämre med. Magen är stenhård och om man lyckas göra nr 2 på toan känns de som att skita ut ett armeringsjärn. Allra hellst gillar bäbben att sparka på höger sidan och det ser ut som en liten fisk som rör sej.
Namnen vi funderar på för tillfället är: Frank Martin Dahlberg eller Luna Lillemor Dahlberg eller Tuva-timotej Dahlberg.

Jag räknade just ut mitt snitt och insåg att jag förmodligen kommer få jobba mej upp i karriären ist för någon utbildning. 14,04...kändes väll sådär-

2år

Idag firar martin och jag tvår tillsammans ! Yippii!
Det firar vi på det lite nöridga sättet, att titta på nya Harry Potter och middag på Munken.

bitter

Just nu är jag bitter. Sur och bitter och trött och eländig. Trött på att ingen verkar bry sej. Trött på samhället, trött på försäkringskassan, trött på politiker, trött på fucking jävla sveriges lagar och allt helvete, trött på att dom visar kronprinnsessan födelsedag istället för morden i midsummer, trött på att det alltid ser ut som skit här och att ingen orkar städa. Trött på att allt kostar pengar.

Jag är helt enkelt trött. Trött på att skriva nått här, afterall, vem fan bryr sej? Det är alldrig nån som kommenterar...
Men när jag tänker på det, när kommenterar jag? När ringer jag en vän bara för att höra hur hon/han mår? När bryr jag mej om nån annan än mej själv?

När blev vi alla så jävla själviska?!

en anledning att stanna inne

Äntligen en anledning till att stanna innomhus. Utan att få dåligt samvete. Äntligen kan man göra sådanna saker som att tvätta och sprita alla sminkpenslar och rensa i garderoben. Jag ringde min far. Han renasade bland våra gamla dockor. Han frågade om han skulle hämta mig, jag sa, straxt.. ville bara njuta lite av att sitta med morgonfrisyr och dricka kaffe och plocka med kläderna jag tvättade igår. Det var en pers. Sjukt jobbigt att gå uppochnedför backen till tvättstugan. men det måste ju göras. Jag har fortfarande kvar hälften av den flottiga kladdkaka/chokladkakan med polkagris jag gjorde häromdagen. Jag gjorde nämligen en sak som är väldigt olik mig. Jag hittade ett recept i senaste ELLE och bestämde mig för att görat. Synd att dom hade missat att skriva in hälften av receptet så att jag var tvungen att gissa mig till hur jag skulle göra. Typiskt. Bara för att jag inte kan baka. Jag är sjukskriven till den 9de augusti. Men jag har bara kontrakt till den 23dje. Så det blev inte mycket jobb för mig i sommar. Jag har fått som ordination att vila och utöva sjukgymnastik. Barnmorskan tycket att jag visste bättre än sjukgymnasterna så jag f¨år helt enkelt ordinera min gymnastik själv. Jag var snabb att genast lämmna över uppdraget att göra ett träningsschema till min träningsgalne mor. Jag tror hon blev väldigt glad. Snart ska jag pumpa lite med mina trekilos vikter jag har härhemma. Plus några bäckenlyft. Jag har dessutom...tror jag kommit på vad jag vill gå för utbildning efter att jag satt ungen på dagis. http://www.valla.fhsk.se/index.php?sida=3230 En fritidsledareutbildning med inriktning på hälsa/idrott. Jag har tidigare varit väldigt skeptisk mot folkhögskolor men den här verkar faktist väldigt seriös. Men ni som känner mig rätt vet väll att jag kommer ändra mig tusen gånger.
Här kommer lite bilder från veckan dessutom.







Vi passade på att nörda lite och var ute i skogen och kokade soppa och nudlar på stormkök. Dessutom fick jag lite av min ordinerade dagskondition:D

RSS 2.0