TRÖTTA


De här två trötta pojkarna hittade jag i sovrummet igår.

Imorse tog jag igen lite sömn från natten. Snoza till halv tio!


promenad

Japp. Då var det tillbaka till rutierna igen då! Ut på promenix. Har inte var ute och gått sen i onsdags! Här kommer lite bilder från den promenaden.



Folke var mega söt i mina gamla stikade kläder:)


slutkörd!

Julen tog bokstvligen musten ur vår lilla familj! Folke har vart extremt trött! Sovit massa! Vilket är rätt skönt ioförsej...var på mellandagsrean idag träffade moster louise och pratade jätte länge! Hon ska komma och hälsa på nån gång efter nyår bestämde vi. Sen träffa jag Bosse, Simme, och Olle (som jag inte kände igen!!!) trodde att det var nån kompis till simon tills det gick upp för mej att det faktiskt var Olle ! Haha..träffade även kusin Johan och hans fru Karin som ska ha bäbbe i mars. Nu är vi helt slutkörda efter julafton..julrean osv...handlade för över tusen spenn kläder på indiska (hade fått 500 i presentkort) fyndade massa fina kläder och kändes som jag tappade bort mej själv och min stil under graviditeten. Sen har jag ju även belönats med höfter nu efter förlossningen, något jag inte hade att tillgå innan så det är ju trevligt. Enda problemet var att jag inte kom i alla byxor jag hade innan..

Här kommer lite julkort!


Faste Hanna med Kusin i magen:)

Sen åkte vi hem till pappa och sofy. Balta vaktade Folke som vanligt!

Såhär trötta blev vi. Jag och spindelgrisen.


ständigt trött

är typ som det känns nu...var aptrött nyss och skulle försöka sova...försöka går ju...men när man har en spindelgris (folke) brevid sej som inte vill ligga still utan mest sprattla och beundra gardinerna så  känns det som att det kvittar. Ska försöka packa lite till julafton nu istället så att jag bara kan chilla imorn. Behöver gå ut och gå lite också. Är hemma själv nu, martin har julmys med sina gaykompisar. hehe... dessutom måste man passa på att gå ut när det är ljust eftersom vi bor på vischan. och igår var de ju årets mörkaste dag så nu får vi väll allafall hoppas att det går mot ljusare tider! Har glömt att säga att vi var på läkarbesök + bvc med Folkis igår och han vägde 5060gram nu!!! Och hade växt två cm. Så nu är han en riktigt lång 58cm stålig bäbis! Han har börjat hålla upp huvudet jätte mycket nu och är rörlig. Plus att han har börjat att få ett riktigt kvällshumör!

Nu ska jag förhoppningsvis äta lite kvällsmat. Varm choklad!



Kort från igår . Folke log mot mamma och Sofie, hans leende smittar som ni ser :D

Min lilla supermanson :)


Äntligen!

Funkar internet!! Har inte kunnat gå in på nätet på hur många dagar som helst! Anyway, det är snö ute, och igår bestämde sej Martin och jag gör att göra det vi hade velat ganska länge nämligen gå ut och bygga snögrotta på skolgården där dom hade skottat upp värsta snöhögarna:) Som täckmantel ringde vi hit pappa och Baltasar så att det skulle se ut som om vi lekte med balta. Folke fick ligga i vagnen med vetekudde vid fötterna.



I söndags var det storbesök hos pappa faster med familj kom ner från stockholm hade inte träffat dom på 2 år !!! Det var jättemys! Funderar på att åka upp och hälsa på dom i vår nån gång när Folke blivit lite större. Folke blev glad när han fick träffa (min) faster :)



Slutligen hade jag Sofie och mamma julmys igår. Vi bakade pepparkakor (riktig deg) och gjorde julkola

Sofy ville inte vara med på bild....

Snart är det julafton!


nego

känner mej negativ. ful och tjock och negativ. kan nått få bort den här sega känslan?
nu ska jag mata bäbis.
chip.

Dagen!




För att kort summera dagen. Karin var här och hälsade på, vi drack kaffe och åt julgodis, och gick en promenad. Fick en jätte fin sångbok i present av henne! Sen åkte jag och Folke till smedby och hälsade på pappa och sofie var där också. Vi åt mat. Sen bar det hem till ö. stenby igen, för vanliga fredagsmys med idolfinalen. Och nu väntar jag bara på att Folke ska vakna och äta så att jag kan sova sen!


segt

vaknade 06.30 av att Folke "hyperventilerade" som han gör när han är hungrig. till saken hör att han dessutom hade fyra matpass inatt istället för tre och att min klocka stod på 7.00. vi skullr till bvc kl 08.30 och när man har bäbis måste man verkligen var ute i god tid. förutom att mina ögon var helt rödsprängda och mitt hår dagen till ära var dunderflottigt, trots att jag tvättat det kvällen innan, min hy var vinterglåmig, så hade jag fått EXTREMDUNDERFINNE! fan. till saken hör den att jag har oförskämt bra hy och faktiskt nästan aldrig får finnar om jag inte frammanar dem själv genom att klämma på en obetydlig prick som sen blir asstor, och så får jag deala med den i en vecka och göra mej av med mitt klämmbehov som jag besitter.
ja, allafall, väl på bvc hade folke gått upp i vikt 4560gram. och hade inte växt nått på längden den här gången. efter bvc åkte jag allafall och hälsade på min morbror som precis har arrenderat mauritzbergs slotss restaurangen. det var jätte fint!
nu sitter vi och är rastlösa och funderar på om vi ska åka och göra Husby. med andra ord..åka till ica.
kanske köpa godis eftersom jag har ett sötsug som inte är av denna värld.

2 bäbis in the house!



Inatt har vi haft besök av Baltasar. Det har väll gått sådär...men han är väldigt snäll mot Folke och sniffar bara lite på honom. Förut hade jag fullt upp med att klappa Balta samtidigt som jag stoppa i nappen i Folkes mun hela tiden! Nu håller jag på att julpynta..men minimalt i år. Det får vara nån måtta på det roliga! Sen ska jag testa hur det går att då ut och gå med Folke i selen och Balta i kopplet...pappa kallar Balta för kriminalinspektörn eftersom han ska undersöka och sniffa på varenda fläck. Han kom och lämmnade Balta igår och gjorde även en utsökt stek i lergrytan. Har dock haft ont i magen hela natten för att jag åt så mycket kött igår. Ska äta matlåda från igår idag oxå. Det är topp med matlåda. Slipper man greja med mat så fort man får en ledig stund över. Pappa kommer och hämtar Balta efter jobbet sen..
Förresten håller jag på att undersöka möjligheterna till att få igång gymnastiksalen här som står tom. Får väll se hur det går. Har haft kontakt med min chef på korpen men han var lite skeptisk till hyran eftersom Korpen inte är aptäta på chash. Men får försöka ragga fler hyresgäster så man kan nyttja jumpasalen lite! Är det nån som har några förslag?

Är dom inte söta :)?

 


Jag är en sån där som...

gillar att ta på mej riktigt bra funktionella kläder och gå ut i dåligt väder
älskar när det är Cops-maraton på 6:an
går runt och är riktigt ful när jag är hemma
jobbar för dålig lön
aldrig får sms
älskar att bo på landet, där det är så tyst att man bara hör klockorna ticka
kommer in i hets-dricka-kaffe-perioder och gör extremt mycket kaffe bara till mej själv
städar badrummet i tre timmar (så att det verkligen blir rent)
handlar hellre på ingelstad-området för att stan är så svettig
dricker grönt te utan socker, mjölk, honung
är avundssjuk på dem som har pengar
har endast basplagg som luktar intorkad svett
gör hetsiga inköp, som jag sedan ångrar, och har tappat bort kvittot
gör inköps listor till storhandlingen som är kategoriserade
skriver om hela listan om jag råkade kludda någonstans på listan i slutet
hatar sjukhus
tvättar händerna så fort jag kommer innanför dörren
är sjukt osäker på min körning
hatar att fick-parkera
älskar att sitta framför tv:n och titta på någon nördig lördagsunderhållning som tex dansbandskampen
pendlar mellan att ha sjukt bra självförtroende till att nästa dag slå sönder vågen


Ja, sådär är jag.
Hur är du?

Fredagsmys den här fredagen också!

Imorse var det helt underbart fint härutanför!



Vi bor rätt bra när man får se sånt här till frukosten :)

Sen kom mamma och mormor

Fyra generationer!


kort inlägg!

helgen tog musten ur mej och jag har börjat återhämta mej llite nu! har inte haft nån tid över till bloggen tyvärr...sitter och väntar på min gamle vän Kristin K som är på väg hit. ska bli spännande att se om hon hittar. det verkar som om det är kallt idag...då blir det tyvärr mindre action i bloggen efterom det blir förbannat kall när man hänger ut rautern! imorn äre bvc igen och sen ska jag va med på babycafeet för första gången....:s är lite nervös! nu till kaffet!

RSS 2.0