tvättmaskinen går varm här hemma kan man säga




behöver jag nämna att min son kräks mycket?


mamma är min idol


semester i bilder


jag tyckte att jag va rolig....

skickade inte med några extra kläder denhär gången..då fick folkis låna mormors!


Folk brukar gilla att gotta sig i hur man ser ut efter man fått barn, ni andra, (som inte bryr er) kan spana in min fina baddräkt!


nyköpingtrippen! folkis va trött!


en tur till hc med elin och barnen (dom har så roligt ihop trots olika ålder) som slutade väl knöligt när lennon (4 år) sommnar på ståbrädan till lillebrors vagn, slutar i folkes, och foilke på elins arm medans hon drar ludde med andra armen haha!

Folke  hade kul!
Lite bilder från semestern


glömde att tillägga det igår

jag tänker, jag tänker faktiskt minst en gång om dagen kanske tio gånger tillochmed, att jag har världens finaste killar. men ibland måste man bara få ur sig. spy lite liksom. spy lite på att man är täckt med barnbajs och spya och hela faderuttan..ja. jag är världens lyckligaste som får ha mina två små sötisar. ja- jag glömde att tillägga det igår.
 


botvid har lärt sig en ny konst. hålla tå. han kör med den hela tiden.
folke har en barnskiva som dom sjunger; när man går i ringen så ska man hålla tå.
Fast det låter verkligen jätte mycket som att han sjunger närman går i ringen så ska man olla tå. fast de beror ju förståss på vad man vill höra


här är han skitlik mig fakitskt som liten, dock en konstig min. men bäbisar bjuder ofta på skumma miner


dött dödens död

ursäkta förlåt. har gått och dött dödens död. trötthetsdöden. det händer. det händer oftast minst en gång om dagen. oftast i folkes rum. då ber jag barnen att förstå, förstå att mamma är trött. mamma har dött dödens död trötthetens död i en hög i ett barnrum med gamla välling flaskor och tvestjärtar. oftast för det mesta får jag hjälp att ta mig därifrån, men när jag är själv med barnen och dom tjuter så att öronen trillar av ikapp med varran, då är det svår att ta sig upp. då är de svårt att va supermam. det är då, dom dagarna det oftast uteblir små rosa pluttiplutt blogginlägg om tussiga små bäbisar som är rena och glada. det är då jag känner att jag lever. det kände jag idag. jätte mycket.

god natt

väder efter kläder




när vädret är som det är, så är internet som det är. nu ska jag äta. igår var vi i nyköping istället. idag har vi vart på hc med elin och barnen. botvid stannade hemma med pappa.

nu, maaat!

(bilder från topicariet, folke tyckte att de va döööökul!)


utflykt!

nu åker familjen kajkon på utflykt mot nävekvarn-oxelösund! tre vuxna två barn och en hund i bilen trångt och mysigt!

avsaknad av bilder

men ett inlägg kan jag ju skirva endå. barnen sover jag dricker kaffe med havredryck , chokladsmak. ganska lyxig känsla faktiskt . ibland är de lyxigt. idag var jag ute och gick i jätte snabba kläder. tog med mej folke i vagnen. han fick lyssna på musik i en mini högtalare. vi var ett jätte snygg par faktist. fick en och annan blick ioförsej men de är vi vana vid. kan inte räkna med annat när man har en tokig morsa. vill man träna så går det. så är det. han var nöjd oh jag var nöjd. han älskar att åka i lilla vagnen för då vet han att han får vara själv med mamma. det är bra!
nu har jag vart supermegaduktigteffektiv på morron. har packat färdigt allt utom massäcken. till tropicariet ska vi snart. sen bada. folke älskar att bada men inte i balja. bara om han får ha med sig flygpland eller en troktor eller liknande i baljan då går det bra!

imorn ska jag köpa nya glasögon!!! spännande och jobbigt-. återkommer!

bvc

Idag har vi vart på bvc förstår ni. Vi har vart lite oroliga för Folkes almänntillstånd har vart lite dassigt. Hans halsmandlar var mycket riktigt stora och hade det vart för typ 20 år senhade man tagit bort dom direkt. Nu ska vi bara hålla koll så han inte har andningsuppehåll när han sover, för då måste vi kontakta dom igen. Han hade trots allt gått upp i vikt om än inte så mycket,nu är han äntligen över 10 kg strecket allafall. Han fick även en kräm på recept för utslag på mage och rygg. Så vår oro var ju delvis bekräftad.

Botvid, (de var han som hade tid igentligen) hade gått upp jättebra och vägde ca 6 kg nu. Bara fyra kvar så går han om brorsan sen haha! han hade växt på längden också. Det är ju bra.

Imorn ska vi till tropocariet (stavning?) med Folkes kusin Ella och hennes mamma oh pappa. Det ska bli s¨pännande att se hur dom reagerar på det!


nattning...

har nattat varsin pöjk nu. skönt när man är två kan ju känna sig smått otillräcklig annars ibland..jag valde rätt plutt idag, för martin nattar fortfarande minsta hihihi!

drömgruvan

idag har vi trotsat vädret och vart ute i kolmårdskogarna. Jag åt blåbär till kvällsmat kan man säga. Heldag faktiskt. Åt gott. Gott att äta ute. Mamma och göran hade gasolkök med sig. Sen åt folke så mycket blåbär att hans bajs kommer va svart imorgon. Det ni! Efter skogsutflykten (ja,vi badade också), besökte vi en loppis i krokek. Fyndade som fan! En snabb visit i smedby. Avgasröret är paj så det låter som att vi har värst traktormotorn! Jag kissade hunden. Sen hem, kvällsmat (blåbär) och sen kom mamma hem till oss och hjälpte mig att klippa Folkes hår. Resultatet kommer väl såsmåningom i bildform. Jag o martin röjde soptippen till hem. Sen tog vi cyklarna ut till åselstad i spöregnet i stövlar och regnkläder. Hemma med chips och vin. Bra dag!

Nån som vill ta en snabb morgon kaffe med mig på stan imorgon. Har ett bankäreende. Annars blir det att baka hemmapizza och testa fingerfärgen vi köpte till Folke eftersom vädret utlovar spöregn...

hej jag heter botvid, och var rumpnisse i mitt förra liv


enhanndsbloggning...

ha överseende för felstasavningar. bota sover just nu på mig. idag har vi hälsat på en kompis från sensus i navestad. jag promenerade hem. play dejten gick väll sådär hon hade även sin lillasysster att ta hand om . alla barn var i olika åldrar liksom-- men det går säkarn. ert bättre n'ästa gång. så äre när man har fler barn. bara att ge upp om det inte funkar och gå hem ...vill lyssna igenom musikk till passet jag sks ha i höst mrebn l'gger jag ifrån mig honom blir han galen igen. klarar inte av att hörat. hoppas pappa  är barnvakt imorn kväll så att jag kan gå på dansen.

helg



I fredags var jag med barnen och syrran i Valdemarsvik på karneval. Barnen skötte sig exemplariskt och Folke hade JÄTTE kul! Han lånade moster att gosa med när inte mamma hade tid. Han har förövrigt blivit jätte gossig med syrran nu på senare tid undra vad det beror på...





Sen var vi ju på äventyr igår till sjstugan. Lyckades få med alla på kort. Det var sjukt avslappnande att va helt själva därute. Våga tillochmed nakenbad haha! Den här cola köpmannabänken stod inne i stugan. Gissa om vi vill lägga beslag på den när dom ska riva stället efter sommaren:)
Nu ska vi träna på vardagsrumsmattan, sen äre natti natt. Har vart hos pappa hela dagen och bla knytit buskar...spännande!


sj-stugan

nu ska vi ut snart ut till sj-stugan och kolla läget. vi ska förmodligen spendera en viss tid av semestern där. kommer bli topp. förutom när man blir skitnödig. dass är äckliga. det enda kruxet är att man måste gå ca 1 km genom skogen för att komma dit. alla som har barn vet att man måste packa för en vecka när man ska ut en halvdag...ja... det blir spännande. (läs,ryggvärk) vi ska nämligen ha varsit barn på ryggen...hmm ska inviga bärstolsryggsäcken nu med andra ord...

kortet är från sommaren 2009 när vi var där. jag hade folke i magen

kräksbob


nu är jag här igen! Eftersom mpnga gillade mitt förra blogginlägg så kör jag nu igen! Idag när vi var ute och storebror skulle leka så fick han ett getinstick. Då var jag så snäll att jag lånade ut min napp utan att gråta för det liksom. Igår fick jag ett bad som ni ser på bilden. Jag älskar att bada! Mamma har inte skrivit på bloggen för att hon har vart trött eftersom jag har kolik. Men det har blivit mycket bättre nu. Jag har dessutom blivit en väldigt stor bäbis nu!

 Här kommer ett kort på brorsan när han var ungifär i samma ålder som jag är nu. Tycker ni vi är lika?



ni får ursäkta..

men den här veckan har varit förjävla trött vecka med nattvandrande folke. Nu är det ändring på det det för idag fick vi helt enkelt åka och köpa en till spjälsäng till honom. Nu är han fast! Moahhahahahaaaa!

RSS 2.0