Pannkakor!




Tack mamma och pappa det va gott säger Folke!


topp dag, trots tvättstugetid som blev snodd...








Gungan hittade vi på en secondhand affär i linkan för 20 spenn, ett kap enligt mig. Det åkte direkt upp i morfars trädgård och Folke blev dyngnöjd. Bilden i bilen är från i fredags när Folke lånade sin mammas gamla polarn o pyret overol. Sista bilden är från idag, när morfar kommer och inte mamma ser får Folke sitta på bordet och äta rester från äppelpajen direkt från skålen. Men bara när inte mammaser, säger Folke. Idag har moster ussan vart här och nattat Folkis med nån konstig gonatt sång. Det gick hur bra som helst. Hon fick även träna att sätta på blöjan och kvällsduschen. När moster ussan är i skolan skryter hon för sina yngre vänner att hon har en stor häftig mamakompis som har en bäbbe. RESPEKT!
När den lilla hunden åkte hem för dagen kom det en monster hund istället. Och en orakad kille vid namn gabriel. Meningen var väll att gabbe hade velat gå en bögig promenad, men kvällen slutade som vanligt med alldeles för mycket kaffe.
SÅnt är livet. Efter idol gick ussan hem. Det här har vart en bra dag. Igår var det sämre men det går ju upp och ner. Sånt får man leva med:)


.....

jag känner mej ensam i min mammavärld....:S

valdag



Dagen till ära promenerade vi (jag, Martin och Håkan) mot Longhorn för att inta deras börgare smokehouse, som förmodligen var ännu godare än vanligt. Dessutom stod jag stolt för kalaset lite som tack för hjälpen med tapeterna i vår lägenhet. Sen har de vart en heldag på stan med inköp till lägenheten.
Nu har vi glott lite på valvakan men tröttnade, det är lite som att titta på försnack till fotboll. Helt onödigt och sjukt ointressant att lyssna på folk som tror sig veta bättre.

Nu ska jag allafall gå och lägga mig för att se fram mot en ny helg om några dagar.



Dagligt bestyr...DISK!


bättre sent än aldrig..



I måndags hade vi finbesök! Kusinen kom och hälsade på. Alla fick Köttfärsås o Spagettie men Ella tyckte att min mat smakade skit typ haha! Men det berodde nog på konstistensen mer än smaken får vi hoppas. Som tur är behöver man inte äta upp här om man inte vill. Jag försov mig till tvättstugan imorse, lite pga att Folkis har haft feber sen i tisdags natt pga två framtänder som nu sticker ut. Lider verkligen med den lille stackaren. Däremot hinner man med sjukt mycket när han har sovit hela dagarna!

Nu vaknar han där inne, hoppas han är lite mer hungrig idag. Vi ska och storhandla snart men först ska jag tvätta färdigt och sen åker vi till ingelstad och äter lunch eftersom det är helt slut och tomt i kylskåpet. (Därav min frukost, ett glas mjölk).


varken lust eller ork...

att blogga alltså... displayen på kameran har ju gått sönder så man får ta kort på måfå liksom. Nu sitter vi och väntar på besök från Hanna och kusinen Ella. Folke sover. Han har haft lite rumpproblem kan man säga i helgen, det är nämligen två st gaddar som håller på att sticka fram i överkäken. Och desvärre blir dom små liven dåliga i magen då, vilket resuterar i decimeter långa sår på rumpan. STACKARS Folke! Helgen bröjade bra, Jag och Martin lämnade över den lilla till hans moster. Sen gick vi och åt på Longhorn! OOOOH va gott det är där! Det är helt brutalt! Sen tog vi det bara lungt på kvällen och lördagen började med en timmes lång promenad i vrinneviskogen.. därefter skulle Folke och jag på fest. Vi åkte till Plankgatan och hämtade upp Ussan och en skräckslagen Gustav. Sen vidare mot viken och Stjärneberg. Där var det fest. Tillochmed ansiktsmålning i centerpartiets färger. Tyvärr glömde jag kameran. Vi firade alltså Ussan som har fyllt hela 20 år nu. Sen bar det iväg hemmåt och vi var inte hemma förs tolv på natten. Ojojoj va jag kände mig bakis på söndagen trots att jag hade kört hem. På söndagen kom Håkan hit, martin och han började med tapeterna. Idag har vi även Håkan här som fortsätter med tapeterna. Snart blir det köttfärssås och spagettie till allihopa (hoppas ella vågar smaka) och ikväll ska jag och träna styrka medans mamma passar Folke.








RSS 2.0