kvällsblogg, to hot to handle.

kan inte sova...det är för varmt. Så jag sitter här utan glasögon. Ser halft. Har suttigt och vart tuff i soffan med en cider och kollat på fotboll. Det är verkligen inte min grej så jag fuskade och hade min nyöppnade krispiga ELLE i knäet. Funkar det med. Folke har fått vetekuddar som legat i frysen i sängen. Får byta med jämmna mellanrum. Stackarn är helt blöt.





Dagen avslutades med en välbehövlig hamburgetallrik på Oscars Häll i krokek.


Riktigt tråkigt!

Att inte få nån respons eller kommentearer på bloggen! Dåligt! Har inte lust alls att blogga som ni märker då...

En sak som har stört mig och Martin på senaste är att folk verkar tro att man får kommentera andras barn hur som helst när som helst. Det är liksom en allmän rättighet. I fredags var vi tex i en barnaffär och behövde handla lite kläder till Folke varpå självklart expediten frågar hur gammal det lilla charmtrollet är, och vi svarar, och hon; Men var LITEN han är!
JA, han är liten han har vart det hela tiden. Kan folk sluta tjata?! Han äter liksom. Han mår hur bra som helst! Han är bara lite liten! Va är grejen liksom? Måste alla bäbisar rulla fram som små bollar?

Självklart är de inga konstigheter om ens familj (om nån läser) frågar eller diskuterar han vikt, de är ju helt naturligt.

Men när ska vikthetsen ge sig? När ska BVC sluta göra alla föräldrar till nervösa vrak om ens barn ligger minsta lilla "under genomsnitt kurvan" ? Varför ska man behöva gå med en klump i magen så fort han ska väga och mäta sig? Skittråkigt är de allafall!

bra dag!

Idag har vart en bra dag som avslutades med chips och jordgubbar. Sånt jag inte gör överdrivet ofta. Tove F och Jessie W har vart här. Selma blev attakerad av Folke ett antal gånger. Jag grillade kykling för första gången. Det gick ner kan man säga. Sen hängde vi lite och gick en promenad. Det var topp och träffa dom igen. Det blir alltför sällan. Tyvärr glömde jag att ta kort men ni kan gå en på Toves blogg för där finns massa fina kort från dagen!



Lite senare roade sig Folke med att resa sig ett flertal gånger e soffan för att läsa (läs:äta) tidningen Mama. Som jag även fick en ny idag! Plus att min Elle kom, jag vet vad jag ska göra imorn på badstranden!

Förresten, nästa vecka har jag bil, och är öppen för förslag!


okej okej jag är sämre på att blogga

MEN det är faktiskt sommar. Something new!
Folke väljer att somna för natten vid åttasnåret och vaknar om man har tur vid halv sju men oftast vid sex. Jag har jobbat hela helgen och klippt totallt slut och körd som artist, vilket har resulterat i mindre hushållsgöra kan man säga. Pappa vad har på kvällssnåret med blöjer för en livstid till Folke som Bo the ko leverera till honom väldigt gratis. Det tackar vi för. Jag jobbar på min Bailys flaska i kylen. Flugsmälla är införskaffat, dock behövs ett skohorn. Folke drar sig upp i allt möjlig, idag tex i min bikiniöverdel ett flertal gånger har hela Östra Stenby kunnat skåda mina bröst om dom velat. Han kan även sätta sig upp från liggandes, och idag promenerade han med min hjälp gladeligen flera meter. Jag är ledig i två veckor. Är uppe aldeles försent. Och slutligen...

kan jag inte sluta tänka på min kusin, det är tragist det som har hänt och jag hoppas VERKLIGEN att hon orkar ta sig igenom det...sympatin för henne är enrom...

på väg..

Ska till jobbet denna toppade sommardag. Sitter utanför lägenheten.. internet fungerar bättre ute konstigt nog.
Har inte mycket mer att säga. Igår var vi i lilla älgsjön. Det var TOPP. Jobb imorn med.


OKEJ

Martin har fått förlängt till November nu. Många tycker nog att vi borde flytta innåt stan igen, då, nu, när vi vet lite mer om framtiden. Vad tycker ni ?

Va visst lite dålig uppdatering här!

Hoppsan sa...Folke blev sjuk efter sitt första bad och lyckades även smitta ner sin far. Jag jobbade hela midsommarhelgen och så var de med det. Den här veckan har vart konstig eftersom Martin har vart hemma och vart sjuk. Idag ska han dock till jobbet. Ligger och sover middag nu. Snart får vi besök av Albin och Klara som bor här i området. (nästan grannar, det är ju bara 2 km) Igår var vi hos syster som fyllde 24 år. Hon fick migrän och mådde skit, stackarn. Så var det med den födelsedagen. Vi fick god pizza allafall :) Jag jobbar stängning lördag-söndag och så var de med den helgen... Fast vi är ju lediga fredagen ihop allafall! (som kommer gå till att storhandla och annat kul)

Här kommer en bild från veckan när moffa satte Folke i badtunnan medans han meckade våran bil.





Vädbehövlig pust efter bil-meck. Folke leker med gräset. Skiiiitkul!


RSS 2.0