Riktigt tråkigt!

Att inte få nån respons eller kommentearer på bloggen! Dåligt! Har inte lust alls att blogga som ni märker då...

En sak som har stört mig och Martin på senaste är att folk verkar tro att man får kommentera andras barn hur som helst när som helst. Det är liksom en allmän rättighet. I fredags var vi tex i en barnaffär och behövde handla lite kläder till Folke varpå självklart expediten frågar hur gammal det lilla charmtrollet är, och vi svarar, och hon; Men var LITEN han är!
JA, han är liten han har vart det hela tiden. Kan folk sluta tjata?! Han äter liksom. Han mår hur bra som helst! Han är bara lite liten! Va är grejen liksom? Måste alla bäbisar rulla fram som små bollar?

Självklart är de inga konstigheter om ens familj (om nån läser) frågar eller diskuterar han vikt, de är ju helt naturligt.

Men när ska vikthetsen ge sig? När ska BVC sluta göra alla föräldrar till nervösa vrak om ens barn ligger minsta lilla "under genomsnitt kurvan" ? Varför ska man behöva gå med en klump i magen så fort han ska väga och mäta sig? Skittråkigt är de allafall!

Kommentarer
Postat av: Karro

Precis!

Var med om samma sak igår. En kvinna som kommenterade att Svea var så liten, hennes barnbarn som var i samma ålder vägde minsan över tio kilo....OCH????

Blir såååååå sur!

Kram på dig!

2010-07-14 @ 16:54:51
URL: http://linaellerkarro-detrjag.blogspot.com/
Postat av: The Godfather

En kommentar är guld värd, i alla fall i bloggar! Problemet är kanske att du tar illa vid dig...? Låt dumma människor säga dumma saker och bry dig inte så mycketom det. :-)

2010-07-17 @ 16:07:13
Postat av: Matilda

Är han liten? Tycker han ser ut som en perfekt "bebis". Vi får alltid höra tvärtom, "oj vad stor han är, kan han inte gå"? NEEE han är inte ens 1år! Om folk bara kunde sluta bry sig. Eller så är det för att de försöker bry sig som de säger som de gör, vem vet, jag har slutat bli upprörd!

2010-07-19 @ 09:21:21
URL: http://mathy.blogg.se/
Postat av: Matillda

Jaja, jag har ingen unge jag kan disskutera. Men jag kan i alla fall säga att det var kul att bli uppdaterad igen! Har missat att läsa din blogg på ett tag :) you go girl!

2010-08-06 @ 10:21:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0