ser ut som ett helvete

ja, ni vet det där med barn som vill pilla i ansiktet och känna och sådär.. Folke har lyckats peta mig med sina vassa naglar i ögat så det gör svinont. Nu drog jag i lite noviform som är för ögoninflammation eftersom det var det enda vi hade hemma, men imorn blir det nog vårdcentralen och 150 spenn till att punga ut för att få veta att man ska köpa ögondroppar och vipps är man typ 300 spenn fattigare för ett finger i ögat. Som ni förstår är det svårt att skriva när man tittar med ett öga och hoppas på förståelse för det korta inlägget. Får hörs imor om ögat är bättre. Lilla lilla söta Folke kan göra så ont på mamma!

Förresten är vi back on track med hans vikt nu! High five!

äta macka fort

väcka bäbis fort, åka väga bäbis. kanske stanna på baby cafe...hörs!

vi klöv en knöl








bra dag


Något skumt...

Det är nått skumt med min mage, så fort jag äter nått får jag typ kramp...nån som har nån ide va det kan vara?
Mår bättre idag endå... Är på gång ut men väntar på att lillen ska vakna. Här är det allafall damsugat, våttorkat och andra tvättmaskinen för idag går, inte illa med tanke på att kl är 11.57. Men ska han sova såhär länge så lär vi ju inte komma ut på ett tag. Nu måste han ju äta lunch innan vå går ut. Idag ska han få testa fisk för första gången :)

Har inget vettigt att medela, kanske tar några fina vårkort och lägger upp här sen. Får väll se om vi kommer ut innan solen gått ner.

bakslag

Jag har sedan igår kväll haft ont i magen och vart helt svullen. Sjukt svag och bara petat i maten idag..ni som känner mig vet att jag är ett matvrak och förstår då att nått är fel om jag petar i maten. Dessutom gjorde martin min favorit lax med romsås..tyvärr gick det inte ner alls mycket. Känt mig spyfärdig hela dagen. Nu är det lite bättre och hoppas jag kan sova bättre inatt. Det är ju Matins vaknatt inatt så då kan man slappna av lite granna allafall. Tror att det här med att Folke gick ner i vikt gjorde mig jätte stressad och orolig och magen slog nåra kullerbyttor. Hoppas på att jag är bättre imorn så att bästaste Ussan kan komma och hälsa på!

På Onsdag ska vi väga honom igen och jag är nervös...dock tror jag att han har gått upp eftersom han verkar som en mycket gladare bäbis. Nu ska jag nog besöka duscha och sen blire sägen.

HÄPP!

Mot Buren.





Ja, så hette stället vi gick till sen tog vägen slut. Vid ett hur med utsikt över bråviken och en bajskorv minst i människosize. Får väll hoppas att det var hundskit. Baltasar var på sjukt bra humör när han fick gå på nya vägar. Testade att springa lite med vagnen där det var plant och det gick ju hur bra som helst. Blev allafall 6,5 km och mycket frisk luft.

Igår var vi i Linköping och jag fick sån där prestationsångest när jag kollade på kläder. Befinner mig i nån slags livskris och har tappat bort mig själv och min stil bland alla gravid och mammakläder. Kankse finns nån som känner likadant..? Men Martin har en taktik jag ska köra på nästa gång jag ska på jakt (letar vårskor och vårjacka) att ta nått som tycker är lite oväntat och fult som kanske inte är självklart. Ska köra på det.


en gladare bäbis!

Oj va lätt allt blev nu när Folkis blev mätt. Han är dögo och jättemysig och glad! tack för dom fina komentarerna de värmer:) Det är lätt att känna sig nedstämd och dålig, men det är ok att göra fel, nästa gång blir det lättare! Säger som pappa, det är bara att bita ihop och komma igen!

urk

känner mej som världens sämsta mamma. folke hade gått ner ett halvt kilo, förmodligen därför han vart så grinig...kände mej som värsta skurken när vi var på bvc. Får bara upp hans förtvivlade ansikte framför mej när maten vart slut och jag inte gett honom nått mer, för att jag trott att jag gjorde rätt.

usch usch..... man får sjukt dåligt samvete....

dinosaurie folke



Helt ovetande om hur söt han är i sin nya dinusarie dräkt som han fick av sin mormor igår sitter han och charmar mamma och pappa vid frukosten imorse. Min förövrigt extremt händelserika dag har gåt ut på att gå säby-varvet i fruktansvärt träligt väder. Dock uppfriskande som alltid att ta en promenad. De är mer uppskattat nu när snön faktiskt är borta från vägarna. Åtminstonde asfalten. På grusvägarna får gärna det ligga hårt packad snö året om. Jaja nog med bullshitt nu. Imorgon ska vi äntligen till BVC igen, har massor frågor att ställa angående mat och vätska och allt möjligt. Nu tappade jag spåret här igen som vanligt..berättade ju om min extremt instresanta dag här, hemma från promendaen hittade jag nya nr av vi föräldrar och premien man fick när man beställde den. kan väll säga som så att mössan kanske hade passat när han var en dag gammal. Stod dock att den var från 4-6 månader, yeh right om man har en bäbis med mini huvud kanske. Bodyn passa nog däremot och snuttefilten är redan ingosad. Har hunnit med att städa diska laga mat två gånger om mata bäbis slumra lite och dricka kaffe och se that 70´s show. Man hinner konstigt nog med mer när martin är borta. Han åkte vid 10 imorse och är fortafrande borta...får väll se om han kommer hem med nån choklad eller inte. Är helt fruktansvärt sugen. Imorn ska jag in till stan, mamma ska ta bort mina stygn. Tänkte även passa på att bada lite med folke hemma  hos henne eftersom hon har badkar. Det var ju en hit i stjärneberg så får väll hoppas det går hem igen:)
Nu ska jag glida runt lite på internet så länge som jag orkar sitta kvar på den här obekväma pinnstolen jag har haha :P

Imorn är det fredag !


Stjärnebergsbesöket!

När vi kom till Stjärneberg bjöds det på biffar, Göran ville gärna bjuda Folke på några men Folke tackade nej konstigt nog.. Sen för att smälta maten mötte vi upp Carro och Svea, kändes som igår trots att det hade gått flera månader sen vi träffades sist och var gravida och oroliga:) Vi gick en promenad runt härad och jag konstaterade att det var bättre med fyrhjulsdrift...



Sen följde jag med Carro hem en sväng och Nettan gick och lämnade deras dagvovve Cilla.
Fick se hur det gick till att sondmata och hatade mig själv för att jag nånsinn klagat på att det var jobbigt att amma. Folke lekte med Sveas leksaker febrilt och var helt okontaktbar när han fick tag i babygymmet haha.




Folke titta på när Svea åt. Dom vill ju så väldigt gärna klämma och känna på varandra men dom skulle nog göra illa varann om dom gjorde det eftersom dom nyps så dant.



Svante gosade lite med en annan bäbis en sin lilla bäbis syster
Jag ville väldigt gärna hålla båda myskorvarna!





Världens bästa Ussa tog hand om bäbis Folke hela tiden, han fick dessutom sova på ussans arm vid 05.00 när han var lite hungrig:)


Idag har vi vart på Maxi med mamma, medans jag testade bh:ar (typ alla i hela jävla affären).
När vi skulle gå fick jag syn på Sandra och Wilda och självklart gick jag och hälsa på dom :) Wilda var trött sötisen;) Får ses snart och fika eller nått!

Har även bokat upp lite jobb nu inför sommaren, bla hela midsommarhelgen vilket bara är skönt för det är ingen vidare högtid allafall när man har småbarn.
Mot sängen nu allafall eftersom Folke bestämde sig för att sova för natten 17.00


Stjärneberg här kommer vi!

Folke och jag, och Ussan ska till Viken närmare bestämt Stjärneberg idag och sova över. Hoppas det går bra! Först har jag 7 härliga mil framför mig i bilen, får inte glömma skivor...Blir borta från bloggen förmodligen..pussss



Bilden är tagen från när jag var där sist (för ett år sen!!!)


dont need words...


Martin fottade oss i smyg imrose ....


vårflod i två bemärkelser...

Ja, den vanliga vårfloden och den röda vårfloden. Den kom med besked, hade glömt bort hur hemskt det var, har ju trots allt inte träffat den röda floden på ett år. Vilket härligt år!

jaja, det har endå vart en bra dag! Jag tog tag i min kreativa sida och pysslad lite, det slutade med att jag gjort om fyra plagg till något nytt och skojjigt. Nu har jag även hämtat vår/sommar kartongen i förrådet och ska se om jag kan hitta på nått kul med dom kläderna med!

Här kommer lite kort från idag!



Först lite upptankning.



Sen ut i skogen! Megaskojjigt!



Sen åkte Folke i sin pippade icavagn när vi handlade.


Godmorgon!

Låter som en mindre jordbävning härutanför...hyresvärdarna gör en insats och typ "skottar" vägen från lera och jox. natten var väll skaplig dock inte lika bra som jag förväntat mig. Folkis var vaken i en timma minst, men den posetiva saken var att han inte vaknade för mjölk förs kl 05.50 igen!! Jag låg och halvsov från typ halv sju till halv nio helt veck. Måste vart steken som däckade mig igår. Idag sitter jag och drömmer om en symaskin. Och nånstans att ha symaskinen. Har plockat fram två par jeans och ett par tajts jag vill klippa till shorts respektive cykelbyxor eftersom det ska va hett i vår. Dessutom äre ju topp att ha tajts under nu till en början och sen bara shorts. Har en känsla av att jag vill pyssla och vara kreativ, gå ut i förådet och hämta vår/sommarkläder jag lagt undan, och gå igenom garderoben. MEN jag har ingen som helst ork och känner mig slut,slut som artist så att säga. Så jag fastnade här istället.

Måste gå ut med vagnen idag. Men jag haaaatar att gå det är sååååå tråkigt att gå Säby-rundan igen och igen och igen...eftersom det är den enda rundan som finns här. Annars är det att välja på att gå några km åt ett håll och några tillbaka igen...samma väg..sjukt tråkigt. Jag älskar snön, men nu får den gärna försvinna, det är ju fan april snart. Nu går det ju inte ens att åka skidor på skaren. HEPPETIIIHOPP...
Kommer förmodligen bli sådär träligt rastlös men för trött för att göra nått. Värsta sortens...

Natti natti!

Vid åtta blev steken äntligen klar...försening pga att steken jag fick av farfar var minst 7 år gammal visserligen fryst men kändes väll sådär att äta det där. Så pappa och Martin fick åka till Husby och köpa en ny stek. Sen vid åtta hugget lagom till Så ska det låta blev maten klar. EMD och nåra dampkärringar var med men som tur va vann killarna. Nu håller jag på att somna över tangetbordet (har gått och lagt mig innan åtta dom två senaste dagarna så det är dags nu)

Inatt är det Martins "vaknatt" och min natt att mata vid fyra snåret, så det blir topp!

En helt vanlig fredag

Vaknade 05.50 av Folke som ville sova på armen. Det fick han. Sen vaknade han igen vid sju och ville inte sova alls, vi låg och drog oss till halv åtta och gick upp för en grötportion. Idag väntar ennu mer städning. Ska även in till Husby och handla lite. Ikväll blire söndagsstek på fredagen. Ska handla lite frukt också och testa att göra lite smothie av mjölkersättning banan och jordgubbar till Folke. Hoppas han tycker det är gott :)
Annars äre inget bestämt för helgen ännu. Kanske blir lugnt.. På måndag bär det förhoppningsvis av till vika med ussa och folke. Får se, kan ju vara en ide att ringa till nettan och kolla om det är ok att vi kommer först :P Måste prata med carro också så att vi äntligen får träffa henne och svea! Hoppas även på att få en liten kort stund för att träffa Jessi och lilla selma! Självklart blir det besök på Valdixi och Auktionsbyrån också! Har inget vettigt att skriva mer än att jag måste ta tag i hemmet här nu, stundar rensning av badrumsskåpet! JIPPPI!

hittade de här två mysgrisarna i soffan...



Dom somnade helt plötsligt...



Tog förövrigt ett jätte intresant kort på mina fem stygn jag lyckades tjata till mej på vårdcentralen...(tog bort en leverfläck, och nu äre bara två kvar som ska bort!)


gjorde stan istället



Vi var på våffelstugan, och man kände sig inte direkt ovälkommen, när jag rullade in med vagnen satt det ett gäng mammor vid ett bord redan så det var sju bäbisar och barnvagnar därinne och endå var det inte trångt! Skitbra ställe verkligen!

Pussas!

Jag ställde upp på kort.



Martin tog dessvärre ett dagens outfittkort haha



Folke fick en kram ko av sin farfar som vi hittde inne på mitt lilla krypin på knäppingsborg. Den ligger han och snusar med nu. Tack för en bra dag!


kurragömma!

VI lekte kurragömma och Folke hittade ett jätte bra gömställe!




babycafe it is...

med en gnutta motvillighet åker jag återigen till babycafet, väl där brukar det vara jätte trevligt...just väldigt jätte trevligt...nästa lite väl övertrevligt. MEN, man kan få bra tipps och annat från andra mammor!

Nu skriker bäbis. Blev en kortis. Kankse mer ikväll!

trött och hängig

Var på vårdcentralen imorse och skar bort en äcklig leverfläck, trodde inte att ingreppet skulle va så omfattande men tydligen måste jag ta det lugnt i tio dagar tills dom ska ta bort stygnen...kosdade först och främst som vanligt 150 bara för att gå dit, sen kommer det kosta minst 100 spenn att ta bort stygnen också. Segt att jag har två fläckar till som måste bort. Det blir dyrt....
Folke var otröslig inatt mellan 2-4 jag jag var sjuuuukt irriterad och tyckte samtidigt synd om honom att inget hjälpte. Idag har han kräkts massor igen så nu är vi back in track så att säga. Får ångest när han kräks...han har säker massa allergier :S Har gjort ett mindre ryck nu efter maten och börjar känna mig riktigt trött. Ska besöka smedby sedan. Det var ju tänkt att Martin och jag skulle ta ett löppass ihop och pappa skulle passa Folke, sen skulle vi gymma lite eftersom gymmet är extremt outnyttajt i smedby. Av nån konstig anledning...haha. Men nu får jag sitta och ha tråkigt medans Martin tränar ist!
Nu behöver jag vila och få liiiite mer kaffe i mig. Imorgon ska jag nog endå besöka babycafet! Det var länge sen nu så det kan väll få en chans...

Babyboom hos frida som sagt....


Folke i färd med att äta upp maximilian :P



Helt plötsligt hade jag två bäbisar ...:S



Väldigt mysig dag! Avslutade med att promenera upp till mamma, vilket inte tog så lång tid. Och svepte en matlåda på tio minuter. Det finns inget som går upp mot mammas mat ! Sedan tog jag en extra knorr på vägen mot bilen som jag parkerat utanför Håkan som tyvärr inte var hemma. ELLER så var det tur, eftersomjag vet att det hade slutat i en hemskt massa kaffe - drickande, det har en tendens att bli så när vi är i farten. Och jag hade redan druckigt alldelesför mycket kaffe:) Dock på vägen till frida, på trozelligatan så jag ett fik som hette typ hembageriet söder, som verkade jätte mysigt och barnvänligt, det får vi ta nästa gång vi besöker Håkan!
Allt som allt har dagen vart bra. Nu väntar ennu en matlåda och Familjen annorlunda!
TYP KRAMIZ  haha


Alice...



Vi hade barnvakt för första gången idag och åkte in till stan och tittade på efterlängtade Alice i underlandet. Till en början hade vi svårt att koppla av, men vi avslutade kvällen med lite fläsk och löksås på Munken. Toppad kväll med andra ord. Dock hann jag inte piffa mer än såhär efersom vi råkade sommna i typ två timmar med Folke och vaknade och hade bara 45 minuter och en väldigt ledssen Folkis att mata.
Men  nu , of we go to varm dusch.


solsken

Folke tänkte hjälpa mig att göra ett inlägg så om det blir lite konstiga bokstäver beror det på att han styr tutchpaden lite..Vi har precis kommit in från solken i en timme. Folkis fick mjölken i vagnen vilket jag tror uppskattades. Sen när vi suttit ute ett tag blev vi sådär träligt trötta och rastlösa. vilket är den värsta sortens kombo.Så vi bestämde oss för att åka till smedby. Ska nog gå en promenad där istället. börjar tröttna på den enda rundan som finns här. Men snart ska vi fixa en bärryggsäck till folke så då kan man gå runt lite i skogen där man inte kan gå med vagn vilket känns kul eftersom man blir lite begränsad med vagnen. Nu har jag en otålig bäbis i knäet som äter på mina armar och databänken så det är väll bäst att försöka stimulera honom.
Ikväll äre final, har sett alla delfinaler så det blir lite spännande faktiskt. Tror på Saade eftersom jag tyckte hans bidrag var mest undehållande. Anna skrällde ju till det rejält också så vi får v äll se. Rävarna får nog se sig slaagna denna gång!


äntligen internet

Har inte kommit åt internet sen i måndags som ni kankse märkt. Det beror på den här jävla snövallen som liggen utanför fönstret. Inatt hade vi en kamp igen. från 2-4 ville inte mr dahlberg sova. Men vi är stenhårda, han ska inte äta på natten! Tillslut somnade han av ren utmattning tror jag. Det värsta då var väll att jag visste att han skulle vakna efter en timma igen och vilja ha mjölk...så sant som sagt. Va bara och masa sig upp igen...

Allafall så var sandra och wilda här igår. Det var kul :) Förutom att Folke var en liten gnällspik hehe...


Sandra fick underhålla dom små med en tidning medans jag fixa käk...kan väll inte säga att vi fick nån matro direkt...


Drog upp den här bilden fast jag inte fick :P Förresten så blev slingorna i håret som ussa gjorde, skitbra!



Mamma var här i torsdags, satt och solade och drack kaffe. Plus att jag testa längskidorna på fotbollsplanen. Gick skitbra! Vet dock inte om det går lika bra nu när det verkar va plusgrader ute...desutom har jag ingen valla hemma.
Nu ska jag bara chilla och ta igen mig. Är fruktansvärt trött...


Välidigt konstig dag



Åkte in mot stan runt 9.30, kändes som värsta lyxen att sitta själv i bilen och den enda jag behövde komma ihåg att ta med mej var mobil,plånbok och nycklar...jättekonstigt verkligen...
Allafall så var jag på sminkning och här ser ni resultatet! Tyvärr kunde jag inte njuta så jätte länge av sminket eftersom jag är väldigt känslig mot "bakterier" i ögonen. (Dom använder ju sminket som folk testar i affären att sminka med) Ja plockade ut en foundation och en mascara. Tyckte jag gjorde ett bra val eftersom att det är sånt man behöver hjälp med att testa så att det verkligen blir rätt. Efter sminkningen var jag och handlade på willys, lite sådär lagom oglamoröst. Sen när jag kom hem märkte Folkis att han hade saknat mig och blev mega ledssen när han så mig haha.





När jag kom hem var det strålande väder så jag tog mig ennu lite mer frihet och knölade runt i skogen med mig själv i en halvmeters djup snö, gjorde lite utfall, pratade med nåra tanter vid brevlådorna,  (som visste vilka vi var eftersom dom sett oss i kyrkbladet haha, pensionerer har verkligen inget vettigt för sig)



Martin hade tagit några fina kort när han och Folke var ute och gick när jag var borta som jag bjuder på här:)



Fyra gratulationer görs här idag!
Hanna som fyller 29 år
David som fyller 31 år
Ussan som tog körkort i fredags (JIPPIE!!!)
Jessie som blivit mamma (i onsdags?)

Ussa kommer förmodligen hit på onsdag :D Hon ska fixa mitt hår! Har bestämt mig för att göra lite (med betoning på lite) slingor trots allt. Litar mest på ussan eftersom både lisa och sofy skulle göra precis som dom tycker skulle va snyggast ist för det jag vill hahaha

Nu ska jag gå och rycka i kylskåpet som inte längre är ryskt, det bästa som finns är när man precis har handlat och det är fyllt med göttiga saker!


Dag i Linköping



Dagen började med att Folke däcka i vardagsrummet, även idag tyckte han att det var för ljust..hihi

Där sitter ju jag med dålig hållning



Kussen myste lite med farmor



Lite närbilder på det!

Avslutar med en bild på självaste födelsedagsbarnet!

Grattis Hanna!! (Fast det är imorn)


Efter långt trugande...

kommer segern! Idag har Folkis druckigt två flaskor med mjölkersättning!!!! Så JÄVLA skönt! Hoppas han har mindre ont i magen inatt så att vi får sova lite mer allafall:)
Dagen har vart bra, får be om ursäkt för dåligt bloggande men vi har vart borta så mycket så har inte orkat sitta vi datorn när man kommit hem har det funnits tusen andra saker att göra. Idag var vi hos Eva och fick god mat och glass sen gick vi en minst sagt halkig promenad ner till knäppingsborg och fikade på bagarstugan, det firade folke med att spy lite på golvet därinne...(tyvärr har han börjat spy igen nu när han dricker ersättningen.) Imorn bär det iväg till Linköping, Hanna fyller år och vi är bjudna dit på mat :) tur eftersom det är sjukt ryskt i kylskåpet...

Nu när jag slutat amma är jag liksom fri att åka ifrån lite, så om det är nån som vill göra nått med mig endast så är det välkommet :D

Försöka sova tidigt idag.
(tidigt = runt 19.30)

bildern säger ibland mer än ord...











Dagen avslutades hos Håkan med tacos.
Imorgon blir det besök hos Eva, en tripp ner till stan och fika lite kankse.
Nu ska jag gå och däcka i sängen och hoppas på lite mer än tre timmars sammanhängande sömn....


klöv med lisa

Vi svängde in till stan idag Martin träffade Mankan och Jonte och åt, och jag hängde med Lisa. Vi fika på FF skvallertorget. FAN va otrevliga personalen är där alltså. Det är sjuk skilland på det fräcka och det inne i stan!

Folke klungar välling skapligt bra med är fortafrande lite skeptiskt. Jag har skitsvårt för att veta hur mycket/lite man ska handmjölka ur tuttarna för att det inte ska blir för mycket. Vill inte ha mjölkstockning.

Jag är sjukt irreterad och trött och har egentligen inte ett dugg lust att blogga men jag gör det för er skull kära läsare ;)

Imorn stundar åtminstande fredagsmys. Till helgen blir det besök i Kneipen förmodligen och fira Hanna i Linköping.

Nu ska jag helt enkelt som lisa skulle sagt; klyva duschen!

Seger i sikte!

Folke drack välling ur flaskan!!! JIPPI!!!! Mina bröst håller på att sprängas!!!! JIPPI!! Fick "handmjölka" lite efter tipps från ammningshjälpen som jag ringde till.

Vi har vart i smedby idag. Barnskötarna Ussa och Matte skötte sig exemplariskt. En liten stor bajsfläck på ryggen bara när jag lämmnade pappa med en blöja och Folke. Såatte...ja den satt väll inte rikgtigt som den skulle haha!
Allafall fick vi sjukt mycket gjort idag! Jag kom hem med en sammetskavaj och en gammal levis jeansjacka som det såg ut som pappa hade bott i. Sjukt snygg och sliten faktiskt! Jag lämnade Ussa i smedby med Balta och pappa dom höll på att knöla med sina bärbara hårdiskar. Hoppas pappa skutssade hem henne sen.
Sjukt produktiv dag idag alllafall. Imorgon blire nog Babycafe i husby. Ska endå till ica och köpa mer välling.

Nu väntar nya och första nr av Vi föräldrar som jag nördigt nog beställde...
Hoppas på skaplig sömn inatt!


inte ennu en trött rubrik

jo, det är så hörrni att jag är just det; TRÖTT! Jippi! Martin lyckades idag med att göra kanske den äckligaste maten han någonsin gjort. Det hela slutade med att Folke drog (jag hade honom i knäet) till sig min tallrik och la handen i potatismoset som mest likande...potatisslem...eller nått. Jag har istället fyllt magen med sjukt mycket glass vilket kommer att ge mig en härligt svullen mage, mjökkänslig som jag är.

Folke har vart grinig precis hela jävla dagen. Stackarn. Han har inte fått amma sedan 7 imorse. Och han fick inte u till kvällen heller. Min mjölk håller på att sina. Helt genomskinlig nästan. Pratade med BVC i 20 minuter idag igen på telefon och fick rådet trots att välling inte är till förs man är 6 månader. Får väll se hur det går. Vi resonerde typ likadant att han kan ju äta gröt potatis kålrot osv...så han borde kunna äta välling. Får väll hoppas att han tar flaskan då. Det är svårt att "mata" med vatten eller vällig på sked.

Nog tal om det. Imorn ska jag och Sofy och ; tadaa! "barnvakten" ussa till smedby och rensa i föråden. Jag har sagt åt med själv på skarpen att inte spara nått jag inte kommer använda.

Nu ska jag pyssla...eller äta mer glass.

Gårdagen, bara för att datorn inte ville vara med igår


Börjar bara med den här bilden från imorse när vi hittade Folke såhär i sängen. Han tyckte uppenbarligen att det var för ljust i rummet. Sööööötnöt!
Jag känner mig förövrigt som en ny människa trots min sega förkylning! Vi var ju och klippte oss idag, försökte ta lite kort på håret men nu såg det bara flottigt och estatiskt ut efter en dag på stan. Men det blev sjukt snyggt och vädligt kort på Martin. Mig blev det inte asstor förändring på MEN det blev precis som jag ville! Det blir det ju ioförsig jämt hos Jenna! Shoppade även upp mitt presentkort på 1000 spenn på Indiska, tack eva och håkan! Nya kläder var verkligen behövligt! Hade på mig mina chinos jag köpte innan jag blev gravid idag. Dom satt verkligen som skit! Flera cm för stora! Var även och bokade en sminklektion på make up store, som jag fick av hanna och martin. Imorgon ska jag boka en massage hos Lars Åke så kommer nog den här känslan av toppning hålla i sig ett tag!

Bilder från igår!




Varsit barnbarn i famnen :)



Jag öppnade presenter...dock var det lite för stimmigt med två bäbbisar för att få den här öppna-presenter-tysnaden :P


Bästa bilden! Folke är lite för vild brevid Ella en så länge!





RSS 2.0