låt mej va

alla har väll sina uppsanddows?
jag känner mej sur och gnällig nu.
kan ja inte få va det då?
bara för att mina problem är små betyder det inte att dom försvinner.

ointressant

Jag har verkligen inget intressant att skriva om. Mitt liv känns helt jävla ohändelselöst. Jag jobbar. Jag sover. Jag äter. Jag skiter. Ja, helt jävla normalt och ontressant. Jag gör nästan inga roliga saker. På sin höjd går bort i till video west och hyr en film. Ja, sen äre inte mycket mer. Nu ska jag till jobbet.

Kunde lika skita i att skriva det här.

Stilpoliserna

Jag tittar på  stilpoliserna. Dom är sjukt dåliga på att välja kläder. Igår skulle vi tvätta. Vi hade bokat tid. När vi kom ner var det nån i tvättstugan. Jag blev förbannad och svor lite. Försäkerhetsskull gick vi upp och kola så att datumet stämde vilket det såklart gjorde. Så ner igen i källarn med mej som är skitarg och fråga varför hon tagit våran tvätttid. Och hon ba men det här är min tvätttid. Så vi gick ut och kollade på tavlan och jag pekade på vår tvättcylinder och hon ba nej det där är min. Då sa jag ba ;då vill jag fan se nyckeln till den. Så hon gick upp och hämta nyckeln och kom tillbaka och mycket riktigt, den passade. VA FAN ÄR ODDSEN?!!!! att vi och ziggisarna i 7:an har samma tvättcylinder? SJUKT STÖRANDE! Så jag ba a ta den där jävla cylindern vi får sätta upp en lapp när vi ska tvätta lr nått. VIlket fall som helst, dom hade ju endå snott vår tvätttid eftersom det var vi som hade bokat den. jävla idioter. ska bli skönt som fan att flytta imorn ska jag ta med mej kartonger hem från jobbet.
skithus. flytta aldrig till dagsbergsvägen 5-7!

to serious

Jag 'är ingen seriös bloggare. Hade jag vart en seriös bloggare hade jag tagit kort på det jag inhandlat idag. Först var vi oväntat på Himmelstalunds loppisen. Där hittade vi lite fina gammla teburkar, LP-skivor och en tröja. På Hela Människan kostade allt 10 kr idag (!) . Jag fyndade. Nu är jag bara trött och less, vi hyrde tv¨å filmer. En med Johanna Sällström. Hon är skapligt sönderspelad. segt. Vi har hyrt en till men vet lixom inte om vi orkar titta på den. Smuttar på lite likör. Pappa köpte åt oss för han har åkt färja.

Dåligt väder är piss

Kolmårdens Djurpark!!!

Idag har jag och martin vart på Kolmårdens djurpark. Det var jätte mysigt och roligt på allavis! Dessutom har vi hunnit med att välja tapeter till nya lägenheten och beställa dom :) Jag är ledig nu i några dar och vi har tänkt göra dagsutflykter i norrköping. Är det är nån som har några bra förslag på billiga dagsutflykter?

 

Tropicariumet var det bästa där var aporna och fåglarna fria man fick inte röra dom men man var lixom nåra centimeter från dom :S Sjukt mycket stor ormar! Jag klappade rockorna och var som ett barn igen dom kändes som svamp typ:P




Den ena grisen började käka på Martins sko hehe flera gånger kom den tillbaka och åt :D
¨Vad händer imorn ?


ångest

idag har jag ångest. jag vill inte ha vattenjumpa. jag hatar vatten jumpan. har ingen som helst passion för det längre. vet inte om jag nånsinn haft det. jag är lite på dåligt humör idag. allt beror inte på vatten jumpan. som sagt..känner mej fortfarande..utanför.

imorse vaknade jag på min enda lediga dag av nån idiot som trimmade gräskanter. ja ville döda.
men jag har ju allafall nya nummret av ELLE det är ju allfall nått.... 

Bauhouse



Jag och lisa åkte och gjorde ingelsta. Vi chillade. Hinner inte med bloggen direkt. Men ja har ju fått  körkort! :D



Vi var hos martin syster och firade hennes killes födelsedag. Då passade jag på att för en gång skull klä upp mej lite :)

jobb

Den här veckan jobbar jag alla dagar utom fredag, idag. imorn ska jag jobba igen. o ch på söndag. Sen är jag ledig måndag tisdag fast på måndag har jag vattenjumpa. jag jobbar jämt helg känns de som. i en månads tid har jag och ska jag inte vara ledig nån helg. bajs...martin är ledig på helgerna. imorn ska han följa med mej dit. såhär snygg är jag på morron när  jag sovit i husvagnen
.  


brunt

En gång i tiden, för ca 7 månader sedan hade jag en bajsbrun färg i håret.
Vad tycks?

RSS 2.0