Folkes första bad i sjö!



Folke badade i Onsdags och tyckte det var jätte kul!

Midsommarafton spenderade jag på jobbet. Folke har ju haft feber. Jag har/har haft mensvärk. Och sp skulle vi endå ha lite grillning igår kväll när jag kom hem vid 7. Blev väll sådär lyckat....Folke vaknade fletalet gånger och var extremt mammig. Martin hade fått feber och låg och frös. Nu vänta vi bara på att jag ska bli sjuk..börjar faktiskt bli lite rosslig. Det bästa är väll endå att jag ska jobba resten av helgen också! JIIIIIPPPIII!

Den 24.de Oktober.

Kanske låter långt fram, men jag tänkte komma med en utmaning; Höstmilen den 24.de Oktober, springa under timmen. Min sämsta tid som otränad är 57 tror jag... Så nu jävlar! Är det nån som hänger på min utmaning?!!! Vore dökul :)

Suprise!

Igår hade jag ordnat en överrasknings fest för Martin eftersom han är klar med skolan. Och snacka om att det blev lyckat! hahahaha! När det ringde på dörren sa jag åt Martin (iklädd morgonrock) att öppna, och va han tappa hakan när Eva, Håkan, Martin, Hanna och Ella stod utanför dörren med blommor och presenter! Han fick inte fram ett ord! Fan vad jag garvade!!!

Han vart väldigt glad och nöjd med dagen allafall:)



Som vanligt är dom här sötnosarna väldigt glada när vi ska fotta dom hihi



Lite mat stod på schemat också såklart!



Folke ville smaka lite på kusinen (läs; bita)


Titta mamma!

Titta mamma va jag hittade!


Söderköping by Folke

Fick för oss att åka till Sörping idag. Var väll mindre lyckat. Folkes humör var väll inte det bästa redan när vi åkte, och under tiden inte apbra heller. Men helt ok dag endå. Avslutat med att äta det flottigaste av flottigt nämligen chipslåda. Så nu är det jag som drar på Body Balance DVD;n som jag äntligen har hittat och köttar lite.

HÄPP

Mini semester...

Ok, har aldrig bytt så många nr 2 blöjor på så konstiga ställen som under dom här dagarna! Lilla Folke fick nämligen lite ont i magen eftersom dumma mamma inte tänkte på att det kunde vara bakterier i vattnet på andra ställen än hemma...men han var på ganska bra humör endå! Dock kommer det dröja ett BRA tag innan jag åker iväg sådär igen utan Martin. Allt blir liksom lite jobbigare när man får göra allt själv va gäller in och ut ur bil och så. Inte för att mamma inte försökte hjälpa till men oftast tar det bara längre tid då....

Här kommer bilder!


En stolt gammelmorfar! Hela 84 år!



Folke trivdes ganska bra på vandrarhemmet som låg mittemellan Gamleby och Valdemarsvik typ.



När Folke äntligen hade somnat efter många om och men och pjamas/blöjbytten gånger 2 så fick vi lite kvällsmat; revbenspjäll!



En liten tripp förbi Edbruks..



Avslutade semestern med att träffa dom här två snygga tjejerna ;)
Riktigt kul! Hoppas jessie kommer och hälsar på när hon fått sin bil!

Folkis hade lite att göra när han lånade Selmas lekplats en stund...

 


oj va kul!

Äntligen lite respons på nått man skriver :) Tänkte svara på lite kommenterer...
Det jag menar med att jobba röven av sig är ju såklart inte att man inte ska vara med sina underbara småttingar som ni säker förstod. Det jag blir trött på är bara sånna som bara glider.

Jag jobbar som köksbiträde/receptionist på en camping som heter stegeborgsgården. Jag tycker det är jätte kul att jobba inom turism och resturang och det är fjärde säsongen jag jobbar på camping(!). Men jag jobbar hellre inom träning (som jag har gjort några år) och vill utbilda mig inom.

Till matilda; (gamla orienteraren) vilken klubb sprang du för? Jag minns dig säkert :) Kul att du läser bloggen!

Orkar inte förklara mig mer exakt vad jag mena med förra inlägget. Men ibland är det skönt att bara skriva det man tycker och få det sagt.

Imorgon ocher jag, Folke och mamma på en minisemester. Kommer hem på onsdag. Ska bla träffa jessie och lilla Selma äntligen!

Äre nån som är sugen på en fika är det bara att ringa ;)

finns det nått mer irriterande...

än LATTEMORSOR och låtsassnobbar. Har nån form av lyxlivsstil trots att det igentligen inte finns några pengar...?! Jag anser, för det har både mina och Martins  föräldrar gjort, att man ska jobba röven av sig när man har små barn. Livet är inte undrbart fantastiskt och lyx hela tiden. Det slitigt och jävligt.

För det ska inte sägas att jag tycker illa om att fika på stan. Men kanske inte varje vecka i månaden.
Och ja, det är väll klart att jag är avundssjuk på er också.

kan man sjukanmäla sig till vårdcentralen?

Jag vill VERKLIGEN inte åka dit....

Lättnad....

Alltid hemskt att åka till US i Linköping. Men det är alltid skönt att åka därifrån. Idag träffade vi Martins överläkare som friskföklarade honom. Så himla skönt! Han fick också en remiss till hudkliniken som skulle titta på dom konstiga hårsäcksinflammationerna i huvudet som han haft så han tappade håret. Så det var ju bra. Sen var vi på blixtvisit i talleboda. Folke lånade Ellas babysitter. INTE nån bra ide´. Han gjorde nån akrobatisk konst så den välte frammåt och han slog i huvudet skithårt. Stackars! I helgen åker vi och köper en sån där brottar hjälm till honom. Sen släppte martin av oss istan innan han åkte vidare till jobbet. Fikade med Johan. Han hade med sig två övveraskningar. Nämligen Mucken och Lisa! KUL :) Dom hade tydligen inte heller sett röken av Ussan på ett tag så jag var inte ensam om det.

Jag är så himla trött. Är det OK att gå och lägga sig 19.20?

Vilken avslutning, efter en hård arbetsvecka!











Vi grillade i trädgården, drack kaffe, körde en boulematch (som jag och tove vann såklart!) och avslutade med en kvällspromenad. Toppad kväll! Vi var trötta efter jobb osv men det var jätte kul! Om en lite bitter efter att ha jobbat alla dom här fina dagarna (idag lämmnade ju vädret en del att önska) så har det vart skönt att va hemma! Kommer uppskatta det SJUKT mycket mer nu när man jobbar lite! Kommer deffenitivt bli fler grillkvällar!

Du kanske vill komma?


happy baby





Såhär mysigt hde pappa och jag det idag när mamma var på jobbet. Tyvärr ska hon jobba imorgon också :(

/Folke


blä

Idag har jag jobbat "tvåskift". Ja, alltså jag hade natten, (vilket innabar matning vid 4 och straxt innan 6) sen ringde klockan 7.10. upp till jobbet. Mamma hade Folke. Martin skulle jobba 14 timmars pass idag.

ÄR DET OK OM VI ÄR LITE TRÖTTA?!!


Solskensdag

Imorse var vi i Östra Husby och gick promenad bland villorna i solen. Martin passade även på att hämta en efterlängtad skiva som kommit på posten. När han hade åkt satt vi och solade på en filt. Sen tog jag mig i kragen och tänkte att jag skulle gå ut på en promenad. Blev säbyvarvet på fyra km som vanligt. Dock överraskade jag mig själv med att springa halva (med vagnen, går hur bra som helst) varvet! Toppade det med lite styrke övningar på gräsmattan sen vaknade mr Dahlberg.

Imorgon är det jobb igen. Börjar 8.30-16.00 så det är inte så blodigt..Då hinner man ju tillochmed äta toppad frukost. Ringde Jonatan förut och bestämde att han och tove och kejsarn ska komma ut på söndag eftermiddag när jag slutat och grilla :D



Dagens outfitt; Adidas skor (present från farmor) Ärvda hängslen och en bamse body från lindex



På promenad i Husby...



Inte en lung stund här inte....


GODNATT.

Äntligen ledig!

Haha. Ni som jobbar massor(typ syster) måste tycka att jag är pinsam som är helt slut efter jobb tre dagar i rad. DOCK en STOR skillnad att komma hem från jobbet nu (även innan man åker också) är att en "skift" inte är slut än. Då ska man mata, byta, bada, natta...osv. I helgen hade Martin Folkis, men för att få några extra minuters sömn tog jag med hononm upp innan jag åkte till jobbet. Sen när jag kom hem var Martin tvungen att plugga så det känns som vi inte träffats på hur läge som helst. Igår var stackarn i skolan först på morgonen/förmiddagen för att sen åka till jobbet och jobba eftermiddagsskift. Härligt. Jag jobbade 8.30-16.00. Helt ok. Under tiden hade moster hand om Folke själv för första gången. Det gick jätte bra med undantag för en liten fallolycka ;) (Bulan syntes knappt)

Idag har jag vart effektiv! När martin åkte la jag mig på soffan och (effektivt!) sov i typ två timmar. Innan dess hade jag hunnit förbereda lite, gjorde nämligen tre formar rotfruktsgratäng sen. Tänk va många lådor och pengar man sparar in där! Nu har Folke sovit ett tag. Vi kvälls duschade lite och sen blev han duktigt trött. Skönt för honom:) Imorgon står lite piffning (städning, men det låter roligare så där) av hemmet på schemat. Tänker även ta en lång promenad, oavsett väder.

Kanske kan få med Martin på promenad på förmiddagen....

RSS 2.0