Folke 1 År





I onsdags fyllde Folkis ett år. Det bjöds på hemmagjord pizza på papperstallrikar. Sånna är vi :)


Jag måste göra nått

Jag känner mig så kreativ, jag måste göra nått vad som helst! Börja julpyssla, söka en distanskurs, spela gitarrr....vad som helst!? Jag vet inte hur fan jag ska få utlopp för den här känslan....nån somhar en vettig ide´?

Matvraket



Oh va gott det är med mat säger Folke! Idag bjöds det på hemlagat mos och kokkorv, vilket var dilikatesser i Folkes mun och mindre gott i våra...hmm. Nu ska jag titta på halv åtta hos mig och dricka äpple cider (äppledryck som det heter)




Inget bloggande på helgen

Just nu sover Folke en skvätt. Jag passar på att mata in lite bra musik som jag ska lägga över på mobilen sen. Det är ju så SJUKT tråkigt att gå ut och gå själv, och då behöver man musik. Jag ska fråga Folkis sen när han har planerat att börja gå så att vi kan gå promenader ihop, och om han har tänkt börja prata snart också vore ju en fördel. men jag tror att han chillar lite med det helt enkelt. Han tycker att de räcker att säga mamma och pappa en så länge...mamamamamaaaaaaaa! Idag blev det tonfisk pasta till lunch. Ska försöka äta ur skafferiet lite har vi tänkt.

Nu stundar lite (med betoning på lite) styrketräning på orienteringsklubben. Mamma ska hjälpa mig med lite nya övningar för jag börjar tröttna på det träningsschemat jag gjorde för typ en månad sen. På torsdag kväll har jag och syrran planerat att ha lite swopping här hemma hos mig. Det blir spännande att se om nån annan också tar sig hit. Lite träligt om de bara blir hon och jag menar jag.

Folke bestämde sig för att sova i 15 minuter istället för en timma. Bäst att gå och leka lite med honom. JIPPPII!!!

Dagen har gått i ett!

Snodde lite bilder från Tove som var här idag.







Har vartit en väldigt bra men körig dag. Började med tvättstugan, och Folkis ramlade ner från våran säng när martin inte va riktigt vaken. Som tur är gick de bra fast hjärtat satt i halsen på Martin när jag kom upp från tvättstugan. Sen vare lunchbestyr och Sofy  kom och assisterade lite på matningen till Folke. Och så kom Tove och snacka lite skit. Vi kollade bla på utbildningar. Jag hade hittat en inom handel till tove som hon nappade på och en till mig so hette hotell, konferance och turism. Kan va smart att bygga lite på de man faktiskt har jobbat med innan så man har lite i ryggen när man söker jobb sen. Plus att den bara va ett år :) Håkan hälsade på sen på kvällen också de va trevligt!


Lek med Alex och Collin!

Idag hade vi besök, det bjöds på korvstroganoff av allra bästa slag och alla åt. Mest av allt åt Folke det finns inget stopp i den grabben. Sen skulle grabbsen sova så vi passade på att röra på fläsket lite och gå en promenad. Tyckte vi var skitsmarta när båda äntligen hade somnat ställer vi vagnarna utanför fiket här i centrum med perfekt uppsyn på dom små så vi skulle få fika i lung och ro. Då smäller folke upp ögonen och vägrar somna om. Så var de med det. Men det gick ju bra endå!
Blir väll en träff nästa vecka oxå kanske när Sofy kan va med oxå! Tyvärr tog jag inga kort idag...

Nu ska jag göra lite kvällsmat. Imorn kommer Tove.!

hemma och chillar

för första gången på lääänge tycker jag att det är skönt att bara va hemma...anledningen; det är relativt rent och städat. Skönt! Förklylningen börjar släppa för både mig och Folke. Idag är Balta B här och nosar runt. En sak som är bra med att ha hunden hemma är att de blir rent under Folkes matstol väldigt fort! Nu väntar han ivrigt på att få träffa husse som kommer vid fyra. Annars händer de inte mycket här hemma...fick hem nya ELLE igår som jag bläddrar lite i. Började fundera på att skaffa mig en stilikon. Eftersom jag på nått vänster gått och tappat bort min stil efter att jag blev mamma skulle de va skönt att hitta den igen eller någon annan stil. Kanske är de rentav nån av er som har ett förslag på stil-ikon till mig? Nog om det.
Jag och Martin har bestämt oss för att ha en vit-vecka, inget godis,glass bullar jag ni vet, hitills har de gått gätte bra. Om de känns ok ska vi fortsätta. (kan berätta att jag i detta nu vräker i mig vindruver men de säger vi inte högt) det är ju PRINCIPEN som räkans lixom.


Folke snackar tillbaks!

Mössan är faktiskt stickad. FAktiskt! Och JÄÄÄTE fin! Det är dessutom en tjalve-mössa (orienteringsklubben mamma är med i)






Måndag igen, vi var ute och gick en väligt kylig promenad imorse. Får otroligt mycket energi av solen känns det som. Sen käka vi nån korvgryta jag gjorde. Det blev riktigt gott:) Folke och jag ska till 'hans morfar sen när han kommer hem från jobbet. Kan även medela att ALLA kartonger är veck nu känns ju riktigt bra! Om de är nån som har lust att leka med oss i veckan går de bra att höra av sig :D



Den här ballongen segla förbi igår kväll utanför fönstret. Sjukt otippat!

blåbäret!


Nu ska vi shoppa moccasiner till blåbärets kalla fötter!


RSS 2.0