fredagsmys!

Igår var vi på tjejkväll ooch alla tjejer tog musten ur Folke för han sov SEX TIMMAR I STRÄCK!!! Och då var jag tvungen att väcka honom för jag kunde inte sova eftersom tuttarna höll på att sprängas. Undra hur länge han hade sovit om jag inte väckt honom:S Vi började morgonen att sjunga för Folke eftersom han fyller 1 månad idag. Han blev så glad att han bajsade på sej i våran nybäddade säng. Det skulle jag också blivit om nån sjöng för mej varje gång jag blev en månad äldre så jag förstår honom.
Allafall så fortsatte dagen med det vanliga..kaffe..tvätta..plocka grejer... sen försökte jag förstå mej på min mobil och lägga in musik i den så jag kunde gå ut och gå med musik i lurarna. Det slutade med att jag blev sur av att musiken är någonstans i mobilen..var?...detvetefan...kortet är allafall fyllt med musik som inte går att lyssna på. Så jag fick nöja mig med radio och fredagsflörten...men jag betalar ju 500 spenn i kvartalet eller vad det är i radio och tv licens så nått ska man ju ha för det.
Imorgon är den stora dagen då jag ska lämmna Folke för första gången. Jag har packat väskan redan för att jag ska kunna ta det så lugnt som möjligt imorgon. Vet inte vad jag ska ha på mig...har sjukt dåligt självförtroende nu efter förlossningen även om jag ser oförskämt bra ut för att ha fött barn för en månad sen..så mycket av självförtroendet sitter i kläderna...som jag inte har...jag kan princip ha alla tröjor jag hade innan om det inte är så att brösten är för stora..men byxorna är way to small...
Var ju allafall ute och gick förut och lyckades gå i 40 minuter..har även gjort ett litet träningsschema jag utförde efter promenaden, det ser ut såhär;

5 citups
5 raka rygglyft
5 sneda rygglyft på varje sida
5 st "stålmannen"
5 benlyft

Det gäller som sagt att skynda långsamt så det där ska jag försöka börja med. Sedan kan jag nog ta till hantlar om en månad eller så.


Vi myser lite.


hemmadag

Först och främst vill jag häsla alla nya läsare välkommna! Jätte kul att så många kommenterar och läser:)
Idag har varit en bra dag än så länge..bäbis sover och jag har ätit och är mätt, nu väntar jag bara på kaffet i perkan. Funderar på att åka på tjejkvällen på tjalve idag. Men det är lite läskigt att köra i mörkret på arkösundsvägen eftersom det är så mycket vilt ute. Dessutom har jag tappat massa körning eftersom jag helts inte körde nått under senare delen av graviditeten.
Har inte vågat pumpa ut nån mer mjölk inför lördag för igår var Folke helt galen och ville äta hela tiden och då blev jag rädd att han inte fick i sig tillräckligt :S
Idag har jag haft tvättrace och tvättat massa. Det är top att ha tvättmaskin i lägenheten. Underlättar nått enormt! Nu ska jag straxt återgå till att hänga tvätt och förhoppningsvis hinna dricka lite kaffe innan Folke vaknar igen.



Härom kvällen vägrade Folke sova om inte Martin höll upp hans ben såhär :)


bvc=barnavårdcentralen

Japp har vart där idag. Folke hade gått upp i vikt, 4100 väger han nu. Jag är i full rulle med att pumpa ur så mycket mjölk jag kan tills lördag eftersom vi ska på Kalle Bah då. Pumpen liknar en penispump. Jag har aldrig sett en penispump. men jag tror det ser ut så. Idag när vi städade så upptäckte vi bakom gardinen värsta möggelfläcken i sovrummet !!!! Jag blev vansinnig! (vi har haft problem med fukten i lägenheten och hyresvärden har skyllt på att det är nytapeserat) vilket inte vi trott på. Så jag stötade ut och typ skrek åt dom att dom fick komma och kolla. Så var det typ bara att torka bort mögglet. Däremot måste man vädra och ha på fläckten hela tiden och jag är livrädd för att få mjölkstockning när det drar hela tiden.
Sitter med lite kaffe vid datorn och hoppas på att Folke ska sommna snart (martin underhåller honom) så att jag och martin kan duscha ihop. Det är mys :)
Efter duschen ska jag göra en vitaminbomb i smothie form :P Var så himla sugen på frukt när vi var i affären, och eftersom martin gå på en ny diet och inte ens äter frukt (fruktsocker) så får jag smothien aldeles för mej själv :D

Yippieee!

the sex is on fire!

Sitter hemma hos mamma. Går igenom musiken på datorn och hittar till min stora förvåning, Kings of leons album. Hehe. Det blir the sex is on fire hela dagen lixom.
Ska till Tjalve träningen ikväll och gå spåret. Det har faktiskt gått snabbare än jag tortt att komma igång efter fölossningen, men jag får ju max gå ut och gå. Sen efter efterkontrollen i början på Januari får jag börja träna lite mer om allt är som det ska. Var ute och gick 4 km häromdagen, och gjorde lite citups efteråt och tyckte att det kändes jätte bra...men fick lite blödning på natten sen så nu vågar jag inte göra det igen. 
Martin är på skolan nu så jag och Folke hänger hemma hos mamma, just nu är hon på stan. Folke ser lite missnöjd ut med att ligga i ligginsatsen. Han vill gärna sitta i mitt knä. Men han sommnar nog snart.
Nu är det bäst att jag tar upp honom han har börjat sprattla och är allmänt missnöjd.



Firar inlägget med den här sexiga outfitten. (Höstmilen 2005)



Ivar och jag efter höstmilen -05 :)


På schemat idag.

Först och främst; Tack för allafina kommentarer! Som svar till er som vill se lite mer bilder på Folke, så är jag forrtfarande lite osäker om jag vill lägga upp kort på honom än..
(Nettan och Frida, nu har jag bytt typsnitt för er skull:)

Igår skulle vi ju som sagt köpa gardiner, men när vi skulle åka in till stan så ringde Martins mamma och sa att hon var på väg till sjukhuset med hans mormor..får hoppas att det inte är nått allvarligt. Så det blev en sväng til Maxi området istället med Håkan (Martins pappa). VI var på babyland och köpte lite saker till Folke. bland annat en Wind och Wether cream från Weleda till ansiktet. Kan förövrigt rekomendera deras havandeskapsolja och förberedelseolja (om man inte vill spricka till arslet) om det är någon som är gravid som läser det här!

Allafall..på schemat idag står fottografering till NT och service på vagnen. Vi ska även hinna med att prova ut en bärsele. Ska bli jävligt skönt att slippa bära honom på armen hela tiden, (ssom jag gör nu). Skriver med en hand så det kan hända att det är lite stav fel härochdär.

Nu har han däckat i knäet på mej vilket är det enda stället han nöjer sej med just nu. Vilda protester om jag lägger ner honom nånnstans. förut när jag ammade gr'ät jag en skvätt för att jag inte fatta hur man kan älska sitt barn så mycket.! Lite sentemental där :)

Ska försöka få liv i karln som sover så att jag kan få duscha nu. (full med spya och piss lixom)




Häromdagen var det fint väder. Då testade vi spåret i Östra Husby.




Det här kan jag väll bjuda på:)
Over and out!


Staden

Nu sitter jag och lyssnar på Martins musik som vanligt, vi ska till stan och titta på gardiner till lägenheten. Själva "inredningsprocessen" stannade ju av lite eftersom det kom lite saker emellan :) Men nu ska vi till gardinaffären på knäppingsborg och kika om de kan st upp några eftersom vi har konstiga mått på fönstren. Blir väll så när man bor i en gammal skola.. Ska hoppa in i duschen nu innan Folke blir hungrig igen. Kanske hinner tvätta håret....vet man aldrig. Här kommer ett litet smakprov från lägenheten... och ett kort från gårdagen med det underbara vädret som var !





Vi bor på landet.


HEJ!

Eftersom det  inte verkar gå att ladda upp kort på facebook med vår slöa uppkoppling testar jag här :)


Såhär charmig var jag första gången vi åkte in till förlossningen. Heja stövlar :D

Under värkarbetet. Dom tvingade mej att stå upp,
 det var jobbigt.

Jag var inte så arg som jag ser ut :P

Äntligen klar! Hade inte ätit på 25 timmar...



Bäbis Folke :)


RSS 2.0