invigning av tvättstugan

blev det idag. Det var en ny upplevelse när jag kom hem från affären med två kassar mat, in i tvättstugan hämta tvätt, städa iordning, och sen ta sig upp för trapporna med ytterligare två kassar tvätt och en bäbis må jag säga. Men man hittar sina knep! I helgen ska vi nog dock åka och titta på tvättmaskin. Det är ju träligt och ha Folkes bajsiga kläder liggande i  några dar till tvättstugan är ledig.

Idag har jag haft lite egentid i form av orienteringsträning i Mela, mot simonstorm typ..mamma vakta Folke. Det var skönt att komma ut lite trots öööös regn. Nu är jag skiiit trött och kommer förmodligen slockna direkt. Har klämt i mig en halv fiskbulleburk vilket inte satt fel direkt!

oj oj oj...

Jag åt fyra bullar. Inte konstigt att man mår som man förtjänar nu. Jag är extrem trött efter den minst 3,5 långa promenaden i skogen. Tur aatt man inte behövde dra vagnen hela vägen :) Det känns förövrigt helt overkligt att man kan göra saker och träffa människor efter kl 13.00 (då Martin åker till jobbet). Det är som en helt ny värld. Nu ska jag lägga mig i ett överdrivet varmt badkar känner jag. Är fruktansvärt trött.

För övrigt var vi på bvc idag. Nu väger de lilla strecket 8500gram och är 73 cm lång. Inte många byxer som sitter uppe på den grabben inte haha.

Bullar och kaffe

Jag och Folke är inbjudna (eller bjöd in oss själva) till nybakta bullar och kaffe hemma hos hans farfar. Men först ska vi gå en sväng i vrinnevi!

Sakta men säkert....

..börjar lägenheten ta form, dock finns det ju en del att pyssla med! Idag har vi på förmiddagen vart och flyttstädat gamla lägenheten. Mindre kul! Nått som va kul däremot var att träffa konstiga Lisa idag. Jag och Sofy, och Focka såklart tog bussen mot norr och besökte Våffelstugan eller va de heter..som förövrigt är topp om man har barn! Me like! Dom hade tillochmed barnmat att sälja (!) Folke fick allafall havregrynsgröt med banan eftersom han mor håller hårt på matrutinerna, rätt mat på rätt tid! Annars tyckte sofy att jag hade blivit chill när det gällde Folke, och med det mena hon att han hade smör i hela fejjat när han åt sitt kex.
 Vi har förövrigt slopat den åldersanpassade gröten nu, ist får lilleman Gammeldags messmör och leverpastej dagligen på macka. Är de nån som vet hur pass viktig den där gröten är? (Jag litar inte på mitt nuvarande bvc och ska byta nu)

Ojojoj vilket extremtråkigt barn-inlägg det blev nu för er som inte bryr er om vilka blöjor,nappar, mat osv man ska ha till ungen. Men så blir det ibland...

Förövrigt har min stora flicka Ussan - bus, börjat skolan i måndags. Dans på Lunnevad i Linköping. Och ni anar inte hur skönt jag tycker att det är att hon inte flyttat typ till Stockholm eller nått!
Idag väljer jag att lägga upp ett inlägg utan bild eftersom min dator väljer att dampa ur totalt om man börjar trixa med windows fotogalleri. Så ni får nöja er med textinlägg!


flytt till helgen

Det är fullt upp här hemma, och i nya lägenheten. Håkan, (martins pappa) den envisa, tapetserar dag som natt. Så nu är kök och vardagsrum redan färdigt! Martin tar ut en betald flyttdag på torsdag så det blir verkligen långhelg för oss! Och det behövs nog....Nu ska vi bara hitta nånstans att dumpa Folke dom här dagarna så vifår nått gjort :P Tänkte bjuda på en bild från när jag var på Ekön med mamma och Göran. Det var en bra dag.
Dessutom gillar ju folk att gotta sig i hur man ser ut efter man fått barn vare sig man är smal eller fet, så här kommer den! En bikinibild gottfolk!


hej!

Bloggandet kommer vara lite till och från nu eftersom vi är i flytttider. Varje Förmiddag kommer förmodligen gå åt till att flytta...men jag återkommer med jämmna mellanrum, ge inte upp, bloggen kommer bli mer kontenuerlig när vi flyttar in till stan och det inte tar en halvtimme att lägga upp ett inlägg om man dessutom vill ha en bild med.

HÖRS!

Urbergsgatan här kommer vi...

Igår skrev vi på kontraktet till lägenheten i vilbergen. Martin ska hämta nycklarna idag! Vi fick beviljat tepeter till hela lägenheten dessutom! Sen är väll tapeterna inte aproliga men vi ska försöka ta dom konstigaste vi kan:) Vi ör SJUUUKT trötta på vårt mål får bli att inte ha vitt nånstans. Så nu är de lite att styra med och lite bråttom dessutom. Igår var jag så förvirrad att jag tog endast salt och peppar på snitzeln istället för att ta ströbröd. Det blev rätt salt. Jag tänkte endå tanken, det är ju inte så här man gör skinksnitzel, men men. Det gick att äta som tur va. Adressändring är gjord nu är det bara hemförsökring, el och flytt av hemtelefon kvar. Folke har dessutom hjälpt mig att börja flyttpacka idag. Det ska bli skönt att flytta till stan igen!


oj oj oj...

Jag har jobbot i två veckor. Ja alltså inte hela tiden men, inte så pass att jag haft tid att blogga . Har väll max vart ute på internetbanken. Jag var död igår. Nästan. Idag känns det bättre. Folke har fått en ny vana som jag hoppas håller i sig. Igår vaknade han 9 och idag 9.30!! Kan det bli bättre? Dom där mornarna jag skulle upp och jobba och han valde att vakna fem...dom har jag nästan glömt nu!



Så här kul har man när pappa är hemma och tar hand om en! Ska jag vara ärlig så är det rätt skönt att va hemma igen:) Sen att lägenheten ser ut som ett bombnedslag är en annan sak.

För er som inte vet så ska vi och skriva kontrakt på en lägenhet i vilbergen imorgon förhoppningsvis. Om dom tycker vi har tillräckligt med chash...Då blir det inflyttning redan i september!

Folkes nya framsteg; Vill gå HELA tiden ( med stöd alltså) Har världens sötaste bild på honom när han är ute och går med sin nya gåvagn. Skulle lägga upp den här om de inte vore för att han är naken på bilden. Känns lite väl att lägga upp sånt på nätet. Han kryper på knäna, fortare och fortare dessutom. Han äter nästan bara mamma och pappas egenlagede mat, vilket verkar va inte bara godare, utan bättre också.. Han ser ut att ha gått upp en del i vikt nu ! Det var allt för idag, ska försöka steppa upp bloggen lite här nu....


RSS 2.0