En helt vanlig fredag

Vaknade 05.50 av Folke som ville sova på armen. Det fick han. Sen vaknade han igen vid sju och ville inte sova alls, vi låg och drog oss till halv åtta och gick upp för en grötportion. Idag väntar ennu mer städning. Ska även in till Husby och handla lite. Ikväll blire söndagsstek på fredagen. Ska handla lite frukt också och testa att göra lite smothie av mjölkersättning banan och jordgubbar till Folke. Hoppas han tycker det är gott :)
Annars äre inget bestämt för helgen ännu. Kanske blir lugnt.. På måndag bär det förhoppningsvis av till vika med ussa och folke. Får se, kan ju vara en ide att ringa till nettan och kolla om det är ok att vi kommer först :P Måste prata med carro också så att vi äntligen får träffa henne och svea! Hoppas även på att få en liten kort stund för att träffa Jessi och lilla selma! Självklart blir det besök på Valdixi och Auktionsbyrån också! Har inget vettigt att skriva mer än att jag måste ta tag i hemmet här nu, stundar rensning av badrumsskåpet! JIPPPI!

Kommentarer
Postat av: Karro

Ja vad kul om ni kommer hitåt!!!

Läste att Folke kräks mer igen. Ska du inte kräva att få ett pricktest på mjölk i och med att ni har så mycket allergi i släkten.

Kram på dig!

2010-03-19 @ 17:53:49
URL: http://linaellerkarro-detrjag.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0