topp dag, trots tvättstugetid som blev snodd...








Gungan hittade vi på en secondhand affär i linkan för 20 spenn, ett kap enligt mig. Det åkte direkt upp i morfars trädgård och Folke blev dyngnöjd. Bilden i bilen är från i fredags när Folke lånade sin mammas gamla polarn o pyret overol. Sista bilden är från idag, när morfar kommer och inte mamma ser får Folke sitta på bordet och äta rester från äppelpajen direkt från skålen. Men bara när inte mammaser, säger Folke. Idag har moster ussan vart här och nattat Folkis med nån konstig gonatt sång. Det gick hur bra som helst. Hon fick även träna att sätta på blöjan och kvällsduschen. När moster ussan är i skolan skryter hon för sina yngre vänner att hon har en stor häftig mamakompis som har en bäbbe. RESPEKT!
När den lilla hunden åkte hem för dagen kom det en monster hund istället. Och en orakad kille vid namn gabriel. Meningen var väll att gabbe hade velat gå en bögig promenad, men kvällen slutade som vanligt med alldeles för mycket kaffe.
SÅnt är livet. Efter idol gick ussan hem. Det här har vart en bra dag. Igår var det sämre men det går ju upp och ner. Sånt får man leva med:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0