Tack

För alla fina kommentarer! Det var så, för er som undrar..att när jag och martin var hos läkaren så fick vi rådet ,om vi ville ha barn så var det bäst att försöka så snart som möjligt eftersom martin har haft tesikel canser. Läkaren sa också att om fem år så kanske inte det fungerar längre, så vi bästämde oss att strunta i p piller osv så fick det bli ifall det blev. Och så blev det!
Nog om det..sen ska jag träffa Johan för en sen lunch. Efter det ska jag på löpträningen, och sen ska vi ha lite insperationskväll för alla vatttengymnastik ledare från badet på vrinnevi sjukhuset. Det blir nog kul. Sist när vi var på esyline utbildning med badet hade vi skitkul :) Nu sitter jag och dricker kaffe och väntar på bättre tider.

Kommentarer
Postat av: Frida

vänta. Du har slutat på p-piller och det var det. eller har du slutat och blivit gravid? Vad spännande vilket som! All lycka till er :D.



Tack för tipset om lotionen.. jag brukar göra nått sånt i ansiktet men jag har inte tänkt på det på andra ställen.. :P. Dum jag är.. så tack!

2009-02-17 @ 15:57:28
URL: http://iamexposed.blogg.se/
Postat av: Bättan

kvackkvack

2009-02-20 @ 20:52:00
URL: http://dihfm.blogspot.com
Postat av: Bättan

Jag drömde att du redan hade blivit astjock. det var kul.

2009-02-23 @ 21:58:21
URL: http://dihfm.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0