skrivet i pannan

ibland vill jag ha en lapp i pannan, typ "hej , jag lider av kronisk värk och är inte så JÄTTE glad idag om det är ok ?!!!"

Kommentarer
Postat av: Karolin Wahlman

Ucsh,vad jobbigt! Jag förstår vad du menar. Du är tapper Sara! Här kommer en kopia på ett svar från min blogg på en kommentar du lämnat:

Sara! Menar du att Svea väger mer? Trodde inte det var möjligt?! Men ta detinte som något nederlag. Svea har legat på 10,8 kg vääääääääldigt länge så jag fick en chock när vågen stod på 11 kg!:) Som jag sagt tidigare, bara de är pigga och är glada så är allt bra. De kommer ha alla möjligheter som finns i framtiden att tjocka till sig. Många kramar till er alla!

2012-01-26 @ 22:21:01
URL: http://linaellerkarro-detrjag.blogspot.com/
Postat av: Jossan

Hej där!

Ja du tips... N har op 4 ggr och sövts 5 och det blir aldrig lättare... Särskilt inte långa och riskfyllda op. Vad ska F göra för op och på vilket sjukhus? Du ska få hem material från narkoswebben innan op. Har du fått det? Annars gå in på den sidan. Det enda tips jag kan ge är att ha med sig sin karl som stöd och om du är känslig ( som jag ) överlåt sövningen till honom. Mer råd kommer sen när jag vet mer!

Kramar

2012-02-12 @ 20:49:00
URL: http://josephines.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0