Big mama bloggar...



Här kommer dagens magbild. Kände mig extremt huslig när jag stod och gjorde potatisgratäng och fläskfile till karln jag har medans han var manlig och spelade badminton med sin polare. Det gjorde inget. Att jag kände mig huslig alltså.
Idag har vi vart på stan. Gick dit och åkte buss hem. Folke sket på sig två gånger och var väll inte på sitt bästa stan humör direkt. Vi var dumma og att klämma in oss på ett fullsatt Kuriosa. (jävligt naivt jag vet) Men tyvärr hann jag bara dricka en klunk kaffe och en halv hallonpaj. Vilken tur att jag älskar Folkis endå. Fast han skiter på sig två gånger på stan.
Känns förövrigt skönt att va lite öppen med graviditeten nu så man kan prata fritt om det. Anledningen till att vi, som många andra tror jag inte berättar direkt är väll att man är rädd att det ska hända nått eller att nått ska gå fel. Vilket kan va jävligt jobbigt att behöva möta folks blickar om det skulle hända nått. Då är det lättare att folk inget vet liksom. Det är för att skydda sig själv på nått sätt.

Nog om det. Kan stolt berätta attt jag tagit tag i min kreativitet och sandpapprat och målat om en pall till hallen, dessutom att jag köpt nya knoppar till en byrå i Folkes rum som också ska målas om så småningom. (Till de kan jag tillägga att jag igår promenerade ca 3 km för att köpa färg och sandpapper alldeles själv!)

Nu, pepparkakor glögg och juleskum!


Kommentarer
Postat av: amanda

SÅ OTROLIGT VACKER DU ÄR!!!!!!!!! vill så sjukt gärna också ha barn men vet ju att jag inte kan skaffa än.... det vackraste som finns är gravida kvinnor och fy faaaaaaaaaan vad jag längtar tills jag får skaffa en egen <3 ååååh!



GRATTIS!!!!!

2010-11-06 @ 04:15:36
URL: http://amandahildur.blogg.se/
Postat av: Jeanette Petersson

Är så otroligt glad för er skull, grattis till det kommande lilla knytet :-)



Kram till er alla!!

Jeanette & gänget

2010-11-07 @ 12:25:38
URL: http://www.dajalas.se
Postat av: Matilda

Vad kul, Grattis! Hoppas du inte behöver må så dåligt framöver. Man blir allt lite sugen på en knodd när man ser en liten mage:)

2010-11-08 @ 08:33:51
URL: http://mathy.blogg.se/
Postat av: sandra

Men gud va kul! Grattis!! :) Harinte kollat in din blogg på länge så jag fick en mindre schock när det första jag ser är en härlig gravidmage! Hur är det annars? Ni har flyttat in till stan va? kramkram

2010-11-08 @ 09:53:29
URL: http://sandiesun.blogg.se/
Postat av: ellen

åh GRATTIS!!

2010-11-08 @ 22:36:53
URL: http://ellene.blogg.se/
Postat av: tessan

en sådan fin magga du har.. ses i morgn sak bli kul att träffas igen :) tessan

2010-11-09 @ 10:33:44
URL: http://prinsessanochjag.blogg.se/
Postat av: BättanBäst

säxxäää!!! jag vill komma och hälsa på igen!! jag ringer dig imorrn.

förresten, fan vad folke kommer älllska att läsa dom här blogginläggen när han blir äldre ("Folke sket på sif 2 gånger på stan" HAHAHAHHAHa)

2010-11-09 @ 21:41:28
URL: http://klyv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0