Två besök på en dag!

Tyvärr glömde jag bort att ta kort nu när Kjella och Ingrid var här på besök. Fick två tröjor och ett par byxor i storlek större! Jättebra! Vi har ju ett litet lager med kläder från folk vi ärvt av. Om det är nån av er som läser bloggen, tack så jättemycket! Vi har sparat massa pengar på att inte behöva köpa kläder, säng, sängkläder, stol...you name it! Allafall så var det kul att träffa Kjell och Ingrid idag. Blir ju tyvärr inte så ifta som man tycker att man borde..på mammas sida är dom ju 7 syskon så det är jju en del släkt. Lägg på lite kusinbarn, respektive och så har du en bamsesläkt! 

Imorgon ska vi till Link. sjukhus på återbesök med Martin...alltid lite nervös! Men jag vet att det kommer gå bra, annars skulle de ringt. Så det blir att gå upp i ottan imorn och ge sig iväg. Får väll se ut som crap men skitsamma..
Nu väntar dushen! Har hunnit med sjukt mycket idag! Gjort lassange, fått två besök och gått långpromenad i solen. Kommer väll däcka vid halv nio som resultat av detta ioförsej...jaja. Dagen var topp allafall.

Kommentarer
Postat av: Matillda

Jag är stolt över dig ;) hehe

2010-02-16 @ 20:00:07
URL: http://enterthemworld.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0