jävla svt...

fy fan...dom kan få en att må skit verkligen...vi åt kvällsmat och skulle titta på tv och slår på ettan som visar ett program som heter himlen kan vänta. dom har följt några olika familjer under deras kamp mot dölig canser. i ett klipp från ett tidigare program står en av personerna och drar bort håret från huvudet och mår skit. både jag och martin känner hur mycket man kände igen sig när han tappade sitt hår...det var fullt i hela sängen och golvet och duschen typ överallt...vi rolla sängen lixom. jag vet att de dom vill visa med programmet är att man kan känna livsglädje trots att man har en dödlig sjukdom men för oss känns det bara väldigt jobbigt på nått sätt att se det där eftersom man känner sån sympati med familjerna.

nästa vecka ska vi på återbesök med martin..blir alltid nervös innantrots att det är lungt. idag rötgade han lungorna och imorn ska han ta prover. trots att det går på rutin är man alltid lite nervös innan.

det jag menar är att svt borde tänka två gånger innan dom gör sånna där program för att vissa kan tolka dom på fel sätt..typ vi...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0