äntligen fick vi träffa ella!


Folke föddes den 27  Oktober 2009
Ella föddes den 24 Januari 2010

Syskonen med sina små
Det blev väldigt tydligt hur snabbt dom växer och hur fort man glömmer. Det är mindre än tre månader mellan dem och jag hade redan glömt hur man håller i en sån där liten sak :) Dessutom kändes Folke som en jätte brevid Ella haha!


Kommentarer
Postat av: Bussan

Jaa han ser ju enorm ut gemfört med ella!! Hallå idag är jag jätte jätte arg! började med att jag försov mig och tvingade min körlärare hämta mig för att jag inte skulle hinna dit annars och sen va hon ja körde med (som jag somtur inte ska köra med något mer) DUM I HUVUDET pratar som om ja vore ett barn dumförklarar mig när jag inte vet vart jag ska och bara allmänt jävla störig! Fick urinverksinfektion igen och vådcentralen ska ringa upp nu vid kvart över 11 och då ska ja skälla ut dom som faan för att dom inte bryr sig! har också ringt lovisamottagningen och hoppas på att de ringer upp sen.. Argbajs idag :(

2010-02-09 @ 11:09:43
Postat av: Tess

Naaw, vad söta :D



Btw, Jag har nu startat upp Veckans blogg för vecka 6, hade varit super kul om du ville vara med :)

http://killmee.net/category/pagaende.html

2010-02-09 @ 11:33:16
URL: http://killmee.net
Postat av: jessie

ja herregud vad snabbt de växer. känns mysigt att man har allt framför sig. måste verkligen ta till vara på tiden. börjar bli lite trött på magen nu. och som du skrev till mig för ett tag sen med att svettas.. jag är som ett element 24 timmar om dygnet, sjukt jobbigt!!!! ps. vad söta de små är på bilderna :))

2010-02-09 @ 14:40:33
URL: http://jeth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0