dålig update

Nu är det fem veckor kvar tills bäbben kommer och tre veckor till vi flytttar. Japp det låter lika osmart som det är men skitsamma. Sitter hemma själv, har vart på terräng klubbmästerskap. Jag gick 2,5an med stöd från Martin och kom etta från slutet haha. Nu ska jag kolla lite kvällstv vilket brukar innebära nyheterna eftersom vi bara har ettan tvåan och fyran. Lite fil till det, ett bad och sen äre gonatt!

Kommentarer
Postat av: Amanda Fogelberg

Hej Sara!

Va vacker du är! Hörde på ryktesvägar att du är med bäbis så jag gick in hit och kikade lite på din blogg. Grattis!

Jag själv har just börjat på universitetet i Linköping (psykologprogramet). Jätteroligt men det kommer att bli tuffa tag, det märks redan nu. Annars är det mesta som det brukar, jag och Gabbe bor i stan, jag leder jympa och dansar.

Ha det jättebra och lycka till med den snart utökade familjen!

Många kramar från Manda

2009-09-09 @ 13:32:29
Postat av: Frida

Hej sara! DU MÅSTE byta färg på texten på bloggen. ser knappt hälften av´texten. OCH EN SAK TILL! Lägg upp lite nya bilder sara!! Vill se magen innan bebisen kommer ut!! vet fler som vill se. heja dig! hoppas allt är bra och går bra nu fram tills bebben kommer ut! puss och kram Frida och Elvira

2009-09-29 @ 21:13:24
URL: http://iamexposed.blogg.se/
Postat av: frida

haha lägg upp ett kort då sara!! Jag vill se dig innan du pluppar ut en ny sötnos. :D. Vet du vad det blir än?

2009-10-09 @ 22:12:59
URL: http://iamexposed.blogg.se/
Postat av: Frida

Har du fått bebisen än? när kommer den? :D är ju hur taggad som helst för det. Jag kommer nog få höra om du fått bebis rätt så fort i alla fall men ändå. :D . Pengarna till körkortet tog slut eftersom vi har en lägenhet att betala. Färcka förken har inte hört av sig. Men va fan, jag kämpar. Behöver bara ett jäkla jobb, så löser sig allt<! :D allt bra för övrigt? puss puss

2009-10-14 @ 20:14:14
Postat av: Frida

Grattis till lilla Folke!! FIck höra igår! Ser fram emot att se den lilla krabaten i framtiden! kram kram kram frida

2009-10-28 @ 13:58:10
Postat av: Frida

Ingen stress! Jag kan vänta. Dessutom!! brukar bebisar bara bli sötare o sötare från födseln.. Så det gör inget..! Grattis igen och hör av dig, även om det blir nästa år så håller jag fast vi den där fikan! All lycka till dig sara!!

2009-11-08 @ 21:18:40
URL: http://iamexposed.blogg.se/
Postat av: muck

Jaha, det var alltså nån som hoppat framför spåret? hörde lite rykten om det men så sa dom på tv att det var en krock. hmm, konstigt.

2009-11-16 @ 21:33:16
URL: http://muckpuck.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0